Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
ayarı bende değiştirmedim, 215 55 16 olarak duruyor, 215 50 17 ile gerçek-kadran çok yakın yani gerçek hız 119 iken kadran 122, bunu defalarca denedim. 205 55 16 takınca yine gerçek 119 olunca kadran 124 125 filan oluyor.

kadran default bir miktar yavaş tabi, ayarlı olandan büyük takınca gerçeğe yaklaşıyor küçük takınca uzaklaşıyor.

O zaman ben 18 takınca ayar yapmayım. Belki hızı tam gösterir.
  • Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 740,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugun km ayarlamaya çalışırken, Alperen abinin arabayı çökerttim. Anahtarı çeksem bile gösterge farlar vs çalışmaya devam ediyordu bagaj açılmıyordu araba çalışmıyordu. Ayrıca kmyide ayarlayamadık, ne

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

ayar yapmayım

sağlamasını yapta sonra ceza gelmesin

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Olcay Sert yazdı:

sağlamasını yapta sonra ceza gelmesin

O kolay bakarım ona ama bir de şu geldi aklıma. Km kaydında bir farklılık olur mu? Eksik kaydetsin yahu sorun değil bakıma geç giderik :D

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

bakıma geç giderik

bakıma erken gidilir geç gidilmez beya, ben şunu merak ediyom 235/45 r18 takacaksan yakıt önemli oranda artar bide dönüş açısı daraldığından daha önce döndüğün yerlerden dönemiyecen o bence daha büyük sıkıntı

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Olcay Sert yazdı:

bakıma erken gidilir geç gidilmez beya, ben şunu merak ediyom 235/45 r18 takacaksan yakıt önemli oranda artar bide dönüş açısı daraldığından daha önce döndüğün yerlerden dönemiyecen o bence daha büyük sıkıntı

Dönmesin çok sorun  değil. 1 manevra daha yaparık. Yakıtı da sorun etmiyorum artık. Keyfime göre kullanıyorum arabayı. Kaç kere doğacam ki?

Yanıtlama zamanı:

Dönmesin çok sorun  değil. 1 manevra daha yaparık. Yakıtı da sorun etmiyorum artık. Keyfime göre kullanıyorum arabayı. Kaç kere doğacam ki?

Doğru dedin gönlümüzce binmek gerek bir daha doğmayacağızki

Yanıtlama zamanı:

sen bi tak bakalım. memnun kalırsan konforundan bende istiyorum 18" şuna benzer bişi 

Clipboard01.jpg

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Osman Türkol yazdı:

Doğru dedin gönlümüzce binmek gerek bir daha doğmayacağızki

Abi keşke diyene kadar kötü de olsa onu denemek isterim.Sıkılınca sökerim zaten. Önemli olan kendini mutlu etmek. Başkasını değil.

--1 dakika sonra eklendi--
Şimdi, Olcay Sert yazdı:

sen bi tak bakalım. memnun kalırsan konforundan bende istiyorum 18" şuna benzer bişi 

Bundan verelim sana :Dhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-18-5x108-emr-1309-ford-uyumlu-jant-360652119/detay

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Bundan verelim sana

buda güzelmiş, kolları bi tık ince olacak ve en önemlisi yaza girerken alıncak yaz çıkışı verilcek

Yanıtlama zamanı:
02.11.2016 - 22:05 tarihinde, Volkan Ö. yazdı:

Bende sipariş verdim. Ama Gürkan'inkinden. Isıtmalı yan ayna projem devam ediyor pedler gelsin halledeceğim.

Şimdi dün geldi hem ısıtmalı Ped hemde Elm kablom.

Win7 için sürücüyü yükledim. ELM'deısıklar sırayla takınca yanıp sönüyor. ELM'nin çalışıp çalışmadığını Ford'a bağlamadan masa başında emin olabilir miyim. Bir test falan programı var mı?

Pazar pedleri aynalara ve sisteme entegre edeceğim. Bol foto çekip ayrı başlıkta anlatacağım.

Katlanmayan ısıtmalı ayna yapımı. 

Yanıtlama zamanı:
15.11.2016 - 08:07 tarihinde, Doğan Kurban yazdı:

O zaman ben 18 takınca ayar yapmayım. Belki hızı tam gösterir.

Abi otobanın kıvrımsız düz gittiğim yerlerinde hızı 130km sabitleyip yandex ile ölçüm yaptım. Ne kadar doğru bir sonuç bilmiyorum fakat yandex hızı 127-128 civarında gösteriyordu. Aynı şekilde değişik hızlar ile de aynı sonuca ulaştım. Aradaki fark en fazla 3km idi. Lastik ebadı olarak 205/55 R16 kayıtlı.

Yanıtlama zamanı:

ELM sürücüsüyle sorun yaşıyorum.

Nerede hata yaptığımı bilen var mı?

22.PNG

12121.PNG

2323.PNG

333.PNG

222PNG.PNG

Yanıtlama zamanı:

Bnde aynı sorunu yaşamıştım com5 olarak deneyin yada com4

Şimdi, Volkan Ö. yazdı:

ELM sürücüsüyle sorun yaşıyorum.

Nerede hata yaptığımı bilen var mı?

22.PNG

12121.PNG

2323.PNG

333.PNG

222PNG.PNG

Yanıtlama zamanı:

Bende aşağıdaki bu hatayı alıyorum. Donanımı yeniden kurdum. Programları yeniden başlattım olmadı hep aynı bu hatayı alıyorum. 

Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

20161119_145903.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.