Yusuf Tasci Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 16" 2resimdeki bence güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 @Yakup Çağatay, Lansman jantının fiyatı uygun aslında. 17 (Ozan'ın dediği) jantın fiyatıda uygun. Ama C-Max Tit+X in jantları neden bunlardan daha pahalı oluyor. Bir ara sordum da 3000 tl gibi bir fiyat vermişlerdi. O çünkü böyle opsiyon değil. Birde bundan sonra sorarsan eğer iyi olur, ucuzlamış olabilir. Eskiden bulunmuyordu kolay kolay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 (düzenlendi) 395 lira KDVsiz fiyati mi ? Kdvli 1865 demissinde 1585 lira oluyor ? Ocak 25, 2014 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 395 lira KDVsiz fiyati mi ? Kdvli 1865 demissinde 1585 lira oluyor ? Yazıyor ya oolummmm heyecandan hemen hesap yapmış iyi bak iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Kol dayamanın daha net bir görüntüsü var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Kol dayamanın daha net bir görüntüsü var mı ? Elimden gelen budur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 @Yakup Çağatay, Bana daha çok vites koluyla uzaklığı lazım malum sonradan takılan kolçaklar genelde çok geride kalıyor pek bir işlevi olmuyor. En iyisi servise gidince sormak sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Bildiğimiz armster 2 değil mi bu kolçak ? Montajı ve montaj maliyeti ne olur acaba bilgi alıp öğrendikten sonra eğer armster ise netten alıp kendimiz montaj yapsak daha ucuza kapatırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Senin beğendiğin 17'' jant'da 1490 tl takımı kdv'li. Nasıl sence? Orjinal jant icin oldukça güzel fiyat. @Yakup Çağatay, Lansman jantının fiyatı uygun aslında. 17 (Ozan'ın dediği) jantın fiyatıda uygun. Ama C-Max Tit+X in jantları neden bunlardan daha pahalı oluyor. Bir ara sordum da 3000 tl gibi bir fiyat vermişlerdi. Yakupun dediği gibi o yedek parça bunlar aksesuar. Bizim tit jantlarina 500 demişti mesela(tahmin olarak) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazıyor ya oolummmm heyecandan hemen hesap yapmış iyi bak iyi Az çok taniyosun beni Ben arabayi aldigimin 2. haftasi himpekse sormustum 1800 demislerdi. Otosan 1800 diyorsa onlar 1500e verir mi ? Birde arabayi sifirken alirkenki fiyatlar mi bunlar ? Yani sonradan fiyatlar degil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Az çok taniyosun beni Ben arabayi aldigimin 2. haftasi himpekse sormustum 1800 demislerdi. Otosan 1800 diyorsa onlar 1500e verir mi ? Birde arabayi sifirken alirkenki fiyatlar mi bunlar ? Yani sonradan fiyatlar degil mi ? Hepsi sonradan. Himpeks de varsa olabilir ama artık oradan almanın anlamı yok millete yalvar bekle felan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Hepsi sonradan. Himpeks de varsa olabilir ama artık oradan almanın anlamı yok millete yalvar bekle felan. Fiyatlar guzel ama işte şu hareketi arabin cikisindan 3 sene sonra degilde cikar cikmaz yapda alalim dimi Otosan ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Bildiğimiz armster 2 değil mi bu kolçak ? Montajı ve montaj maliyeti ne olur acaba bilgi alıp öğrendikten sonra eğer armster ise netten alıp kendimiz montaj yapsak daha ucuza kapatırız. Bu başlıkta bu konuyu tartıştık,yazdık lütfen inceleyiniz. armster değil. @Yakup Çağatay, Lansman jantının fiyatı uygun aslında. 17 (Ozan'ın dediği) jantın fiyatıda uygun. Ama C-Max Tit+X in jantları neden bunlardan daha pahalı oluyor. Bir ara sordum da 3000 tl gibi bir fiyat vermişlerdi. C-max tit-x jantının fiyatı kdv dahil 2250 tl Orjinal jant icin oldukça güzel fiyat. Yakupun dediği gibi o yedek parça bunlar aksesuar. Bizim tit jantlarina 500 demişti mesela(tahmin olarak) Focus 16 titanium jantı kdv'li 2050 tl Focus 16 style jantı kdv'li 1930 tl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 17'' 5 kollu 479 tl 18'' 5 kollu (lansman) 395 tl Benim en beğendiğim en pahalısı çıktı. Ben 18'leri daha pahalı beklerdim. Düz 400 yaparlarsa alırım 17'leri... Arayayım bakayım Himpeks'i Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Şu jant çok konuşuldu, hayır durduk yerde mahalle baskısıyla alacağız yaw.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap