Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Okuduğu deger 999999 3 km yol yaptik tekrar bgladik yine olmadi yaptigimiz km de tekrar sifirlandi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Okuduğu deger 999999 3 km yol yaptik tekrar bgladik yine olmadi yaptigimiz km de tekrar sifirlandi Nasıl yani gösterge 3 kmdeydi, programa bağlanınca sıfırlandımı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 IDS ile yaptık sorun yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 günaydın arkadaşlar.bijonun üstünde bulunan kaplamada ezilme olduğundan dolayı cumartesi günü servisi uğradım.garanti kapsamında bijonu değiştirdiler.bu arada aracım 2014 style model.yokuş kalkış desteğinin olup olmadığını sordum.servis elemanı olmadığını söyledi.ısrarım üzerine satış müdürünü aradı o da olmadığını söylemiş.formlarda bakıyorum bazılarında var bazılarında yok deniyor.kesin olarak var veya yok nasıl çözeceğim bunu bu kadar özelliklerin karışık olduğu bir araç görmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 günaydın arkadaşlar.bijonun üstünde bulunan kaplamada ezilme olduğundan dolayı cumartesi günü servisi uğradım.garanti kapsamında bijonu değiştirdiler.bu arada aracım 2014 style model.yokuş kalkış desteğinin olup olmadığını sordum.servis elemanı olmadığını söyledi.ısrarım üzerine satış müdürünü aradı o da olmadığını söylemiş.formlarda bakıyorum bazılarında var bazılarında yok deniyor.kesin olarak var veya yok nasıl çözeceğim bunu bu kadar özelliklerin karışık olduğu bir araç görmedim. abi bende de senin arabanın aynısından var bizim arabalarda yokuş kalkış desteği pasif durumda yok görünüyor forumdaki arkadaşlar bunu elm327 kablasu ve bilgisayar ile aracın beynine bağlayarak aktif duruma getirebiliyorlar bu ve birkaç özellik daha var konunun başından itibaren okursan nelerin aktif olduğunu anlıcaksın servise sorarsan onlar sana standart donanım haricinden başka birşey söylemez. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 teşekkürler arkadaşım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Bu soruyu üstad Ozan a soruyorum,Hocam bizim araçlarda sağa sola dönüşler de sis lambası yaktırılabilir mi? desem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Bu soruyu üstad Ozan a soruyorum,Hocam bizim araçlarda sağa sola dönüşler de sis lambası yaktırılabilir mi? desem Bunun için hazır sensörler satılıyor abi.Direksiyon miline sanırım monte edilip sis ya da sonradan titx farı edinmiş arabalarda dönüş farlarını direksiyonun dönüşüne göre yakıyor.Bir yol da röleli sistemle sinyalden çalıştırmak.Sinyal verdiğin tarafın sis i yanıyor. Daha detaylı bilgi için Ozan birazdan gelir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Bu soruyu üstad Ozan a soruyorum,Hocam bizim araçlarda sağa sola dönüşler de sis lambası yaktırılabilir mi? desem modul tesisat vs olmadan olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 modul tesisat vs olmadan olmaz. St far satsak olur mu pikü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Otomatik kilidi aktif hale getirdikten sonra araçtan indim kilitlemeyi unuttum diyelim belli bir süre içinde kendi kendine kilitleme yapabiliyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Otomatik kilidi aktif hale getirdikten sonra araçtan indim kilitlemeyi unuttum diyelim belli bir süre içinde kendi kendine kilitleme yapabiliyor mu? Hayır. Otomatik kilit araç hızı belli bir değeri geçince devreye girer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 servis yokuş kalkış desteği var mı diye sordum. yok dedi.kablo alıp kendim yapmak için kafaya koydum.sorunum bunlar aktif olduğunda ilerde herhangi bir sorun çıkarmı.örnek lastik basınç ayarı açıldığında abs ile ilgili bir sorun olurmu.veya yokuş kalkış desteği açıldığında herhangi güvenlikle ilgili bir sorun oluşurmu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Hiç bir şey olmaz lütfen geçmiş sayfaları kontrol ediniz aynı şeyleri 10 kere yanıtladık sanırım. Forum okumak için var, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap