Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Okuduğu deger 999999 3 km yol yaptik tekrar bgladik yine olmadi yaptigimiz km de tekrar sifirlandi

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

günaydın arkadaşlar.bijonun üstünde bulunan kaplamada ezilme olduğundan dolayı cumartesi günü servisi uğradım.garanti kapsamında bijonu değiştirdiler.bu arada aracım 2014 style model.yokuş kalkış desteğinin olup olmadığını sordum.servis elemanı olmadığını söyledi.ısrarım üzerine satış müdürünü aradı o da olmadığını söylemiş.formlarda bakıyorum bazılarında var bazılarında yok deniyor.kesin olarak var veya yok nasıl çözeceğim bunu bu kadar özelliklerin karışık olduğu bir araç görmedim.

Yanıtlama zamanı:

günaydın arkadaşlar.bijonun üstünde bulunan kaplamada ezilme olduğundan dolayı cumartesi günü servisi uğradım.garanti kapsamında bijonu değiştirdiler.bu arada aracım 2014 style model.yokuş kalkış desteğinin olup olmadığını sordum.servis elemanı olmadığını söyledi.ısrarım üzerine satış müdürünü aradı o da olmadığını söylemiş.formlarda bakıyorum bazılarında var bazılarında yok deniyor.kesin olarak var veya yok nasıl çözeceğim bunu bu kadar özelliklerin karışık olduğu bir araç görmedim.

abi bende de senin arabanın aynısından var bizim arabalarda yokuş kalkış desteği pasif durumda yok görünüyor forumdaki arkadaşlar bunu elm327 kablasu ve bilgisayar ile aracın beynine bağlayarak aktif duruma getirebiliyorlar bu ve birkaç özellik daha var konunun başından itibaren okursan nelerin aktif olduğunu anlıcaksın servise sorarsan onlar sana standart donanım haricinden başka birşey söylemez.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu soruyu üstad Ozan a soruyorum,Hocam bizim araçlarda sağa sola dönüşler de sis lambası yaktırılabilir mi? desem

Yanıtlama zamanı:

Bu soruyu üstad Ozan a soruyorum,Hocam bizim araçlarda sağa sola dönüşler de sis lambası yaktırılabilir mi? desem

Bunun için hazır sensörler satılıyor abi.Direksiyon miline sanırım monte edilip sis ya da sonradan titx farı edinmiş arabalarda dönüş farlarını direksiyonun dönüşüne göre yakıyor.Bir yol da röleli sistemle sinyalden çalıştırmak.Sinyal verdiğin tarafın sis i yanıyor.

Daha detaylı bilgi için Ozan birazdan gelir.

Yanıtlama zamanı:

Otomatik kilidi aktif hale getirdikten sonra araçtan indim kilitlemeyi unuttum diyelim belli bir süre içinde kendi kendine kilitleme yapabiliyor mu?

Yanıtlama zamanı:

Otomatik kilidi aktif hale getirdikten sonra araçtan indim kilitlemeyi unuttum diyelim belli bir süre içinde kendi kendine kilitleme yapabiliyor mu?

Hayır. Otomatik kilit araç hızı belli bir değeri geçince devreye girer.

Yanıtlama zamanı:

servis yokuş kalkış desteği var mı diye sordum. yok dedi.kablo alıp  kendim yapmak için kafaya koydum.sorunum bunlar aktif olduğunda ilerde herhangi bir sorun çıkarmı.örnek lastik basınç ayarı açıldığında  abs ile ilgili  bir sorun olurmu.veya yokuş kalkış desteği açıldığında herhangi güvenlikle ilgili bir sorun oluşurmu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.