Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Basinci

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

biraz farklılık hissediyordum da o kadar da düşük olduğu anlaşılmıyordu...

jantın üstünde gitseydin :D
  • Yanıt 59
  • Görüntüleme 11,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Servet Özkan'e gıcıklık olsun diye yazacağım işte... İdeal basınç diye bir şey yoktur. Çünkü kullanım özellikleri, yol şartları ve beklentiler farklı basınçlara yönlendirebilir. Kapı içlerinde ve

• Güm diye patlama ancak iç lastik varsa, havanın tümden ve aniden kaybı da lastik yarılırsa olur. Tubeless lastiklere bir şey battıktan sonra saatlerce, hatta bazen günlerce gezebilirsiniz. Bu özelli

• Önerilen değerler normal iklim değerlerinde, soğuk lastik ve boş araç için geçerlidir. Bununla beraber 1. Kısa mesafeli (<10 km) lastikleri yormadan yapılacak yollardan basınç fazla etkilenmez 2

Yanıtlama zamanı:

jantın üstünde gitseydin :D

O kadar kötü durmuyor ki.. Bi indirin bakın :)

Yanıtlama zamanı:

O kadar kötü durmuyor ki.. Bi indirin bakın :)

Ben bir kere sabah arabaya binerken lastiği yerle bir görmüştüm, herhalde havası 3-5 kalmıştır diye düşündüm benzinciye gittiğimde 12 idi. Lastikten lastiğe fark ediyor o zaman görünüş.

Yanıtlama zamanı:

Demiştim ama :smiley2k:

ben daha da uzatabilirim :)

dün 32 bastığım lastik bugün 29 olmuş...her gün hava mı basacam ben buna yahu... :P

Yanıtlama zamanı:

ben daha da uzatabilirim :)

dün 32 bastığım lastik bugün 29 olmuş...her gün hava mı basacam ben buna yahu... :P

Onurum sana lastikçi yolu gözükmüş....

Benim de öyle olmuştu, meğer kaçak varmış yaptırdım...

Yanıtlama zamanı:

Ben daha soğuk başlayarak katedilen yol ile orantılı lastik basınç değerlerini ve yüklenen araçta kademeli yüklemenin lastik basınçları üzerine etkileri çalışmalarını bekliyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Onurum sana lastikçi yolu gözükmüş....

Benim de öyle olmuştu, meğer kaçak varmış yaptırdım...

20-30 tl sıkışmış abi bence pek sorunu yok gibi :)

Yanıtlama zamanı:

20-30 tl sıkışmış abi bence pek sorunu yok gibi :)

Ben ön sağ için 15₺ vermiştim....

Yanıtlama zamanı:

Ben daha soğuk başlayarak katedilen yol ile orantılı lastik basınç değerlerini ve yüklenen araçta kademeli yüklemenin lastik basınçları üzerine etkileri çalışmalarını bekliyorum. 

Amatör olarak mümkün de profesyonel bekliyorsunuz sanırım siz abi.

Ozan'da elektronik olarak ölçen bir zımbırtı vardı, lastikleri değiştirirken miydi fitil mi atıyorlardı öyle bir şey sırasında lastikçininkiyle karşılaştırmıştık çok yakın çıkmıştı. Herhangi bir buluşmada göbekliler olarak yeterli ağırlığı sağlarız diye düşünüyorum.

Bir de ısı dedektörü bulmak gerek :)

Yanıtlama zamanı:

malum focus 2 nin  süspansiyon sertliğinden dolayı, önlere 28 arkalara 30 basıyorum, birazda olsa ön düzen sesini azaltıyorum.30 ve üstüne çıkarsam bozuk yolda küt-küt diye  vurmalar çoğalıyo

Yanıtlama zamanı:

kış-yaz lastik değişimi yapanlar 2 yılda bir diğerlerini bilmem nasıl yaptırırlar ama, lastik siboplarını değiştirtin, yoksa hava kaçağı kaçınılmazdır..

siboplarınıza güvendiğiniz halde kaçak devam ediyorsa, %90 lastikte patlak vardır, yani küçük çivi vb..

30 basıp 5 gün sonra 24 e iniyordu. 2 kere üst üste olunca gittim lastikçiye, lastiği sökünce gördük minik çiviyi..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sayın  forum üyeleri lastik basıncı önemli bir konu,herkes lastik deyip geçmiyor ne güzel bu da herkesi canına ve malına değer verdiğini gösteriyor.Ben de zaman zaman kontrol ederim en yakınımda bir lastikçi genel de benim aracımın sağ arka lastiği patlar lastikçi beni artık iyice tanıdı.ben bizim buraların yolları biraz bozuk olduğundan hafif sert yumuşak arası tutuyorum.Herkese kazasız sürüşler dilerim.  

Yanıtlama zamanı:

Benim düzenli gittiğim lastikciler on ve arkanın 32 olması gerektiğini söylüyorlar. Ayda bir Opet'te dijital göstergeli pompa ile lastikler soguk iken 32 yaparım..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.