Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2006 Lpg Triger Yardımı


Yasemin Ahmet Coşkun

Soru

Benim aracımının trigeri ilk defa değişecek 2006 model 96 000 de. sorum Bazı ustalar sadece kayısı değiştir diyor bazıları ise bu set oluyor devirdaim gibi bişeyler diyor sizce nasıl yapayım. Bide bilgi verirmisniz nasıl yapayım parça ve usta konusunda teşekkürler

Yasemin Ahmet Coşkun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 10 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Bizde de triger seti satışı var ne yazık ki bize de gelip sadece kayışını alalım yada sadece bilyalarını alalım diyenler oluyor, sakın ha. Kayış ömürü 90.000 km ise bilyanın ömrüde onla aynıdır. Biri daha çabuk eskir falan diye bir şey yok. Trigeri set halinde alın ve hem kayışı hem bilyaları değiştirin. Bazıları 100-200 tl den kaçıyor, sonra triger kayışı parçalandığı zaman bir sürü parçaya zarar veriyor, yarı motor iniyor aşağı, al sana 500-1000 tl arası masraf. Onun için triger seti alıp hepsini değiştirin. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

set olarak değiştirmenizi tavsiye ederim, zaten 96000 km kullanmışsınız. yarın öbürgün rulmanda devri daimde sorun olsa aynı işçiliği tekrar ödemek zorunda kalacaksınız. ben 40000de değiştirirken bile set olarak değiştirmiştim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Triger setti fordun orjinal marka ismi nedir acaba

Ona bir şey diyemem ama özel servisler 2-3 marka arasında hangisini bulursa onu alıyorlar çünkü biz satıyoruz oradan biliyorum. Eğer marka tavsiyesi istiyorsanız önerebileceğim markalar var özelden yazabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Eveet sonunda bugün(01.03.2014) tarihinde 2006 model lpg li focus ghai otomatik vites arabamın trigersettini dayco marka set ile değiştirdim ve rahatladım. Arabam 2006 model 51000 km de idi yıldan dolayı değiştidim. Kayış gözle baktığımızda gayet iyi durumda çıktı fakat usta direçde önemli dedi böyle olduğuna bakma dedi. Bu arada istanbuldayım fakat adapazarında yaklaşık 15 yıl yetkili servisde çalışıp özel servis açmış olan bir yerde değiştirdim ve gerek ortamdan gerekse çalışanlardan memnun kaldım. Fiyatı soracak olursanız işçilik dahil 300₺ zaten parça 150₺ her yerde (yetkili servis dediğimiz yerlerde malum) 150 de işçilik verdik ve artık kafam rahat şükür.

Gökhan Açıkgöz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.