Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Tdci Enjektör Sorunu...

Featured Replies

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 20,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Ve uğraşlarım sonucu garanti kapsamında değişim onayı geldi enjektör garantiden değişim olacak

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Ve aracımı bugün teslim aldım 1 adet enjektör değişimi garantiden yapıldı...

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

bu nasıl iş ya enjektör garantiye girmez miymiş ? O zaman garanti niye var? Ama yakıttan kaynaklanan bir sıkıntı varsa adamlar garanti vermeyebilir zaten ordaki yakıtların hepsi şüpheli bi kere ordaki

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun sonucu bizede bildirin.. kesinlikle garanti kapsamına girmesi gerekir nasıl bir kullanıcı hatası olarak garanti dışı denebiliyor anlamıyorum.. müşteri memnuniyeti için bile garantiye girmesi gerekir 

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun Serdar bey.

Yanıtlama zamanı:

Ve uğraşlarım sonucu garanti kapsamında değişim onayı geldi enjektör garantiden değişim olacak

Gözün aydın. Geçmiş olsun

Sıkıntının başından sonuca kadar izlediğin yolları yazabilirsen sevinirim. Böyle bir haksızlıkla ilgili nasıl bir yola başvuracağımızı bilmek gerekir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ve aracımı bugün teslim aldım 1 adet enjektör değişimi garantiden yapıldı...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçmiş olsun. Fiyatlar neden o kadar dengesiz piyasa da ilginç. Çıkma mı satıyor bazıları acaba.?

Abi hepsi sıfır ve orjinal dedi piyasalar çok dengesiz....

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun Serdar Bey, benim aracım 2011 model hb 1,6 fokus, bu hafta aracımda titreme ve tekleme fark ettim servise götürdüm enjektör arızası dediler 1200 tl toplam masraf cıkardılar ve garantiniz bitmiş dediler. bu konuda yardıma ihtiyacım var tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum aliyuce2009qgmail.com mail adresim hotmail adresinizede ayrıca mail gönderdim yeni yılınız kutlu olsun

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Günaydın herkese. 2011 model TCDİ f3 aracım ilk çalıştırmada ve rölantide titriyordu. Servise götürdüm enjektörde sıkıntı var dediler. Yaklaşık 1000 tlye bir adet enjektörü değiştirmeyi teklif ettiler.Değiştirmedim bir iki ay daha böyle devam ettim. Forumdan arkadaşların daha önce paylaştıkları bilgilerden yola çıkarak bir kaç ejektör tamir firmasıyla görüştüm sonra bir firmanın uygulamaları konusunda ikna oldum.  Sonra aracın yakıt tüketimi de artınca 8tl ortalamaya çıktı şehir içi tüketim. 16/04/2016 tarihinde şaşmaz oto sanayinde bir dizel pompacıya götürdüm aracımı öğleye kadar sürdü tespit, bakım ve testi daha sonra aracımla yol testine çıktık.Aracın yakıt tüketimi azaldı. Çekiş, performansı arttı. Bugün sabah motor soğukken karşılaştığım titreme de yoktu. Ustaların tavrı ve bilgileri ayrıca ilgileri memnuniyet vericiydi. Sanayi ortamında çok farklı tipte insanlar var. İş yaptırılacak ustayı iyi seçmek gerekiyor.  Şimdilik çok memnunun isteyen arkadaşlarla bilgi paylaşımı yaparım. 

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Ali Yüce said:

Günaydın herkese. 2011 model TCDİ f3 aracım ilk çalıştırmada ve rölantide titriyordu. Servise götürdüm enjektörde sıkıntı var dediler. Yaklaşık 1000 tlye bir adet enjektörü değiştirmeyi teklif ettiler.Değiştirmedim bir iki ay daha böyle devam ettim. Forumdan arkadaşların daha önce paylaştıkları bilgilerden yola çıkarak bir kaç ejektör tamir firmasıyla görüştüm sonra bir firmanın uygulamaları konusunda ikna oldum.  Sonra aracın yakıt tüketimi de artınca 8tl ortalamaya çıktı şehir içi tüketim. 16/04/2016 tarihinde şaşmaz oto sanayinde bir dizel pompacıya götürdüm aracımı öğleye kadar sürdü tespit, bakım ve testi daha sonra aracımla yol testine çıktık.Aracın yakıt tüketimi azaldı. Çekiş, performansı arttı. Bugün sabah motor soğukken karşılaştığım titreme de yoktu. Ustaların tavrı ve bilgileri ayrıca ilgileri memnuniyet vericiydi. Sanayi ortamında çok farklı tipte insanlar var. İş yaptırılacak ustayı iyi seçmek gerekiyor.  Şimdilik çok memnunun isteyen arkadaşlarla bilgi paylaşımı yaparım. 

Dogru karar olmus. Gecmis olsun :)

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ali Yüce said:

geçmiş olsun :) yararlı olmuştur mutlaka ...

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Serdar bey enjektörlüsü ilgili ne kadar fiyat çıktı birde hangi ustaya götürdünüz acaba

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.