Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Parlatımı İçin Ürün Önerileriniz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bir kaç hafta etkisini korur ve 50 kez kullanılır diyor..4 tekere bu işi 50 kere yapıyorsa almaya değer..çünkü yılda anca 1 şişe biter..

Mehmet abicim,

Lastik üzerinde 3 hafta etki gösterecek fakat araba üç hafta temiz duracak mı o var :)

Birde arabayı yıkayınca illaki gider ilaç öyle değil mi ?

Meguiars Endurance alin bu üründen daha kaliteli bir ürün şu an yok. Ciddi anlamda cok iyi parlatir ve cok uzun süre kalicidir.

Alperen abicim,

Önder bey de önermişti çok teşekkür ederim :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Meguiars hyper dressing yada turtle wax'in lastik cilası (köpük şeklinde sıkılıyor) çok güzel parlaklık sunuyor... tavsiye ederim...

Yanıtlama zamanı:

Cola sürmeyin derim..güzel siyahlık veriyor ama zamanla yanaklarda çatlaklar oluşmasına sebep oluyor..

Benim işyerime yakın bir yer var,sırf temizlik malzemesi ve deterjan felan satan toptancılar.Orada yıkamcılarada sattıkları lastik temizleme sütü var.ben oradan alıyorum..marka olanlardan oldukça ucuza geliyor hemde çok güzel  parlatıp uzun süre parlaklığını koruyor.Yanlış hatırlamıyorsamda 5 kilosu 40 tl.İsteyen olursada ortaklaşa alınıp bölüşülebilir..

Yanıtlama zamanı:

formula 1 hem kaliteli hem ucuz uzun süredir kullanıyorum,

http://www.hepsiburada.com/liste/formula-1-lastik-parlatici-kopuk-510-gr/productDetails.aspx?productId=otfalff13138&categoryId=20035747 

Fatih S. tarafından düzenlendi

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

toptan temizlik ürünleri satan yerlerden 1 lt gliserin alın.(arap sabunu içerisindeki malzemedir).sonra 1lt gliserin + 3 lt su :bunları 5 lt' lik bidonda iyi çalkalayın.daha sonra boş camsil kutusuna doldurun ve ihtiyacınız kadar lastikleri püskürtün, süngerle yaydırın.hepsi bu... uzün zamandır kullanıyorum.çatlamayla karşılaşmadım.1lt gliserin:8-10 tl arası.

Yanıtlama zamanı:

@Sezgin M.,

Peki toz kapma problemi oluyor mu?

Ben yıkamacılarda sıktırmıyorum mesela. Temiz lastiği iki km sonra toz içinde görmekten nefret ediyorum. Bazıları tutup bi de arabanın marşpiyerlerine, tamponların siyah kısımlarına da sürüyor ki o zaman çalışanların emeklerine acımasam yeniden yıkatırdım galiba. :D

Yanıtlama zamanı:

benim yukarıdaki mesajda belirttiğim sonax ı aldım kullanıyorum. toz yapışmıyor ve etkisi oldukça uzun gidiyor..arabayı geçen çarş yıkattım sonra kendim evde sürdüm..6 gün oldu hala siyah ve parlak duruyor..  bir tane ayakkabı parlatma süngeri aldım şu kutu içinde kapaklı olanlardan, onun yardımı ile sürüyorum elimi batırmadan..süngeri ilk aldığımda bir lastik için 2 kere sıkıyordum, artık bir kere de bir lastiğe yetiyor.. önemli olan aynı süngerle uygulamaya devam etmek..(açıklamasında yazıyor zaten)

http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-xtreme-nano-lastik-parlatici-jel-500-ml/productDetails.aspx?productId=otson235200&categoryId=20035747&SKU=OTSON235200&navq=fh_sort_by%3D-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3Dotson235200%26fh_lister_pos%3D5%26fh_location%3D%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dlastik%255cu0020parlat%255cu0131c%255cu0131%26fh_refview%3Dsearch

Yanıtlama zamanı:

Yıkamacıya bırakıyorum, heryerini temizlediği yetmiyormuş gibi lastikleride parlatıyor terbiyesiz. Yok parlatmasa bende 40-50 lira verip parlatıcı alıcam :D Peheeyyy.

Yanıtlama zamanı:

Sarp protectant tavsiye ederim detaylı araç bakımı ile ilgili forumlarda bu üründen oldukça memnunlar ve 5 tl civarı fiyatı var. Petroller de ve oto aksesuarcilarda bulunabilir

Yanıtlama zamanı:

Bence en iyisi ve hesaplısı Sarp cok memnun kalırsınız ama 1 2 gun üst üste sürmeniz gerekiyor lastiğin alışması için lastik parlatıcı değil ama küçük plastik şişede 6 lira benım memnun kaldığım bir ürün parlaklığını koruyor denemenizi tavsiye ederim

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

çok iyi bir ürün, haftalarca siyahlık kalıyor, uygulamalarımız başlığında yazmıştım, burada da vardı ama linkteki ürün gitmiş bari resmini ekleyelim.

OA_3034852.jpg

Yanıtlama zamanı:

Badem yağ opete git al 5 6 lira :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.