Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Tdci 6 Ileri Şanzuman, Aktarım Organları Sıkıntısı


Oğuzhan Aydos

Soru

Arkadaşlar iyi günler. Aranıza henüz yeni katıldım. 1 ay önce kadar 2012 f3 tdci style plus aldım.

araç çok temiz kullanılmış zaten ona yandım başka arabaya bakmadan aldım :)  yalnız arabaya ilk bindiğimde araç gürültülü geldi çünkü daha önce bi arkadaşımın yine 2012 fucusuna bindiğimde sessizliğini çok beğenmiştim. neyse dedim heralde ben yanlış hatırlıyorum normal dizel sesi. daha sonra ses artmaya başladı ses sadece araba vitese bindiğinde uğultu şeklinde geliyordu ve tüm viteslerde çok net hissediliyordu. yine bu sesle beraber araba rolantide beklerken boşta ayağımı debriyaljdan çektiğimde lıkır lıkır bi ses geldiğini fark ettim. debriyaja basıldığında bitiyor ses. Diğer bi seste yavaşlayıp vitesi tam 1 e geçirirken saçma sapan sanki şanzumanın içinde boşta parça varda sağa sola çarpıyormuş gibi bi ses başladı son günlerde. bu sesler can sıkmaya başlayınca dün aracı servise götürdüm biraz bekledik ama olsun test sürüşüne çıktık. daha doğrusu araca bindik hareket etmeden rolantideki sesi söyledim abi şanzuman bu dedi. hareket etti hareket halindeki uğultuyu duydu. abi hiç gezmeye gerek yok şanzuman bu dedi. arabayı bırak en erken 1 haftaya çıkar araban dedi. el mahkum bıraktık artık beklemeye başladık. umarım bu sesler kesilirde 1 hafta arabasız kaldığıma değer.. forumda çok araştırdım bu sesle karşılaşan varmı diye ama hiç denk gelmedim tek müzdarip benim galiba :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Hangi parcalarin degisecegi hakkinda bilgi vermediler. Servis danismani sanzuman indginde anlasilacak bilyeler falan dedi agzinin icinde geveledi gecistirdi :) komple degisimini tabiki tercih ederim ama buna servis karar veriyo tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aracimi bugun 5 itibari ile servisten teslim aldim. Gerekli islemler denilen sureden 4 gun once yapildi en sevindigim nokta da bu. En az 1 hafta demislerdi ama saolsun servis sorumlusu ilgilenmis. Aracimdaki sinir bozucu seslerin tamami kaybolmus ve sessiz focusu kullanmak daha da keyifliymis[emoji4][emoji106] 1 aydir traktor kullanmisim resmen onu anladim servisten cikar cikmaz [emoji4] yapilan islemler garanti kapsaminda karsilandi ve en ufak ucret talep etmediler. Yazilim guncellemeleriylede sanki rolantideki tiremede azalma var gibi. Boyle bi sesle karsilasan varsa hic beklemeden servisine ugrasin [emoji106]

tum forum uyelerine iyi gunler diliyorum.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.