Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237630 Merhaba Arkadaşlar, araçta küçük bir kazadan ötürü göçük oluştu. Kaskom da var, Ne tavsiye edersiniz? Kaskoyu bozup serviste mi yaptırmalı? Yoksa kaskoyu bozdurmadan İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir usta veya yere mi götüreyim? Servis diyorsanız Otokoç ve Gaziantepli kardeşler yakın bana, hangisini tavsiye edersiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237634 masrafa bakar. kaskodan yüzde kaç indirimlisiniz mesela..şu anda 800 tl ye kasko yaptırdıysanız bu bozulunca 1500 tl olur, indirimler her sene yeniden hesaplanır. yani seneye zam yemezse 1300 e öbür sene 900 e vb düşecek. toplamda zararınız en az 1500 tl olur. sizde onarımı 1500 den aşağı yaptırabiliyorsanız, bence yaptırıp kaskoyu bozmayın.. Allah göstermesin kasko aslında; çok büyük kazaların masrafı için yaptırıyoruz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237657 Geçmiş olsun, resimleyebilseydik keşke... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237672 Bence göze batmıyor kalsın böyle nazarlık diye :) Şaka bir yana öncelikle geçmiş olsun, bir resim ekleyebilirseniz daha iyi olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237682 geçmiş olsun resim olmadan yorum yapmak çok zor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237692 yetkili servise götürürsen ; göçük olan kısmı söker alır yenisini takar ... Aracınca parça değişimi olduğundan 2. el değeri düşer ... Eğer göçük çok derin değilse ; maslak autoking'e gidin ; mini onarımla halledebilirlerse , hasarsızlık indiriminiz bozulmaz ... hemde lokal boya ve parça değişimi olmadığı için 2.el değeri düşmez ... Nisan 17, 201412 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237696 Servislerde düzeltme falan olmuyor diye biliyorum elle bile düzeltilecek bir göcük için çamurluğu söktüklerini görmüştüm sevgili servis çalışanlarının Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl Yazar comment_237709 Resimleri şu şekilde arkadaşlar, Servis'e gidip komple değişilmesi yazık olur bence, düzeltebilirlerse keşke... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237710 Bunda çok birşey yok bence. İyi bir usta sıfır ayarında düzeltir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237714 Bunda çok birşey yok bence. İyi bir usta sıfır ayarında düzeltir. boya çatlamış ama ; lokal boya lazım ... kardeş sen git maslak oto sanayi autoking'e mini onarımdan yaptır ; 5 kuruş harcama _ hasarsılığında bozulmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl Yazar comment_237719 Yorumlarınız benim için gerçekten çok aydınlatıcı oluyor arkadaşlar, teşekkür ediyorum. Autoking İkitelli de de var. Bana çok yakın. Maslakla ilgili bir mutlak tavsiyeniz yoksa Autoking İkitelli de yaptırılılabilir düzgün şekilde sanırım değil mi? Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237722 Autoking İkitelli de de var. Bana çok yakın. Maslakla ilgili bir mutlak tavsiyeniz yoksa Autoking İkitelli de yaptırılılabilir düzgün şekilde sanırım değil mi? Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. autoking hakkında hertürlü yorum bulmak mümkün ; memnun kalanlarda var , memnun kalmayanlarda ... Buna benzer bir kazada ben maslak autoking'de yaptırdım , mini onarıma aldılar ; avuç içi kadar lokal boya ile 5 kuruş vermeden yaptırmıştım ... Sizin hasarda bu şekilde lokal boya ile kurtarırlar ... Araç beyaz olduğunda boya tutma konusunda sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ... hem bu sayede ; parça değişimi olmadığı ve lokal boya olduğu için 2.el değerinden hiçbirşey kaybetmez ... Mini onarımın tek handikapı şu ; mini onarımla aracınızı yaptırdınız ve hasarsızlık indiriminiz bozulmadı ; fakat kasko bittiği zaman aynı şirket ile anlaşma yapmanız lazım ... Şirket değiştirmek istediğinizde araç hasarlı olarak gözüktüğünden hasarsızlık indirimi alamıyorsunuz ... Yani işin özü hasarsızlık indirimi için ; aynı şirkette yenilerseniz hasarsızlığınız duruyor ... Buda bir bilgi olarak dipnot olsun ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237764 mini onarımdan yaptırabilirsiniz. sadece çekiçle düzeltilip 15-20 cm lik yer boyanacak. sakın ha tam parça boya filan yaptırmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242769 autoking hakkında hertürlü yorum bulmak mümkün ; memnun kalanlarda var , memnun kalmayanlarda ... Buna benzer bir kazada ben maslak autoking'de yaptırdım , mini onarıma aldılar ; avuç içi kadar lokal boya ile 5 kuruş vermeden yaptırmıştım ... Sizin hasarda bu şekilde lokal boya ile kurtarırlar ... Araç beyaz olduğunda boya tutma konusunda sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ... hem bu sayede ; parça değişimi olmadığı ve lokal boya olduğu için 2.el değerinden hiçbirşey kaybetmez ... Mini onarımın tek handikapı şu ; mini onarımla aracınızı yaptırdınız ve hasarsızlık indiriminiz bozulmadı ; fakat kasko bittiği zaman aynı şirket ile anlaşma yapmanız lazım ... Şirket değiştirmek istediğinizde araç hasarlı olarak gözüktüğünden hasarsızlık indirimi alamıyorsunuz ... Yani işin özü hasarsızlık indirimi için ; aynı şirkette yenilerseniz hasarsızlığınız duruyor ... Buda bir bilgi olarak dipnot olsun ... Aynı şirketten kasko yaptırma gibi bir zorunluluğunuz bulunmuyor. Ben autoking'den aracımı yaptırdım ve bir sonraki sene şirket değiştirdim ama aracımın hasarsızlığı hiç bozulmadan öteki şirkete aktarıldı. Anadolu Sigorta kaskoyu bozmuyor böyle durumlarda... farklı şirketlerin farklı uygulamaları olabilir tabii orası ayrı... Mayıs 14, 201412 yıl Berk Ş. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın