Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312894 İlhan Yalçın arkadaşımız yardımcı oldu kendisine teşekkür ederim.Kabloyu pc yi tanıyor sırada araçta denemek kaldı. Birşey merak ettim ben şu an aracımda yol bilgisayarımı açtığımda hali hazırda ayarlar kısmında çekiş kontrol ve lastik basınç ayarı başlıkları var. Hatta lastik basınç ayarlaya tıkladığımda tuşa basılı tutun diyor işlemi yapıyorum ve ekranda lastik basıncınız kaydedildi yazıyor. aracım trend. Şaşırdım açıkçası bu özellik herkeste böyle mi yani trend araç sahiplerinde. Böyle yazıyor ama özellik pasif mi acaba ? Aracınız 2014 model, 2014 modellerin bir kısmı bu özelliğe sahip 2015'lerde zaten var, devlet baba şart koştu. Çekiş kontrol sistemi zaten tüm c-max'ler de var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312896 Aracı alırken kataloglarda titanyumun özelliklerinde yazıyodu bu lastik basınç uyarı. Demek ki bu zorunluluktan sonra o özelliği açmış olabilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312897 Hocam açma-germe işlemleri yapılmaz, fabrikadan ne geldiyse o. Katalog verileri net olmayabilir her zaman. Güle güle kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312900 Peki aynı yıl içerisinde senenin başında veya sonunda üretilen aynı model yıllı araçlarda bu farklılık olabilir mi ? lastik basınç uyarı özelliği yani bu zorunluluktan sonra eklenmiş olabilir fabrika çıkışlı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312902 Peki aynı yıl içerisinde senenin başında veya sonunda üretilen aynı model yıllı araçlarda bu farklılık olabilir mi ? lastik basınç uyarı özelliği yani bu zorunluluktan sonra eklenmiş olabilir fabrika çıkışlı. Neden sorguladığınızı anlamadım ama neden olmasın ? Farklılık her zaman olabilir. Siz dediğimi anlamadınız sanırım; TR diyorki kardeşim arabalarında bu bu olacak başka türlü satamazsın belirli bir müddet veriliyor. Otosan veya farklı firma o vakit gelene kadar istediği zaman bu donanıma sahip aracı getirmeye başlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312903 Ben kataloglarda olmamasına şaşırmıştım. Yani alırken yok diyo biliyordum trend modellerde. Çünkü satış danışmanları da titanyumu anlatırlarken işte trendden farkı yokuş kalkış ve lastik basınç uyarı diye söylemişlerdi. Araca bağladım read from bcm ye bastım yüzde 1 oldu sonra " cant enter security into ecu" hatası aldım. Karşılaşan var mı bu durumla.. Temmuz 12, 201511 yıl Erol A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl Yazar comment_312925 Ben kataloglarda olmamasına şaşırmıştım. Yani alırken yok diyo biliyordum trend modellerde. Çünkü satış danışmanları da titanyumu anlatırlarken işte trendden farkı yokuş kalkış ve lastik basınç uyarı diye söylemişlerdi. Araca bağladım read from bcm ye bastım yüzde 1 oldu sonra " cant enter security into ecu" hatası aldım. Karşılaşan var mı bu durumla.. tekrar deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312927 şimdi gidiyorum tekrar denemeye zaten ilk denemede de baya denemiştim ama bakalım evet şu an araçtayım 30 defa denedim en az ancak her seferinde yüzde 1 deyken aynı uyarıyı alıyorum ve devam etmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl Yazar comment_312930 kabloda sorun var gibi. Birde Forscan deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312931 kabloda sorun var gibi. Birde Forscan deneyin. Kabloda mı , scantoolda denediğimde mesela com5 bağlandı diyor yani bi hata vermiyor veya pcye takınca aygıt kullanıma hazır diyor. Peki forscan da tam olarak ne yapmam gerekiyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl Yazar comment_312932 Dtc okuyun mesela. Kabloyu modifiye ettiyseniz sorun orada olabilir etmediyseniz bozuk olabilir veya hiç karşılaşmamış olsamda focccus aracınızla iletişim kuramıyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312933 Dtc okuyun mesela. Kabloyu modifiye ettiyseniz sorun orada olabilir etmediyseniz bozuk olabilir veya hiç karşılaşmamış olsamda focccus aracınızla iletişim kuramıyor olabilir. Peki onu deneyim sırada. Kabloyu modifiye etmedim. Yokuş kalkış için bu gerekli değil herhalde. İşte sorun hep iletişimde sorunlar hep bundan çıkıyor zaten Bu arada focccus programındayken araç yol bilgisayarında normal mod yazısı çıkıyor. Normal bi durum mu yazayım dedim. Ya da yine bu foccus programındayken yapabileceğim birşey yok mu diğer sekmelerden falan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201511 yıl Yazar comment_312954 Configtasyonu okuyup yazmadan yapacaklarınız bir şey değiştirmez. Konfigrasyonu indirip okumadan yazmayı deneyebilirsiniz ama okumada sorun çıkıyorsa yazmada da çıkar büyük ihtimalle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201511 yıl comment_312958 Configtasyonu okuyup yazmadan yapacaklarınız bir şey değiştirmez. Konfigrasyonu indirip okumadan yazmayı deneyebilirsiniz ama okumada sorun çıkıyorsa yazmada da çıkar büyük ihtimalle. bu configrasyonu nereden indirebilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201511 yıl comment_313000 bu configrasyonu nereden indirebilirim? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın