Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Traş Makinası ve Şekillendiricileri Hakkında

Featured Replies

• Yanıt 82
  • Görüntüleme 18,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alperen G.
    Alperen G.

Eveeeeeet... 2 haftalık kullanımdan sonra yeni aldığım Philips Shaver 9711 hakkında görüşlerimi yazmanın zamanı geldi. Daha önce de bahsetmiştim, bundan önce kullandığım makine Philips Coolskin H

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

benim surat berbattır. sakallar bazı yerlerde cilde çok paralel. jiletle tıraş olduğum zaman sakal içeri giriyor ve sürekli iğne ile çıkart çek, pamuk tarlasına dönüyordu.. hala berber bile traş edeme

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

QG 3371 aldım. Vatan'a gittim baktım internet fiyatından farklıymış hiç olmazsa malı gördük 35 lira fark var kargo dahil  Berberimle de münasebete geçtim &#13

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bunlardan bi tanede ben dusunuyorum ama nedense memnun kalmayacagimi dusundum hep.

Mehmet hocam bayagi ovmus makineleri. Bi arastirip kaliteli bisey bende alayim.

Gillette fusion kullanıyorum biktim galiba. Gecen gun arkadaş aldi Philips. 250 civari bi makine. Sorayim bi bakalim.

30 gün dene iade et, kampanyaları oluyor. o dönemde alınabilir. zaten kılavuzunda yazar, cilde alışma süresi, her gün traşla 25-30 gündür diye. eskiden kuru tıraş vardı ilk zamanlar çok tahriş ediyordu, braunun eleği daha da fazla çünkü temas yüzeyi fazla. elek resmen ısınırdı. ıslak makinaları aldım alalı hiç kuru traş yapmadım, maksat az tahriş. dediğim gibi ama makinamı seviyorum berberin jiletinden daha iyi kesiyor, kalanı 2. kez üstünden gitmem gerekiyor. sorun benim sakallarda. şunu unutmamak lazım, makina cilt uyumu 5 kişide 2-3 kişide çok verimlidir. benim okulda arkadaş var ona da aldırdım, adamda öyle güzel cilt varki makina ile sinek kaydı traş oluyor. cildi tahriş olmadığından da hergün traş oluyor. pil önemli mutlaka lit-ion olmalı.

QG 3371 aldım. Vatan'a gittim baktım internet fiyatından farklıymış :D hiç olmazsa malı gördük :) 35 lira fark var kargo dahil  :blink:

Berberimle de münasebete geçtim :yeah:

iyi günlerde kullan, şimdiden sıhhatler olsun.. :)

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Abi iyi güzel de 400 lira veremem bi makineye yani :)

250 tl liği yeterli(şu anda kliksa da 230 tl), para çoksa 400 tl lik alınabilir. (mesela alperen g arkadaşın makina benimkinin bir üst modeli farkı, şarj durumunu daha ayrıntılı gösteriyor. bir şarjda benim ki 40 dk çalışıyorsa onunki 60 dk.. yoksa kesme performans farkı yok.. yeni serilerde 2D ler de sadece bıçaklar hareketli, 3D lerde kafa da oynuyor..elini yukarı aşağı, sağa sola eğmek zor gelmiyorsa 3D liği alıp 400 tl vermeye gerek yok) her sabah suratında 3-5 yer kanar, sakalların batar, tek tek çıkarmak zorunda kalırsanız vallahi bal gibi veriliyor..

20 yılda 2 makina eskitmişim, 3. yü 4 senedir kullanıyorum..aşağı yukarı 3 makina 750 tl demek bugünün parasıyla. 20 yılda 750 tl çok mu???   2-3 aylık benzin masrafı :D mesela 2. makinayı elektrikli olduğu için bıraktım(akrabaya verdim), eskidiği için değil..2. makinayı şarj süresi çok kısaldığı için bıraktım(lise 2 li çok sakallı öğrencime verdim, 50-60 tl masrafı var dedim, 6 ay sonra sorduğumda öyle kullanıyorum demişti), pili li-ion değildi. şimdikinde her istediğim özellik var. ben bittim diyene kadar kullanmaya devam :) ( o da motorunun yanması olur, ilk pil 7 sene giderse 2. pilide taktırırm zamanı gelince, 2-3 yılda birde bıçak değişecek. hergün traş olan için bıçak değiştirme süresi 12-14 ay: 100 tl )

işin maddi yönü ise çok farklı.. derby de var, permatikte, 3-5 bıçaklı titreyen gillette te..

Yanıtlama zamanı:

ben kafayı ustura ile aldırıyorum, daha önceleri moser ile kendi başıma sıfırlıyordum tabi kirli sakal gibi oluyordu.

kendim jiletle almak istiyorum ama başımın arkasında et beni var kesebilirim diye yapmıyorum, berbere her hafta gitmek de yoruyor. çözüm öneriniz varmı?

Yanıtlama zamanı:

ben kafayı ustura ile aldırıyorum, daha önceleri moser ile kendi başıma sıfırlıyordum tabi kirli sakal gibi oluyordu.

kendim jiletle almak istiyorum ama başımın arkasında et beni var kesebilirim diye yapmıyorum, berbere her hafta gitmek de yoruyor. çözüm öneriniz varmı?

evliysek, moser ı eşinize veya çocuğunuza verin.. :)  yapacak başka bir şey yok sanırım, varsın kirli sakal gibi olsun..

illa 0 olmalı derseniz et benini cildiyeci tavsiyesi ile yaktırın-aldırın ve permatik traşa devam..kendiniz bile yaparsınız.

Yanıtlama zamanı:

valla her traşta berbere uyarı yapmaktan da, dalgınlıkla uçurmasın stresi de ayrı birşey. dğer yandan bu mereti aldırınca abuk subuk yerden çıkar diyorlar dokunmaya korkuyorum:( illa da sıfır istiyorum parıl parıl diğer taraftan

Yanıtlama zamanı:

Birde fazla yağları alıyorsa, özellikle göbek bölgesinden hemen alırım :):):):):)

• 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

QG 3371, ne iyiymiş berber makinası gibi cart cart aldı, bitti gitti... 

Kasti olarak uzattım, sonucunda memnun kaldım :)

Cihazla alakalı memnuniyetiniz devam ediyor mu? Daha çok saç kesimi için kullanacağım. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cihazla alakalı memnuniyetiniz devam ediyor mu? Daha çok saç kesimi için kullanacağım.

Nazar değmez umarım, memnunum. Sadece saç olacak ise aşağıda bir tane daha philips önerisi var

ben philips kullanıyorum ; uzun süredir çok memnunum ... Genel olarak bakım istemeyen (yağlama -vb) ve şarzlı değil - direk elektrik ile ( kablo ile çalışan ) makinaları tercih ediyorum ... Tabi ben saç sakal komple makina ile kesiyorum ... saçları 5 numara ile sakallarıda en ufak numarada kesiyorum , çok memnunum ... Bakım istemiyor , elektrik ile çalıştığı için pil ömrü diye birşey söz konusu değil , ayrıca kulandıkça bıçakları kendinden bileyleniyormuş göyaa , pek inandırıcı değil ama körelme filan hiç olmadı .... üründe bu http://www.philips.com.tr/c/sac-kesme-makineleri/aile-sac-kesme-makinesi-qc5115_15/prd/

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.