Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229468 Az evvel denedim yeniden. Klima açıkken kapatmıyor. Klimayı kapatınca 20 sn gibi bir sürede kapatıyor. Neyse problemlerimle sizleri daha fazla rahatsız etmek istemiyorum. Yakup bey konuyu kilitleyelim isterseniz. Saygılarımla Yok canım niye kilitlensin, birimizin problemi yarın hepimizin problemi olabilir, ayrıca normal olduğu halde kullanıcıya ters gelen şeyler olabilir, bunlar için de üreticinin geri bildirime ihtiyacı var. Yani böyle konularda sorunları tartışmak yararlı. Ancak şöyle bir durumda var, forumun eskileri aynı sorulara defalarca maruz kaldıkları için cevaplandırmada ilk günkü heyecanı yaşayamıyorlar, soranlar da bazen araştırma tembeli olunca, ideali vakit olsa ve kolay bulunsa eski cevaplara bağlantı vermekse de bunu da her zaman başaramıyoruz. Sonuçta: 1. Sorunlarımızı elbette paylaşalım ama önce arama işlevini kullanarak eskilerden bilgi edinmeye çalışalım 2. Yine de acil ve özgün olduğuna inanç tamsa doğrudan yazalım 3. Cevapları beklerken ve okurken sabırlı olalım 4. Konuları ve yazışmaları olabildiğince kişiselleştirmeyelim .Dijital klimada havalandırmayı araç içinde tutmamızı sağlayan tuşa basıyorum ve takriben 20 sn içinde kendi kendine kapatıyor. Doğan Bey eğer klima açık ve AUTO konumunda ise iç ve dış sıcaklık farkına göre klima sistemi iç çevirimi otomatik olarak devreye alıp ısı farkı azaldığında devre dışı bırakır. Oksijen sensörü falan yok yani iç hava kalitesini ölçen, henüz o kadar gelişmedi sistemler. Olasıdır ki siz AUTO konumunda kullanıyorsunuz ve iç çevirime alıyorsunuz ancak ısı farkı dışarıdan hava alınmasını engelleyecek düzeyde değilse sistem iç çevirimi hemen devre dışı bırakıyor. Ayrıca klimayı kapatınca soğutma gereksinimi ortadan kalktı temiz hava alsın diye kapatıyor olabilir mi onu denemem lazım. Aslında çok mantıklı değil çünkü klimasız giderken tozlu/kirli havalı bir alandan geçerken birkaç dakikalığına iç çevirime almak isteyebilir kişi... Mart 20, 201412 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229717 Klimayı kapatınca 20 sn gibi bir sürede kapatıyor. Dün akşam denedim, klima kapalı iken iç çevrimi devreye soktum ve bir saate yakın öyle sürdüm, hiç devreden çıkmadı sizin sisteminizde arıza var, yeniden programlanmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl Yazar comment_229727 Dün akşam denedim, klima kapalı iken iç çevrimi devreye soktum ve bir saate yakın öyle sürdüm, hiç devreden çıkmadı sizin sisteminizde arıza var, yeniden programlanmalı. Cem abi saygılarımı sunuyorum. Bugün yada yarın servisteyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229730 Cem abi saygılarımı sunuyorum. Bugün yada yarın servisteyim. Servisi ne yaptın Doğan, hangisine gideceksin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl Yazar comment_229732 Servisi ne yaptın Doğan, hangisine gideceksin... Abi polen filtresini değiştirmişti. Bugün gidip konuşcam tur oto ile Abi polen filtresini değiştirmişti. Bugün gidip konuşcam tur oto ile Evet servis kontrolleri sonucu herşey normal. Yani arabanın verdiği hava akımı bu kadarmış. Cem abi servis havalandırmayı kontrol etti sorun yok diyor. Hava sirkülasyonu sağlayan tuş içinde en fazla 1 dk açık kalır diyo Ha unutmadan polende boşa değişmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229999 Hava sirkülasyonu sağlayan tuş içinde en fazla 1 dk açık kalır diyo Bu konuda bana kalırsa atıyorlar, ya da benimki bozuk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl Yazar comment_230002 Bu konuda bana kalırsa atıyorlar, ya da benimki bozuk. Aynen abi. Tur oto servis bitmiştir. Bakalım Semah hn Tan oto servisine kefil olursa artık tan otoyu kullanırız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_230045 Aynen abi. Tur oto servis bitmiştir. Bakalım Semah hn Tan oto servisine kefil olursa artık tan otoyu kullanırız Yarın sabah bir sıkıntı olmazsa Tan otonun servisindeyim. Bakım zamanı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl Yazar comment_230047 Yarın sabah bir sıkıntı olmazsa Tan otonun servisindeyim. Bakım zamanı Tmm siz gittikten sonra görüşlerinize göre geliyim bende orda kontrol ettiriyim bide arabayı.Kaçta gideceksiniz duruma bakıyım geliyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_230050 Tmm siz gittikten sonra görüşlerinize göre geliyim bende orda kontrol ettiriyim bide arabayı.Kaçta gideceksiniz duruma bakıyım geliyim. Sabah 9 gibi orda olacağım bir mani çıkmazsa. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın