Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: donanım eklenmeden lastik basınç, kapı kilitleme, yokuş kalkış. lastik basıncı bu araçta var diye duymuştum ama yok sanırım dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 4 dakika önce, Onur Tokmak yazdı: lastik basıncı bu araçta var diye duymuştum ama yok sanırım dimi bi yerden sonra donanımdan bağımsız standart oldu ama ne zaman bilmiyorum, yol bilgisayarına bakın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 18.08.2017 - 15:29 tarihinde, Ozan Kar yazdı: bi yerden sonra donanımdan bağımsız standart oldu ama ne zaman bilmiyorum, yol bilgisayarına bakın. ayarlarda yok usta heralde benim arabada da yok neyse o önemli değil gelsinde elm bi hill holder'ı açabilirsek gerisi lazım değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan C Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Selam Arkadaslar IST Bahcelievler civarinda yokus kalkis destegi icin bana yardimci olucak deneyimli arkadaslar varmi? Aracim Focus trend x 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 08/21/2017 - 18:02 tarihinde, Ercan C yazdı: Selam Arkadaslar IST Bahcelievler civarinda yokus kalkis destegi icin bana yardimci olucak deneyimli arkadaslar varmi? Aracim Focus trend x 2013 Ankara beni bulsun. Yarın hazine açılınca bulamazsan canını yakarım bak. şaka şaka ben yardımcı olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 @Gürkan Çakıroğlu hocam bu akşam benim aracın hill holder, kapı kilitleme ve lastik basınç ölçümünü aktif etti sağolsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 39 dakika önce, Yıldırım Polat yazdı: @Gürkan Çakıroğlu hocam bu akşam benim aracın hill holder, kapı kilitleme ve lastik basınç ölçümünü aktif etti sağolsun. Güle güle kullan ? Sohbet güzeldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Güle güle kullan ? Sohbet güzeldi... Daha uygun hava şartlarında daha iyisini yaparız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Mrb Ford ailesi daha öncede formda yazmistim 2012 focusla aranıza yeni katıldım elm kablosu ile gostergede bulunan Trafik işaretleri tanıma sistemini açtım yalnız aktif olmuyor işaretleme tiki kendiliğinden tekrar siliniyor. Başka bir yerde bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Konu ile alakalı ne yapabilirim başka nereden işlem yapılması gerekli modifiyeli elm kablosu ile olurmu IPS ye tanıtma gibi tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 4 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Mrb Ford ailesi daha öncede formda yazmistim 2012 focusla aranıza yeni katıldım elm kablosu ile gostergede bulunan Trafik işaretleri tanıma sistemini açtım yalnız aktif olmuyor işaretleme tiki kendiliğinden tekrar siliniyor. Başka bir yerde bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Konu ile alakalı ne yapabilirim başka nereden işlem yapılması gerekli modifiyeli elm kablosu ile olurmu IPS ye tanıtma gibi tşk Sadece yazılımla olacak bir şey değil, donanım yok sizin araçta... Olmaması normal yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Gürkan bey bu hangi pakette veriliyor ki benim araç titanyum+smart+tekno paket var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 1 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Gürkan bey bu hangi pakette veriliyor ki benim araç titanyum+smart+tekno paket var Tekno paket içerisinde ilk geldiğinde levha tanıma vardı, sonra kalktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Bayır Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 paylaşım için tşk, yalnız çok karışık herkezin yapabileceği konu değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Böyle bir özellik var mı bilmiyorum ama geri vitese takınca sağ ayna aşağı indirilebilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Böyle bir özellik var mı bilmiyorum ama geri vitese takınca sağ ayna aşağı indirilebilir mi?Fordda fabrika çıkışı yok. Fakat bunun için modüller satılıyor diyr biliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap