Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 1 dakika önce, Teoman Saraç said: Sorun şu sanırım bulursam bunları deneme gibi şansım olacağını sanmıyorum. Sadece arkadaki kodlardan anlarız oda yanlış hatırlamıyorsam cm5t-10849 gibi bişeydi sanırım. Ya bulursam alırım kısmet deriz Parça kodu o,onda sıkıntı yok. Dediğim gibi satıcıların yorumlarında,açıklamalarında hatta bazen (eğer doğruysa) çıkardıkları aracın fotolarında belli oluyor abi nasıl bir şey olduğu ki zaten benimkinden alsan dahi İstanbul'dasın bir şahsuvaroğlu'na uğrar Kaan abiyle muhabbetini ederken temiz göstergene kavuşursun,bizde yokki o imkan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Sanırım eğer bulursam alırım bakacağım kriterler 8 devir olması geniş ekran olması bakalım kısmet.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 5 dakika önce, Semih G. said: Parça kodu o,onda sıkıntı yok. Dediğim gibi satıcıların yorumlarında,açıklamalarında hatta bazen (eğer doğruysa) çıkardıkları aracın fotolarında belli oluyor abi nasıl bir şey olduğu ki zaten benimkinden alsan dahi İstanbul'dasın bir şahsuvaroğlu'na uğrar Kaan abiyle muhabbetini ederken temiz göstergene kavuşursun,bizde yokki o imkan Semih, @Teoman Saraç elden almayı düşünüyor sanırım Teoman hiç Usa'e bulaşma derim, sana Europe Kuga alalım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Aynen hocam elden bakacam. Bakmasına bakarız ama yüksek meblağ olmaması gerek. Bulunmaz hint kumaşına döndüğü için bazı şeyler çok faiş fiyat. Onun için uygun yollu bir şey bakıyorum. Ha mil olarak bulsamda bir şekilde -yakın zaman olmayabilir--- çözülür diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 FoCCCus'un yeni sürümü çıktı arkadaşlar. MCA (makyaj) için bekleyenler 0.8.6'yı (veya daha yenisi) indirip aracına müdahale edebilir. Her zamanki gibi sorumluluk kişiye ait 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 4 saat önce, Yakup Çağatay said: FoCCCus'un yeni sürümü çıktı arkadaşlar. MCA (makyaj) için bekleyenler 0.8.6'yı (veya daha yenisi) indirip aracına müdahale edebilir. Her zamanki gibi sorumluluk kişiye ait e yazdık ya bunu ilk mesaja eklemen iyi olmuş ama. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Ama görmeyenler olmuş, bende sizin yazdığınızı sonradan gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 aşağıdaki linkteki kabloyu aldım bugün, geldiğinde çalışacağından emin değilim. sizce çalışma ihtimali nedir? http://s.aliexpress.com/vaeiiiiQ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 aşağıdaki linkteki kabloyu aldım bugün, geldiğinde çalışacağından emin değilim. sizce çalışma ihtimali nedir? http://s.aliexpress.com/vaeiiiiQ 3 kablo denedim,sadece 1 tanesinde çalıştı. Umarım sizdede çalışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat altındal Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Ben iki kablo aldım biri modifiyeli, ama ikiside çakışmadı malesef, alırken dikkat etmek gerekiyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Ekrandan DTC silme işini yapamadım modifiyeli cihaz olmasına rağmen. Ayrica Foccus açıldığında zaten birsürü DTC atıyor bunu bcmden silmeden ipcye yazınca bu hata kodları ona da yazılacak mantıksız değilmi? Ben silerek de yaptım ancak ekranda E101_00 diye bir DTC atıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 1 saat önce, Özer Aksu said: Ekrandan DTC silme işini yapamadım modifiyeli cihaz olmasına rağmen. Ayrica Foccus açıldığında zaten birsürü DTC atıyor bunu bcmden silmeden ipcye yazınca bu hata kodları ona da yazılacak mantıksız değilmi? Ben silerek de yaptım ancak ekranda E101_00 diye bir DTC atıyor arıza kodları yazılabilen bir şey değil zaten focccusun tek yaptığı konfigrasyon okuyup yazmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 7 saat önce, Ozan Kar said: arıza kodları yazılabilen bir şey değil zaten focccusun tek yaptığı konfigrasyon okuyup yazmak. IPC yi yeniden yazmama rağmen bu hata kodu neden silinmiyor anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Ben şu linkteki kabloyu aldım, ben aldığımda (2 ay olacak) 5,37 $ fiyatı vardı, modifiyeyi yaptım ve çalışıyor. Modifiye resimlerinde gösterilen aparatla aynı devre yapısına sahip. Almak isteyenler için örnek olabilir. Satıcıyla da pazarlık yapmayı unutmayın, çoğu satıcı fiyatı kişiye özel ayarlıyor, yardımcı oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Bursa'da elm327 kablosu olan var mı? otomatik kilitlemeyi açacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap