Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Bu araba Kuzey Amerika'da da satılmalı ve Chevy Spark ile Fiat 500'e de kapışmalı! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Sedanı bence bizim ülkemize gelmeli. Düşük bütçeli, sedan sever aileler ve şirketler için biçilmiş kaftan olur. Teneke sümbüllerden (pardon çakma loganlardan), ve yumurcak ikizler c-elyse/301'den daha kaliteli duruyor. Onlarla rekabete girer Ford'da o segmentteki açığını kapatıp söz sahibi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Ama bu onlardan ufak Sedan versiyon dengesiz olur bunlarda, sürüş anlamında üzerinde durmuyorlar. O yüzden fiesta sedan gibi bu sedan da Avrupa'da satılmayacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Eski modellerine göre güzel gayet bence. Bu arada niye hararet göstergesi koymuyorlar şu ekrana? Fiesta'da da yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Ben beğendim son resimdeki sedan resmi citroen c eleyse ve 301 e benziyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 4 yıl sonra alabilirim hatuna. Serdar sende al bence. Senin pembeyi rahat bırakır komple sana kalır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Ben kendime alıcam da gelmez bu buralara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap