Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

4000 Km De Polen Filtresi Değişti

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Pazar gününden itibaren araba kapıda yattı.Bugün işe arabayla geliyim dedim.Bir de baktımki havalandırma yine eskisi gibi olmuş.göğüs kısmına ıkınarak hava veriyor yine.Birde bu havalandırmayı araç içinde tutan tuşa basınca 10 sn sonra yine iptal ediyor dışarıdan alıyor havayı.E ben yarın servise gidip bu konuda arızayı gideremediklerini bana boşu boşuna para harcattıklarını söyleyip servisi karıştırmazmıyım.Polen filtresinin günahı yokmuş demekki.

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 7,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ramazan V.
    Ramazan V.

Söz konusu araç 2.5 değil. Focus 3te torpidonun altından değişiyor.  

• Servet Ö.
    Servet Ö.

4000 km de polen filtresinin dolabilmesi için herhalde çölde falan gezmek lazım. Kimsenin günahını almak istemem ama fabrikada kullanılmış filtre takmazlar herhalde.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Cevabı eksik soru şu: Polen filtresi değiştikten sonra hava akımında hissedilir bir fark oldu mu? Eğer olduysa o kadar kısa sürede polen filtresi dolmuş olamayacağından fabrikasyon hatalı olmuş olab

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok abi ayak ve göğüse veriyorum havayı.en yüksek devirden 2 kademe altta.Çalışırken yine elimi tutuyorum 10-20 cm arasında hissediyorum hava akımını.Fırsat bulabilirsem aynı model arabada denemek istiyorum acaba normali zaten bu kadarmı hava veriyor.Polen filtresi değiştiği gün bu yönlendirme normaldi.Bugün akşamda tekrar kontrol ediyim yarın olmadı servise baskına gideceğim.Gerekirse servisimi değiştireceğim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ama motor sıcaklığı önemli bu konuda..

Aynı şartlarda bir araç bulmanız lazım. 

Fan hızında motor sıcaklığı etken değilki yada ben öyle biliyorum.Benim sorunum fan hızında.Hatta biraz evvel arabada ayak ve göğüse hava vererek fan hızını sona dayadım ama göğüsten sanki hep sabit hava geliyor.Ben sanki yazılımsal birşey var gibi düşünmeye başlıyorum.Ya zaten yarın servise gittiğimde içime sinmezse uğraşmıycam yoksa arabadan soğuycam. Yarın Ankara Tur Oto servisin son şansı eğer dişe dokunur bir düzelme yapamazlarsa servisimi değiştircem.

Yanıtlama zamanı:

Pazar gününden itibaren araba kapıda yattı.Bugün işe arabayla geliyim dedim.Bir de baktımki havalandırma yine eskisi gibi olmuş.göğüs kısmına ıkınarak hava veriyor yine.Birde bu havalandırmayı araç içinde tutan tuşa basınca 10 sn sonra yine iptal ediyor dışarıdan alıyor havayı.E ben yarın servise gidip bu konuda arızayı gideremediklerini bana boşu boşuna para harcattıklarını söyleyip servisi karıştırmazmıyım.Polen filtresinin günahı yokmuş demekki.

Benimki de o şekildeydi ama birden bire son kademeye kadar açınca sanki bir şey tıkalıymış da açılmış gibi hava çıktı, araç çalışırken sadece göğüse verin ve son kademeye getirmeye çalışın.

Ali Fatih Dursun tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benimki de o şekildeydi ama birden bire son kademeye kadar açınca sanki bir şey tıkalıymış da açılmış gibi hava çıktı, araç çalışırken sadece göğüse verin ve son kademeye getirmeye çalışın.

Sadece göğüse hava vererek mi yapıyım son fan hızını?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet.

Ya da neresi tıkalıysa oraya.

Yaptım umarım düzelme olmuştur.Fakat dikkatimi çeken nokta sadece göğüse hava verince sorun yok.Fakat ayağıda devreye sokunca göğüse gelen hava %80 oranında rahat azalıyor.Ha bu arada klimayıda denemiş oldum gayet iyiymiş.yazın Focus a baya dua etces anlaşılan.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Umarım birgün benimde sizlere faydam dokunur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Havalandırmamla ilgili son durumu paylaşmak istedim.Göğüse hava oranı azda olsa arttı artık idare ederim.Fakat kafama takılan birşey var.Dijital klimada havalandırmayı araç içinde tutmamızı sağlayan tuşa basıyorum ve takriben 20 sn içinde kendi kendine kapatıyor.Kitapcıkta sanki ben kapatana kadar kapanmaması gerekiyor diye okumuştum.Sizin araçlarınızda da deneyip bana bilgi verebilirseniz servisin başını ağrıtıyım yarın.Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Havalandırmamla ilgili son durumu paylaşmak istedim.Göğüse hava oranı azda olsa arttı artık idare ederim.Fakat kafama takılan birşey var.Dijital klimada havalandırmayı araç içinde tutmamızı sağlayan tuşa basıyorum ve takriben 20 sn içinde kendi kendine kapatıyor.Kitapcıkta sanki ben kapatana kadar kapanmaması gerekiyor diye okumuştum.Sizin araçlarınızda da deneyip bana bilgi verebilirseniz servisin başını ağrıtıyım yarın.Teşekkürler.

Onlarca kez cevaplandı bu soru. Evet otomatik kendisi kapatıyor.

Yanıtlama zamanı:

Evet normalde kendisi kapatıyor onu doğru olanı da o. Zaten yarım saatten fazla kullanılmaması lazım onun ama 20 sn de kapatmasında bir gariplik var bence. 20 sn çok erken bir süre.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir arkadaşımın yorumunu aktarıyım. 'Arabadaki oksijen seviyesi düşerse kapatabilir.' Kendisi bugün şahit oldu 4 cam açık ve 20 sn de gene kapattı. Yarın serviste öğreniriz hayırlısıyla.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Az evvel denedim yeniden. Klima açıkken kapatmıyor. Klimayı kapatınca 20 sn gibi bir sürede kapatıyor. Neyse problemlerimle sizleri daha fazla rahatsız etmek istemiyorum.

Yakup bey konuyu kilitleyelim isterseniz. Saygılarımla

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.