Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yahya bey merhaba, kasımda siparişini verdiğim kablo hala gelmedi. iade istedim, onaylandı. Ankara'dasınız sanırım. benim aracı sizin kablonuzla açabilir miyiz? 

Uygun bir gün ve saatte hallederiz sorun değil.
  • Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 741,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
09.12.2016 - 22:55 tarihinde, Özer Aksu yazdı:

Çift yol bilgisayarı ve Dijital hız bizim göstergelerede gelse çok güzel olacak. Rus forumlarını didik didik ettim ama maalesef yapan yok. 

09.12.2016 - 22:38 tarihinde, Tuncay A. yazdı:

Degisikligi yaptim.

IMG_20161209_213452.jpg

IMG_20161209_213424.jpg

IMG_20161209_214651.jpg

benim aracım focus 3 2013 model style model. Aracımın göstergesini geniş ekran ile değiştirdim fakat araç bilgisayarı 2 yok sadece 1 var onda da değişiklik yapılabiliyormu?

Yanıtlama zamanı:
31.01.2017 - 14:24 tarihinde, Fatih Aldemir yazdı:

Usta elm config ile baglandım. Otomatik kilit aktif etmeye çalıştım. Gerekli yerleri seçip yazdır dedim, kapı kilitlerinden ses geldi.ama olmadı. 20170131_125937.jpg

--1 dakika sonra eklendi--

ilk böyle denedim,sonra autolicking yazan diğer kutucuğa da tik koyup denedim. ikisi de olmadı. başka bi işlem yapmam lazım mıydı?

Dün Antalya'dan bir arkadaş elm ile foccus programı kullanarak aktif hale getirdi sıkıntısız çalışıyor 7km hızda otomatik kilitliyor çocuk kilidini aktif hale getirmeye çalıştık hata verdi olmadı

Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, Yücel Yaman yazdı:

benim aracım focus 3 2013 model style model. Aracımın göstergesini geniş ekran ile değiştirdim fakat araç bilgisayarı 2 yok sadece 1 var onda da değişiklik yapılabiliyormu?

İkinci yol bilgisayarı makyajlılarda geliyor. Yazılımla ilgili, bizim elm'ler ile bu tarz değişiklik yapılamıyor..

Yanıtlama zamanı:

cmax 2007 cvt ternd elm config ile yapılabilen kapı kilit otamatik cruse kontrol yükledim taktım 120 km bip sesi anlık yakıt göstergesi

fazla seçenek yok bu kadar

Yanıtlama zamanı:

Otomatik cruse kontrol ile bip sesi hangi başlıktan yapılıyor?

Yanıtlama zamanı:
31.01.2017 - 11:12 tarihinde, Yahya Akman yazdı:

Elmconfig miydi oyle bir program calisiyordu sanirim abi. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?

Yahya ben ankaradayım yokuş desteğini aktif hale getirmek istiyorum yardım edermisin

Yanıtlama zamanı:
57 dakika önce, Yahya Akman yazdı:

Yardımcı olurum tabiki.

Sen var ya sen çok yardımsever bir insansın

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba. Kapıları kitledikten sonra dıt dıt kısa korna sesini nasıl açarız :D bilen var mıdır? Youtube'da focus videolarında görüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba. Kapıları kitledikten sonra dıt dıt kısa korna sesini nasıl açarız :D bilen var mıdır? Youtube'da focus videolarında görüyorum.

Açılmıyor. Arama yaparsanız detayları var. :) 

Alaattin C. tarafından düzenlendi
Bilgi ekleme.

Yanıtlama zamanı:
12.02.2017 - 17:12 tarihinde, Yahya Akman yazdı:

Yardımcı olurum tabiki.

Tşklr Nasıl iletişim kurarız

Yanıtlama zamanı:

Beyazıt Turgay ne yaptınız halledebildiniz mi

20170212_165827.jpg

Akif Kama tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Akif Kama yazdı:

Beyazıt Turgay ne yaptınız halledebildiniz mi

20170212_165827.jpg

Akif bey teşekkürler dediğiniz arkadaş çok yardımcı oldu ve aktif hale geldi tekrar teşekkürler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.