Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çünkü sadece ABS ile çalışıldığı düşünülüyor araç kalkarken siz debriyaji yariya kadar yada biraz daha fazla kaldiriyorsunuz ABS de hemen kalkmasına izin vermiyor bırakana kadarda zaten baski balata asiniyor sürekli başımıza geliyor Ford transitlerde ye i araçlarda bile aynı sorunu yaşıyoruz oynar volantlari da ayrı bozuyor

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yani bu kadar çok şeye zararı varsa fabrikasyon yokuş kalkış desteği olan sistemleri neden koyuyorlar? Ford bile bile araca zararlı sistemi neden koyuyor o zaman.

Yanıtlama zamanı:

Sonucda parça değişiyor servis kazanıyor neden olmasinki

Yanıtlama zamanı:

Freni bırakma süresi net olarak kaç saniye acaba?

Yanıtlama zamanı:
Freni bırakma süresi net olarak kaç saniye acaba?

3-4 saniye muhtemelen daha fazlası yok gibi geldi bana.
Yanıtlama zamanı:

Bence bu süre uzun. Başka marka bir araçta 1.7 sn. olduğunu okumuştum. Süre ayarlaması yapılıyorsa daha kısa süre fren yaptırarak baskı balata volan üçlüsünü koruma endişelerini ortadan kaldırabilirsiniz bence.

Yanıtlama zamanı:

4 sn Ford'un çoğu aracında ticariler de dahil

Yanıtlama zamanı:

Ayağınızı fren pedalından çektiğinizde aracınız eğimli yolda yaklaşık iki veya üç saniye kaymadan kalır. Kalkış halindeyseniz, bu tutma süresi otomatik olarak uzatılır. 

Yanıtlama zamanı:

Bu otomatik araçlarda standart 3 sn. E ozaman zararı yokmu?

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ayağınızı fren pedalından çektiğinizde aracınız eğimli yolda yaklaşık iki veya üç saniye kaymadan kalır. Kalkış halindeyseniz, bu tutma süresi otomatik olarak uzatılır. 

Anladığım kadarıyla araç kalkma eylemini bitirmiş olsa bile süresi dolana kadar freni bırakmıyor. 

Yanıtlama zamanı:
Anladığım kadarıyla araç kalkma eylemini bitirmiş olsa bile süresi dolana kadar freni bırakmıyor. 

Hayır size aracı kaldırmak için 4 saniye zaman veriyor bu süre içinde kalkış yaptığınız anda frenleri bırakıyor zaten ki araç yürümeye başlıyor. Eğer kalkış yapmamış ve frene basmıyor iseniz araç geri kaymaya başlayacaktır yokuş kalkış ı aktifleştirmek için tekrar frene basmanız gerekir.
Yanıtlama zamanı:

O zaman debriyaj sistemine nasıl zarar verebilir ki?

Yanıtlama zamanı:

Ben debriyaj sistemine zarar vereceğini düşünmüyorum zaten debriyajla alakanız yok sadece frenleri salmıyor araç siz yarım debriyaj yapıp aracı askıda bırakırsanız tabi zarar verir ama bu şekilde gayet normal herşey.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Muzaffer Kalkan yazdı:

Ben debriyaj sistemine zarar vereceğini düşünmüyorum zaten debriyajla alakanız yok sadece frenleri salmıyor araç siz yarım debriyaj yapıp aracı askıda bırakırsanız tabi zarar verir ama bu şekilde gayet normal herşey.

Üstünüze alınmayın, önce ki mesajlarda bu tarz yorumlar var. 

Yanıtlama zamanı:
Üstünüze alınmayın, önce ki mesajlarda bu tarz yorumlar var. 

Estağfurullah bende görüşümü belirtiyorum yanlış olabilir tabiki ama. Rampada yokuş kalkış olan ve olmayan bir araç kullanan kişi aynı şekilde kalkıyor taktik olarak bi farklılık yok. Yokuş kalkış aktifken aracınız geri kaymamış oluyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.