Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Motosiklet, Scooter, 2 Tekerlikli Araçlar

Featured Replies

• Yanıt 334
  • Görüntüleme 46,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Bugün hayırlısıyla Beyaz/Tri-Color CBR 250R sahibi oldum. İlk kez noterde işlem yapıp üzerime araç almış oldum. Zorunlu trafik sigortasını yarın yaptıracağım zaman bulursam. Yeni ruhsat belgesini traf

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

@Murat Tansel,   Arkadaşlar yazmış.   Sizi üzüp kırmadan  biraz daha farklı bir şey anlatmaya çalışayım. Amaç size ağzınızın payını falan vermek değil.    Evet haklısınız Türkiye'de %99,9 motosi

• Pidecinin hamburgercinin pizzacının mertcanı görünce selam vermesi normal abi potansiyeli görüyorlar çünkü

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Binmeyene anlatmaya çalışmak gereksiz ^_^

Her gün trafikte saatlerini harcayanlar için işe güce ekstra vakit bile yaratabilir 250'lilik bir skuter :)

Sende böyle düşünüyordun yani :D

Neyse bencesi böyle.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sende böyle düşünüyordun yani :D

Neyse bencesi böyle.

Ben daha beterdim la. Direkt ötenazi olduğunu iddaa ediyordum :zha:

Oradan buraya geçtiğim için diyorum insanların anlamaması normal. Zevk renk meselesi aslında bu da çoğunluk hep benim bir zamanlar yaptığım gibi mantığına bakıyor, tehlikesini hesaba katınca olumlu bakamıyorlar doğal olarak :)

Yanıtlama zamanı:

Ben daha beterdim la. Direkt ötenazi olduğunu iddaa ediyordum :zha:

Oradan buraya geçtiğim için diyorum insanların anlamaması normal. Zevk renk meselesi aslında bu da çoğunluk hep benim bir zamanlar yaptığım gibi mantığına bakıyor, tehlikesini hesaba katınca olumlu bakamıyorlar doğal olarak :)

Benimde yukarda bahsettiğim bu, zevk için biraz motorun motor olması lazım diyorum :kıhkıh:

Seni anlamaya çalışmıyorum :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benimde yukarda bahsettiğim bu, zevk için biraz motorun motor olması lazım diyorum :kıhkıh:

Seni anlamaya çalışmıyorum :D

Motorun motor olması lazım derken ne kast ettiğini anlamadım. Sürülüyorsa 600'lük mü sürülmeli?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Motosiklet hata affetmiyordu tamam da yoldaki hataları da affetmiyormuş ya la. Basit ve yavaşca sola dönerken önden kaydı, artık bala şeye mi denir, bilinçaltı refleksleri mi denir ne denir bilmem de şansıma kurtardım resmen.

Çok şükür düşeyazarak ilerideki düşme ihtimallerimi az çok düşürmüş oldum bu tecrübeyle  ^_^  :aman:

Yanıtlama zamanı:

Motosiklet hata affetmiyordu tamam da yoldaki hataları da affetmiyormuş ya la. Basit ve yavaşca sola dönerken önden kaydı, artık bala şeye mi denir, bilinçaltı refleksleri mi denir ne denir bilmem de şansıma kurtardım resmen.

Çok şükür düşeyazarak ilerideki düşme ihtimallerimi az çok düşürmüş oldum bu tecrübeyle ^_^:aman:

Yağ mazot çamur micir yolda problem oluyormuş zaten.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yağ mazot çamur micir yolda problem oluyormuş zaten.

Abi yolda hiç bir şey görünmüyordu da anlattığımda söylediler orası hem ters açılı hem de aşırı kayan bir yermiş. Arabalar bile kayabiliyomuş bazen.

Yanıtlama zamanı:

Benide dün ambulans altına alıyordu..yanından geçiyordum beni görmedi üzerime kırdı.Aracın sağındaydım ve sağa yatmamak için omzumla ambulansa dayandım..resmen ikili temsa geçtik..son anda gaza asılarak tehlikeden kurtuldum..

Kİm nederse desin İstanbul trafiğinde güçlü motor şart..tehlike anında gazlayarak kaçmak,herzaman iyi oluyor..

Yanıtlama zamanı:

Benide dün ambulans altına alıyordu..yanından geçiyordum beni görmedi üzerime kırdı.Aracın sağındaydım ve sağa yatmamak için omzumla ambulansa dayandım..resmen ikili temsa geçtik..son anda gaza asılarak tehlikeden kurtuldum..

Kİm nederse desin İstanbul trafiğinde güçlü motor şart..tehlike anında gazlayarak kaçmak,herzaman iyi oluyor..

Geçmiş olsun tam omuz omuza mücadele desene

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.