Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
20 saat önce, Ozan Kar yazdı:

çekiş kontrolu kapatmanın adı değişiyor. ESPde kapatılabilir oluyor ancak eski sürümlerde çalışıyormuş, bende çalışmadı.

Sanmam. şasi no ile buradan bakabilirsiniz

http://ford.xtlt.ru/ab/

eski sürümden kastınız nedir

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 741,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

elm kablomu bilgisayar görmüyor geçen yaz hillholder eklemiştim çalışıyordu bilgisayara format attım yüklemem gereken bir şey var mı ?

Yanıtlama zamanı:
17 saat önce, Yasin Taşcı yazdı:

bu camları kapatma için değilmi yine aynı şekilde kapatmaya çift basıyoruz herhalde açmasıda değişiyormu?

alıntı yapmayı unutmuşum konunun başında evet global cam kapama doğru çift basıyoruz ama süresi kısalıyor . Cam açma için denemedim ama denerim EE39 sanırım cam açmaydı 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Kadir Kocatürk yazdı:

alıntı yapmayı unutmuşum konunun başında evet global cam kapama doğru çift basıyoruz ama süresi kısalıyor . Cam açma için denemedim ama denerim EE39 sanırım cam açmaydı 

Kadir bey bende bunun arabayı kilitleyince camlar açıksa kendi kapanacak şekilde anladım ?tuşa basılı tutmadan

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Berat Öztürk yazdı:

elm kablomu bilgisayar görmüyor geçen yaz hillholder eklemiştim çalışıyordu bilgisayara format attım yüklemem gereken bir şey var mı ?

Tüm driverları tekrar yüklemelisin. totalcardiagnostics.com dan indirebilirsin.

Yanıtlama zamanı:

Fotoğraflar düzenlendi, arkadaşlar lütfen harici garip siteleri kullanmayalım ? Düzgün çalışmayan linkler sitede gösterilmiyor. Size sunulmuş çok kolay fotoğraf ekleme sistemi forumda mevcut zaten ? Hem de bedava, nerde görülmüş bu hizmet ?

Yanıtlama zamanı:

@Ozan Kar hafta sonu tekrar denedim 39 kapama 40 açma elinize verdiğiniz emeğe sağlık hatamı düzelttiniz teşekkürler

Bir şey daha var ben yaptım başarılı olamadım sizin fırsatınız olur sa denerseniz sevinirim

En sade şekliyle anlatmaya çalışıcam mazur görün

Tpms li araçlarda 2014 ve sonrası

araca gir -kapıyı kapat

kontak anahtarını

açma -kapama

açık bırak - fren pedalına bir kez bas bırak

kontağı kapat

kontağı aç-kapat

aç-kapat

aç ve araç iki kere korna çalıyor ve gösterge ekranında sol ön tekerleği eğit diye bir ibare çıkıyor

şimdi ben burada tıkandım  yurtdışı sitelerde bu üç şekilde oluyormuş

1-lastiği 31 psi dan fazla (ben bu uygulamadan önce 33 psi yapıp indirdim 31 psi kadar ve daha fazlada ama bir şey olmadı) şişirerek 31 psi a gelene kadar lastiğin havasını indirmek 

2- Ford Marka TPMS19 denilen bir cihazla eğitmek  (ki çok pahalı )

3- neodyum mıknatısla eğitmek ( sanırım bendeki mıknatıs küçük kaldı biraz daha büyüğünü bulup deniycem sonucu ne olur fikrim yok umuyorum hangi lastik inikse onu gösterir 

Yanıtlama zamanı:

Hill holdere Gaziantep tek aktif edebilecek arkadaşımız varmi

Yanıtlama zamanı:

Elm 327 cihaziyla ford courier giremiyorum farkli programi varmi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar anlayan bir arkadaş şu ürüne baksın onay verirseniz sipariş edeyim size zahmet 

Otomatik Kod Okuyucu ELM327 V1.5 USB Anahtarı ile HS-CAN/MS-CAN modifiye Ford ELMconfig Forscan CH340   25K80 için çip
http://s.aliexpress.com/nYRfyEjM?fromSns=Copy to Clipboard

Yanıtlama zamanı:

Anahtar yok hocam bunda

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.