Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Alper Sakallı   bir gün birleşip beraber gidelim Gürkan beyin yanina . Çaylarida biz söyleyelim  ?

--1 dakika sonra eklendi--

Geç kalmışım    ???

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 740,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Vardiya, mesai derken ihmal ettim galiba. Çok özür dilerim 

Yanıtlama zamanı:
20.12.2018 - 18:16 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Gerekli olan modül aracında yok, takıp bağlantılarını yapıp aktif etmek gerekli...

gürkan hocam 2013 trend x pakette korna gibi çalan alarm varmıdır acaba varsa focccus programı veya forscan ile aktif edebiliyormuyuz?

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı:

gürkan hocam 2013 trend x pakette korna gibi çalan alarm varmıdır acaba varsa focccus programı veya forscan ile aktif edebiliyormuyuz?

Kilitleyince korna çalmayı aktif edenler  var ancak ben hiç yapmadım. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Kilitleyince korna çalmayı aktif edenler  var ancak ben hiç yapmadım. 

hocam bazı özellikleri focccus ile açtım ama 2 hata kodu aldım. forscan silemedi hatalar bunlar nasıl silebilirim bunları 

IMG_20181230_150803_HDR.jpg

IMG_20181230_150814_HDR.jpg

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Emrah Ayaz yazdı:

hata kodu aldım

Abs ile ilgili bir şey açmışsın, write to bcm demeden önce abs sekmesinden initialize ecu yapmayı unuttun büyük ihtimalle. Konudaki yönergeleri bir daha gözden geçir...

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Abs ile ilgili bir şey açmışsın, write to bcm demeden önce abs sekmesinden initialize ecu yapmayı unuttun büyük ihtimalle. Konudaki yönergeleri bir daha gözden geçir...

Teşekkürler gürkan hocam 

Emrah Ayaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 saat önce, Emrah Ayaz yazdı:

hocam bazı özellikleri focccus ile açtım ama 2 hata kodu aldım. forscan silemedi hatalar bunlar nasıl silebilirim bunları 

multimedya ekranı fabrika çıkışlı gelen mi?

Yanıtlama zamanı:
30.12.2018 - 21:09 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

multimedya ekranı fabrika çıkışlı gelen mi?

Doğrudur fabrika çıkış multimedya ekranı 

şimdi şöyle ben yokuş kalkış desteğini ve lastik basınç göstergeyi  açınca gürkan hocanın dediği gibi intialize ecu yapmamışım o yüzden abs hatası vermiş. sonrasında özellikleri açtım yazdırdım daha sonra intialize ecu yaptım.  forscan dan ABS  hatası silindi.

şuanda sadece   FCDIM U2101  hatası kaldı ama gösterge ekranında herhangi bir hata uyarısı yok sadece forscan da görünüyor

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Emrah Ayaz yazdı:

gürkan hocanın dediği gibi intialize ecu yapmamışım

G büyük G, yazım kurallarına dikkat ediyoruz Emrah ?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

G büyük G, yazım kurallarına dikkat ediyoruz Emrah ?

kusura bakmayın GÜRKAN HOCAM ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
9 saat önce, Emrah Ayaz yazdı:

Doğrudur fabrika çıkış multimedya ekranı 

şimdi şöyle ben yokuş kalkış desteğini ve lastik basınç göstergeyi  açınca gürkan hocanın dediği gibi intialize ecu yapmamışım o yüzden abs hatası vermiş. sonrasında özellikleri açtım yazdırdım daha sonra intialize ecu yaptım.  forscan dan ABS  hatası silindi.

şuanda sadece   FCDIM U2101  hatası kaldı ama gösterge ekranında herhangi bir hata uyarısı yok sadece forscan da görünüyor

Önemli bir şey değildir ama servise gidin.

4 saat önce, Emrah Ayaz yazdı:

kusura bakmayın GÜRKAN HOCAM ?

Hepsi büyük değil, ilk harfi büyük, hepsini büyük yazmanız bağırma anlamına gelir.

Yanıtlama zamanı:
07.11.2018 - 13:22 tarihinde, Sarp D. Uygur yazdı:

Forscan, extended license alırsanız birçok şeyi yaparsınız.

forscanı lisansladım 2.3.2019 2 aylık bi lisans verdi 2016 dizel focusa dpf rejenasyonu yapamıyorum anahtar işaretine tıkladığımda dpf statik rejenasyon sekmesi çıkmıyo sizce nerde yanlış yapıyorum

Yanıtlama zamanı:

Büyük ekran takanlar camiasına ben de katıldım arkadaşlar. Oh ne güzel böyle dijital menü dijital hız falan. Km ayarlamak için Gürkan Abi 'ye bir kahve borcumuz daha olacak. @Gürkan Çakıroğlu

Yanıtlama zamanı:

Merhaba

2018 Şubat imali titanyum Focus a ptc ıstıcı ve alarm montajinı yaptım. Ancak Forscan ile aktif edemiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek veya Izmir de aktif edebilecek arkadaş var mı?

Saygılarımla

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.