Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İlginç Sahibinden.com ilanları (Araç Satma Yeri Değildir, BKZ: Satılık Kategorisi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

başka bir arzusu varmıymış? gerekeni yaparız :)

• Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 190,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pezevenk arabasi gibi olmus...

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Ben katılmıyorum, insanları mesleklerine veya yaşam tarzlarına göre sorgulamak bana düşmez. Ben  yumurtacıyım, illa öğretmen ya da doktor mu olmam lazım birilerinin benden araba alması için. Benim paz

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

O halde sizinki dolandırıcılık gibi olmuyor mu? Arabayı 2.el aldınız ve ne olduğu belli değil geçmişi. Aldığınız gibi Öğretmenden diye ilana çıktınız, nerede kaldı öğretmenlik  Kanan da kandıran da il

Posted Images

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-polis-memurundan-temiz-232015605/detay

Arkadaşlar bir abim boyle bir araba bulmuş.

Araba gerçekten dolu bir araba ama 2006 model ruhsatta titanium yazıyor.

Gp ve tp var. Cvt şanzuman, ama üç kollu direksiyon var ve hız sabitleyici yok.

Sunroof yok. On cam rezistansı var. Siz ne diyorsunuz bu arabaya.

Yanıtlama zamanı:

Ümit dizel cvt dedin ben hemen ilanı kapattım be abicim.Bence aynısını sen ve abin de yapın.

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ya onlarda bi tane de c max cvt var dizel. En az 50 bin km dur kullanıyorlar. Tork sinirlandirinca bir sorun yok.

Ben de eğer şanzımanı sorun yapmıyorsanız bu dolulukta f2 bulmanız zor. Ama ben sırf şanzıman yüzünden bu arabayı almazdım dedim. :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 11.06.2015 at 15:53, Hakan Saraylı said:

Yazık olmuş :(  Titanium + sunroof + led farlar belki teknoda vardır yani full+full, kiminse geçmiş olsun. Ama birisi alıp toplar mis gibide biner yada bel altı çizik boyalı olarak satar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otoexpert-den-2015-model-ford-mondeo-1.5i-titanium-o.v-212756510/detay

Almış toplamış ve satıyorlar. Tekno paket de varmış.Cezbetmiyor değil hani, nasıl, nerede, neler yapıldı iyice incelemek lazım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-son-inidirim-2015-1.5-mondeo-160-hp-sunroof-tekno-led-sedef-239680157/detay

Hakan Saraylı tarafından düzenlendi

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Serdar Eryürekli said:

Adam arabasına nasıl özen gösteriyor bakın. Hiç aklıma gelmezdi. Vitese dikkat!!!

vites.jpg

Adam arabaya değil eline özen gösteriyor. Belli ki buz gibi plastiğin elinde oluşturduğu hissi sevmiyor. :) 

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, H. Cenk said:

Adam arabaya değil eline özen gösteriyor. Belli ki buz gibi plastiğin elinde oluşturduğu hissi sevmiyor. :) 

pis fakirler... bizim gibi otomatişşş arabaya binemiyorsunuz :smiley2k:

@Doğan Kurban ısıtmadan sorumlu zihnisinir, vites topuzu ısıtması için bekleniyorsunuz ^_^

Yanıtlama zamanı:
51 dakika önce, H. Cenk said:

Erzurumlu arabanın sahibi . Paspaslardan o anlaşılıyor O kışta normal diyelim

Yanıtlama zamanı:
38 dakika önce, Mert Yürüyen said:

pis fakirler... bizim gibi otomatişşş arabaya binemiyorsunuz :smiley2k:

@Doğan Kurban ısıtmadan sorumlu zihnisinir, vites topuzu ısıtması için bekleniyorsunuz ^_^

e vitesi öyle etti tmm elleri üşümüyorda direksiyon nolcek. Eldiven şart hocam. İçi polar tarzda deri eldiven iş görür. 2 kış geçirdim öyle yeterli geliyor yane :D. Hadi buyur aklıma pislik geldi. Üşüdüğü için yün kılıf takmış taaaa kirlenmesin diye ne takcek acep :D

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Mertcan Çelik said:

Cem abinin arkadaşı çıkmasın :D

Arkadaşım değil ama arabayı biliyor ve görüyorum. Niyet varsa arayı buluruz... :kıhkıh:

Bu da kardeşim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2010-model-audi-a4-allroad-2.0-tfsi-quattro-50000-km-260526063/detay/

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.