Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204004 Ford yetkili servisi focus 3 e alarm taktırınca başka anahtar mı veriyor yoksa eski kumandalı anahtardan devam mı ediyoruz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204015 Muhtemelen alarmın kendi kumandası olacaktır. Hala alarm taktıran var demek. Pratikte bir faydası olacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl Yazar comment_204017 Muhtemelen alarmın kendi kumandası olacaktır. Hala alarm taktıran var demek. Pratikte bir faydası olacak mı? bizim burası biraz tenha .Geçenlerde hırsız,komşunun passat cc ' sinin camını kırdı . Bizdeki amaç zaten ses çıksın yeter. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204023 Aracın kumandasından aktif olan sistem var hemde birçok sistem var. Servis takar mı bilmiyorum. Cam kırılınca alarm vermesini istiyorsanız iç kısımda ultrasonik sensör mü ne öyle birşey olan alarm sistemleri var, ondan taktırın. Yerinizde olsam servise gitmezdim. Cenmax servisleri montaj yerleri var netten araştırın. Telefonla arayıp isteklerinizi söyleyin, fiyat sorun. Serviste her türlü daha fazla rakam çıkacaktır emin olun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl Yazar comment_204032 Aracın kumandasından aktif olan sistem var hemde birçok sistem var. Servis takar mı bilmiyorum. Cam kırılınca alarm vermesini istiyorsanız iç kısımda ultrasonik sensör mü ne öyle birşey olan alarm sistemleri var, ondan taktırın. Yerinizde olsam servise gitmezdim. Cenmax servisleri montaj yerleri var netten araştırın. Telefonla arayıp isteklerinizi söyleyin, fiyat sorun. Serviste her türlü daha fazla rakam çıkacaktır emin olun. 250 tl serviste Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204161 Servisin 250 liraya taktığı alarmdaki özelliklere sahil olan alarmı dışarda 100, maximum 150 liraya taktıracağınıza eminim. 250 liraya iç sensörlü, yedek akülü üst sınıf bir alarm takıyorlar Antalya Sanayide. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204168 http://www.aliexpress.com/item/Canbus-Car-alarm-system-for-FORD-FOCUS-Same-function-as-Original-Alarm-fit-for-2010-2012/1440628402.html Bu ürünü tavsiye ederim. Sadece darbe ve kapı açılma algılaması vardır. Montajı çok kolaydır. OBD2 soketine takılır. Aracın kornasını sesli alarm olarak kullanır. İstenilirse harici siren için ucu vardır. Ayrıca araç kapılarından biri açıldığında dörtlüleri yakar. Orjinal kumanda ile kullanılır. Alarm devredeyken uyarı ışığı da var. Bu üreticinin doğrudan satışı. Ben bu firmanın Toyota için ürünlerinden hemen hemen hepsini test ettirmiştim. Ford için olanını da kendi mühendisleri Türkiye'ye gelip burada test ettiler (araçlar farklı olduğu için). O nedenle sayfalarında Türkiye pazarı için denenmiştir, uygundur yazıyor. Buradaki temsilcileri regi ltd. Ticari marka olarak Cyclone kullanılıyor. (Ürün sayfasında SPEED LOCK özelliği var diye yazıyor ama yok. Ben Çin'deki teknisyenlerle görüştüm olmadığını söylediler.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204217 http://www.aliexpress.com/item/Canbus-Car-alarm-system-for-FORD-FOCUS-Same-function-as-Original-Alarm-fit-for-2010-2012/1440628402.html Bu ürünü tavsiye ederim. Sadece darbe ve kapı açılma algılaması vardır. Montajı çok kolaydır. OBD2 soketine takılır. Aracın kornasını sesli alarm olarak kullanır. İstenilirse harici siren için ucu vardır. Ayrıca araç kapılarından biri açıldığında dörtlüleri yakar. Orjinal kumanda ile kullanılır. Alarm devredeyken uyarı ışığı da var. Bu üreticinin doğrudan satışı. Ben bu firmanın Toyota için ürünlerinden hemen hemen hepsini test ettirmiştim. Ford için olanını da kendi mühendisleri Türkiye'ye gelip burada test ettiler (araçlar farklı olduğu için). O nedenle sayfalarında Türkiye pazarı için denenmiştir, uygundur yazıyor. Buradaki temsilcileri regi ltd. Ticari marka olarak Cyclone kullanılıyor. (Ürün sayfasında SPEED LOCK özelliği var diye yazıyor ama yok. Ben Çin'deki teknisyenlerle görüştüm olmadığını söylediler.) güzelmiş, ilerde alabilirim teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204379 güzelmiş, ilerde alabilirim teşekkürler Orjinal alarm modülünü düşün... Hafızanı zorla Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204384 Sonradan çift kilit uygulanabilir mi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204390 Sonradan çift kilit uygulanabilir mi acaba? "A very good question indeed" Bunu satıcıya/üreticiye sormak lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204392 Sonradan çift kilit uygulanabilir mi acaba? kilit motorlarını değiştirmek lazım, 500 küsüre almıştı babam. ümit abi 275 gibi bişey demişti. değmez. Orjinal alarm modülünü düşün... Hafızanı zorla kim uğraşçak onla? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204393 kim uğraşçak onla? Plug&Play? Ne uğraşıcan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204395 Plug&Play? Ne uğraşıcan. nerden biliyon Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204396 nerden biliyon Geçen gördükya modülünü yahu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın