Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 2 arkadaş sormuş, yazı sahibi açıkca belirtmiş zaten takma parası diye !? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Bende o fiyatlara taktırmıştım. Tanıdık biri olmayınca öyle oluyor malesef. Birde km ayarı falan yapılıyor serviste kayıtlı olması bence avantaj Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Bende o fiyatlara taktırmıştım. Tanıdık biri olmayınca öyle oluyor malesef. Birde km ayarı falan yapılıyor serviste kayıtlı olması bence avantaj Siz takıp gitmeniz dahilinde yine yükseltirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Tabiiki ama fiyat yine aynı nihayetinde servis kayıtlı buda satarken herzaman satıcının işine yarar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Hava ısı yeri farklı.. Benim de hemen bu dikkatimi çekti. İlk bu göstergeyi taktırdığımda sıcaklık göstergesinin altta olmasını garipsemiştim. Sanırım programı ile ilgili, servis acaba programı da güncellemiş olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Benim de hemen bu dikkatimi çekti. İlk bu göstergeyi taktırdığımda sıcaklık göstergesinin altta olmasını garipsemiştim. Sanırım programı ile ilgili, servis acaba programı da güncellemiş olabilir mi? Sürekli olağan birşey gösterge yazılımı değişebiliyor. Sorun yoksa elletmeyin ama!!! İlgili diğer konularımızda detayları mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Benim de hemen bu dikkatimi çekti. İlk bu göstergeyi taktırdığımda sıcaklık göstergesinin altta olmasını garipsemiştim. Sanırım programı ile ilgili, servis acaba programı da güncellemiş olabilir mi? Daha çok göstergenin üretim yılına göre bazı farklılıklar olabiliyor,mesala benim ilk aldığım göstergede sağ altta toplam km yerine gidilen mesafe vardı,üretim tarihi daha yeni olanda ise aynı yerde toplam km var...tabii güncelleme ilede bazı değişiklikler olabiliyor, mesela mevcutta beyaz olan verilerin renklenmesi gibi... Bu arada ben de aynı kanıdayım, göstergeden bir şikayetiniz yoksa güncelleme yapmak riskli olabilir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Durmuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Benim de hemen bu dikkatimi çekti. İlk bu göstergeyi taktırdığımda sıcaklık göstergesinin altta olmasını garipsemiştim. Sanırım programı ile ilgili, servis acaba programı da güncellemiş olabilir mi? Servis göstergeyi en son sürüm güncellemeyi yaparak takmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Az önce göstergeyi en son sürüme güncelledim, bir değişiklik olmadı. Muhtemelen bu tip değişiklikler üretimle, yada ayrı bir konfigrasyon şekli var. edit: benim attığım son sürüm değilmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 (düzenlendi) Sürekli olağan birşey gösterge yazılımı değişebiliyor. Sorun yoksa elletmeyin ama!!! İlgili diğer konularımızda detayları mevcut Daha çok göstergenin üretim yılına göre bazı farklılıklar olabiliyor,mesala benim ilk aldığım göstergede sağ altta toplam km yerine gidilen mesafe vardı,üretim tarihi daha yeni olanda ise aynı yerde toplam km var...tabii güncelleme ilede bazı değişiklikler olabiliyor, mesela mevcutta beyaz olan verilerin renklenmesi gibi... Bu arada ben de aynı kanıdayım, göstergeden bir şikayetiniz yoksa güncelleme yapmak riskli olabilir.... Evet okudum bazı yorumları, o nedenle sıkıntı olmadığı sürece müdahale ettirmeyi düşünmüyorum. Ozan'ın çalışmalarını takip edelim şimdilik Servis göstergeyi en son sürüm güncellemeyi yaparak takmıştır. Para almışlar ama işlerini iyi yapmışlar. Bir ara etis'e de bir bakın modül no.su değişmişmi. İmzaları ilerde garanti süreci ile ilgili başları ağrımasın diye almışlardır. Mayıs 25, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Benzinli olanlar için gösterge ne zaman ulaşır elinize ve fiyatı dizeller gibi mi olacak birde bütün lambaların led olduğu stop lambası var mı varsa fiyatı nedir selamlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Benzinli son fiyat nedir 2012 1.0 focus style aracim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Tabiiki ama fiyat yine aynı nihayetinde servis kayıtlı buda satarken herzaman satıcının işine yarar Forumda montaj konusunda bilgi vardı,kendim taktığımda bile sadece km ayarlaması için bu fiyat alınıyor yani montaj olsun olmasın fiyat sabit ise hiç bulaşmamak lazım bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Forumda montaj konusunda bilgi vardı,kendim taktığımda bile sadece km ayarlaması için bu fiyat alınıyor yani montaj olsun olmasın fiyat sabit ise hiç bulaşmamak lazım bence Bulaşın canım ne olacak Aracınıza siz dokunun biraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Bulaşın canım ne olacak Aracınıza siz dokunun biraz Dokununca elimde kalır diye endişeleniyorum bu tür işler elimden gelmez pek , tuttuğunu koparan biriyimdir de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap