Aydın Baran Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2011 2012 model FIII lerde her donanım seviyesinde (Trend - Style - Titanium) esp+tvc standart oluyor. 1.6i 125 hp ye powershift geliyor. Hadi hayırlı olsun bakalım. Fiyatlar, Dinamik Torrk Kontrol Sistemi VE Esp standart Yeni çıkan Comfort modeli ile standartlık bozuldu (10 Eylül 2011) Detay; 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Hayırlı olsun, fiyatlar nasılmış bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 TVC hangisiydi benim araçta var mı o?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 tork vektör.. vardır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Evet evet bu haberi 2 hafta önce yazmıştık.... Eksikliği fark edip böyle getirmeye başladı otosan Şunu başta düşünmek çok mu zor ?? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 TVC hangisiydi benim araçta var mı o?? Sende olmayan yok abi Ama ayrıntılı yorumları bekliyoruz biz hala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 2011 trend ve style modellerinde takas destegi gelmiş...demekki sorunlu bir dönem ...2012 gelince bayilerde sıkıntı doğdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Sonunda akıl edebildi otosan aferin. 5k 115 hp TDCİ Titanium Focus 60.400 TL -------> Ohaaaa !! Pwershift+SYNC ile beraber 70 isterler gari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Nasıl yani ? takas desteği derken? Ciddi mana da mı yoksa 2.kez soymak için mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Takas desteği ne demek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 bilmem aramak gerek otokoçu ögrenmek gerek....2000 tl 3000 tl fazla verip 5000 tl kazıklamak sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 ya trendleri neden 95 hp motorla getiriyorlar anlamıyorum ya koysana hepsine aynı motoru 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Arkadaşlar gözden kaçıranlara hatırlatma yapmak istiyorum ben çünkü kaçırmıştım...tcs diye algılamıştım yazıları hep.. TVC dediğimiz sistem yani Dinamik Tork Kontrol Sistemi'de Trend'den itibaren standart.. Detay; Trend donanım seviyesinden itibaren ESP ve Dinamik Tork Kontrolü standart Yenilikçi teknolojilerin yanı sıra güvenlik konusunda da taviz vermeyen Ford, 2012 model yılıyla birlikte Yeni Focus’un Trend donanım seviyesinden itibaren ESP ve Dinamik Tork Kontrolü’nü standart olarak sunuyor. ESP (Elektronik Denge Programı) sistemine ilave olarak araç virajı alırken motor torkunun ön tekerlekler arasında dağılımını sürekli olarak dengeleyen ve daha iyi yol tutuş sağlayarak, virajlarda önden dışarı kayma eğilimini azaltan Dinamik Tork Kontrolü de standart olarak yer alacak. Sınıfında her daim üstün yol tutuş özelliğiyle standartları belirleyen Focus’ta böylece ABS, EBD, sürücü ve ön yolcu ön ve yan hava yastıkları gibi güvenlik ekipmanlarına ilave olarak artık ESP ve Dinamik Tork Kontrolü gibi aktif sürüş güvenlik sistemleri de standart olarak yer alacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap