Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İlginç Sahibinden.com ilanları (Araç Satma Yeri Değildir, BKZ: Satılık Kategorisi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Mertcan Çelik,

Ne donanımda olduğu, neresinin orjinal olduğu mesele değil. Arka spoiler rengi ve ön böbreklerdeki renklendirmenin de fena durmadığını düşünüyorum. (Spoiler renginin siyah olmasını sevmiyorum.)

Kısa ve öz olarak ta şu an 140 bin liram olsa ve 3 serisine bakıyor olsam aramış ve pazarlığı muhtemelen bitirmiştim. Beğendim!!!!! :D :D :D:yeah:

140 bin liram olsa 30una bi focus tdci alır geri kalanıyla da bi daire, arsa alırdım :D

• Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 190,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pezevenk arabasi gibi olmus...

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Ben katılmıyorum, insanları mesleklerine veya yaşam tarzlarına göre sorgulamak bana düşmez. Ben  yumurtacıyım, illa öğretmen ya da doktor mu olmam lazım birilerinin benden araba alması için. Benim paz

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

O halde sizinki dolandırıcılık gibi olmuyor mu? Arabayı 2.el aldınız ve ne olduğu belli değil geçmişi. Aldığınız gibi Öğretmenden diye ilana çıktınız, nerede kaldı öğretmenlik  Kanan da kandıran da il

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

140 bin liram olsa 30una bi focus tdci alır geri kalanıyla da bi daire, arsa alırdım :D

Bütçe 140 Bin ise bu arabaya verilmez; güzel bir 1+1 daire alınır ama araba bütçesi 140 Bin ise düşünülecek ilk markalardan  :kıhkıh:

Ahmet Dursun tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arac m paket degil.Standart comfort arti techologhy paket.M paket`te bu kombinasyon mumkun degil.M tamponlar sanayide 3,3.500Tl`ye satiliyor sonradan taktirmis.Ekranda ki m performance yazisinida bir yazilimla halletmistir. Bobrek`teki zimbirti,arkadaki m yazisi ve spoiler disinda şık duruyor.

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi
şık kelimesi düzeltildi

Yanıtlama zamanı:

@Aydın Baran

Abi fena durmuyor. Bir bak istersen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bilgin-balaban-otomotiv-den-2009-model-honda-cazz-1.4-elite-es-111169847/detay

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi
Linki vermeyi unutmuşum. :D

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-firsat-araci-0-km-ford-focus-142405998/detay/

Fırsat aracıymış. Fiyatları hakkında hiç bir fikrim yok. Belki birisinin işen yarar. 

Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-firsat-araci-0-km-ford-focus-142405998/detay/

Fırsat aracıymış. Fiyatları hakkında hiç bir fikrim yok. Belki birisinin işen yarar.

Su araba 50.750 benim arabaya 57 veren yok. Anlamiyorum
Yanıtlama zamanı:

O sifir ama Sabri. Fark sifir olmasi iste.

Ben artik sifir araba almam ya zaten suana kadar 1 tane araba aldim :D
Yanıtlama zamanı:

Ben artik sifir araba almam ya zaten suana kadar 1 tane araba aldim :D

Fiyatlara bak bi :D Toyota,honda gibi tırtların giriş fiyatı çok uçunca ford'da uçurdu

Trend 4k 57.435 TL

Trend x 4k 58.480 TL

Style 4k 59.430 TL

Titanium 4k 61.990 TL

Titanium almayanı döverler :) o derece.. Geçen başlıkta 3 bin fark var diyordum sty ile tit arasında 2.5 kalmış

Yanıtlama zamanı:

Fiyatlara bak bi :D Toyota,honda gibi tırtların giriş fiyatı çok uçunca ford'da uçurdu

Trend 4k 57.435 TL

Trend x 4k 58.480 TL

Style 4k 59.430 TL

Titanium 4k 61.990 TL

Titanium almayanı döverler :) o derece..

Afedersin ohaa :D bu ne ya abicim 0 trend almada 35.000de tertemiz araba ya :D 57.500 suan ilan 57den asagi inmem kesinlikle

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.