Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
hepsi normal

Image1504623189.420337.jpg

%69 da takılı kalıyor 2 keredir nasıl geçebilirim özelden numara versem arar mısınız rica ediyorum
  • Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 740,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugun km ayarlamaya çalışırken, Alperen abinin arabayı çökerttim. Anahtarı çeksem bile gösterge farlar vs çalışmaya devam ediyordu bagaj açılmıyordu araba çalışmıyordu. Ayrıca kmyide ayarlayamadık, ne

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Onur Tokmak yazdı:

%69 da takılı kalıyor 2 keredir nasıl geçebilirim özelden numara versem arar mısınız rica ediyorum

tekrar tekrar dene

Read From BCM tuşuna basarak aracın gem modulundeki değerleri okuyorsunuz.

2) Değerler okunurken %100 olana kadar bekliyorsunuz, eğer ilerlemiyorsa yada hata veriyorsa 1. adımı tekrarlayın.

3) İstediğiniz değişiklikleri yapıyorsunuz

4) Write to BCM butonunu tıklayarak değişiklikleri araç üzerinde kayıt ediyorsunuz.

Yanıtlama zamanı:
tekrar tekrar dene

Read From BCM tuşuna basarak aracın gem modulundeki değerleri okuyorsunuz.
2) Değerler okunurken %100 olana kadar bekliyorsunuz, eğer ilerlemiyorsa yada hata veriyorsa 1. adımı tekrarlayın.
3) İstediğiniz değişiklikleri yapıyorsunuz
4) Write to BCM butonunu tıklayarak değişiklikleri araç üzerinde kayıt ediyorsunuz.

Sanırım oldu ergün abi bi önce abs ışığı araç göstergelerinde yandı söndü 10 20 saniye kadar sonra kayboldu şuan araç bilgisayarında gözükmüyor ama araç çalışıyor sorunsuz acaba aktif oldu mu nasıl anlarım
Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Onur Tokmak yazdı:

Sanırım oldu ergün abi bi önce abs ışığı araç göstergelerinde yandı söndü 10 20 saniye kadar sonra kayboldu şuan araç bilgisayarında gözükmüyor ama araç çalışıyor sorunsuz acaba aktif oldu mu nasıl anlarım

Hill Holder in Hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtlama zamanı:

Ergün abime çok teşekkürler basit bir hata yapıyormuşum sayesinde hallettik allah razı olsun tekrar teşekkürler abicim
Yanıtlama zamanı:

Mrb lar bu renkli geniş gösterge ekranlarin bazılarında yol bilgisayarı menüsü 2 tane galiba benim aracın tek yol bilgisayarı menüsü var bu gostergenin ozelligimi dır bunu elm vb  ile  bu şekle getirebilir miyiz tsk

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Aşkın Aşık yazdı:

Mrb lar bu renkli geniş gösterge ekranlarin bazılarında yol bilgisayarı menüsü 2 tane galiba benim aracın tek yol bilgisayarı menüsü var bu gostergenin ozelligimi dır bunu elm vb  ile  bu şekle getirebilir miyiz tsk

makyajlı kasa ile makyajsız arasındaki fark. makyajlılarda 2 bilgisayar var

Yanıtlama zamanı:

Merhaba peki bana focus 2.5 için gizli özelliklerde yardımcı olabilecek var mı araç 2011 titanium :) :sofeer:

Yanıtlama zamanı:
05.09.2017 - 18:28 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı:

Hocam merhaba, Elm327 ile 2013 Model Trend X için de bu özellikleri aktif edebilir miyiz?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

İlk mesajda detayları verilmiş bir soru :) 

Okudum da sanki sadece Stylus Paket içinmiş gibi geldi hocam o yüzden sordum :)

Yanıtlama zamanı:
42 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yokuş kalkış için ESP şart örn.

2013de ESP var diye biliyorum hocam o zaman aktif edebilir diyebiliriz 

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, İbrahim Araç yazdı:

Yol bilgisayarında çekiş kontrol açma kapama yapabiliyorsanız, ESP vardır. En hızlı oradan anlaşılabilir.

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, İbrahim Araç yazdı:

Aynı donanımda aynı model yılına sahip aracımızda açtık yokuş kalkış ve basınç uyarısını. Esp var diye düşünüyorum sizin araçta da o yüzden yapılır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.