Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kış Lastiği İçin Önerileriniz Nelerdir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Michelin Alpin A4 ile çok benzer deseni var... kullanıcılar çok memnun.. Rakam aşarsa şayet petlas snowmaster'a yönelmeyi düşünüyorum. Kullanıcılar bi hayli memnun..

Burak Bey petlas snowmaster lar düz yolda fiyatına göre iyi performans sergilese de iniş ve çıkışlarda oldukça sıkıntılı. Şayet dağ tepe cikacaksiniz hayal kırıklığına ugrayabilirsiniz.
  • Yanıt 766
  • Görüntüleme 161,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Çekirdeği aldım önüme konuya daldım 1 saattir okuyorum, evlilik programlarından daha eğlenceli Bu arada sana da geçmiş olsun Doğan'cım.

• İnanılır gibi değil ama bu konuda kesinlik yok. Eğim esasen bir dik üçgende karşı dik kenarın komşu dik kenara oranı yani tanjant. %75 eğim demek eğim 0.75 demek.  bu da karşı dik kenar 75 m iken

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Ben ankete karşıyım. Kış lastiğine de karşıyım, hatta kışa da karşıyım. Dün buzlu yolda yumurta taşırken karar verdim.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Burak Bey petlas snowmaster lar düz yolda fiyatına göre iyi performans sergilese de iniş ve çıkışlarda oldukça sıkıntılı. Şayet dağ tepe cikacaksiniz hayal kırıklığına ugrayabilirsiniz.

Okulum güzergahında bir kaç eğimli iniş çıkış var ne olur bilemedim :(

Yanıtlama zamanı:

Geçen sene forumdan ve testlerden baya baya bi araştımadan sonra Goodyear Ultra Grip 8 kış lastiği almıştım, fakat takmaya değecek kadar kar yağmadığı için kullanamamıştım. <_<

Lastikler güvenli bir yerde muhafaza halindeler. Bu sene kış lastiği sorunum yok. :D

UG8'in iyi lastik olduğunu düşünüyorum.  :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Okulum güzergahında bir kaç eğimli iniş çıkış var ne olur bilemedim :(

Yeni Ultra grip 9 lar bayilere gelmiş. Bu yılın favori f/p lastiği olacağını düşünüyorum. Ug8 in halefi olduğuna göre geliştirme olmuştur. Bu lastiği önerebilirim.
Yanıtlama zamanı:

ben petlas kış lastiği kullanıyorum çok memnunum karda çok güzel performans veriyor ister iniş ister çıkış olsun .Lassa da arkadaşım kullanıyo lassalarda gayet güzel ...petlas kar lastiğini ilk 2008 babamın mondeo da kullanmıştık o zaman ilk defa petlas test etme imkanım olmuştu çok beğenmiştim ondan sonrada kendi aracıma petlas kış lastiği almıştım halen kullanıyorum çokta memnunum :)

Yanıtlama zamanı:

ben petlas kış lastiği kullanıyorum çok memnunum karda çok güzel performans veriyor ister iniş ister çıkış olsun .Lassa da arkadaşım kullanıyo lassalarda gayet güzel ...petlas kar lastiğini ilk 2008 babamın mondeo da kullanmıştık o zaman ilk defa petlas test etme imkanım olmuştu çok beğenmiştim ondan sonrada kendi aracıma petlas kış lastiği almıştım halen kullanıyorum çokta memnunum :)

Petlas ı bilmem de, dükkanın araçlarında takılı olan Lassa nın kış lastikleri öyle bir uğultu yapıyordu ki, yanındakiyle konuşmak mümkün olmuyordu.  :ranting2:

Yanıtlama zamanı:

bu konuyla ilgili valla herkes bulunduğu şehrin koşullarını göz önünde bulundurmalı. ben istanbulda yaşıyorum. goodyear 4 mevsime uygun lastik kullanıyorum ve çok memnunum. size yardımcı olurmu bilmiyorum ama gerçekten bunları kıyaslayabilirsiniz.

http://kolayoto.com/lastikler/kis-lastigi.html?brand=179&mode=grid
http://www.hepsiburada.com/liste/oto-lastikler/department.aspx?categoryId=259720
https://www.lastikcim.com.tr/
https://www.lastik.com.tr/

Sinan Erdoğan tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

ben geçen yıl Ug8 aldım .Çok memnun kaldım.Araba resmen pençe atıyor yola.Yol tutuşu ciddi anlamda arttırıyordu.Yaz lastiklerine geçesim gelmemişti .Ug9 daha iyidir tabi

Yanıtlama zamanı:

Ve sizinle yaşadığım bir konuyuda paylaşmak isterim. bundan 2 sene öncesine kadar lastik ölçülerimi ne yaz nede kış hiç bozmazdım orjinal fabrika çıkış ölçüleri ne iste yazında aynı ölçüde lastik değişimi kışında aynı ölçü değişiminde yaptırırdım. Yanlız bana bir lastikçinin tavsiyesi sonucu kış lastiklerimi değiştirirken bana bulunduğu tavsiyeyi değerlendirdim. ve gerçekten işeye yaradı. kendisi bana lastik taban ölçüsünü gel bir küçük boy al karda daha kolay tutunur daha iyi manevra yaparsın. dedi gerçektende doğruydu denedim tecrübe ettim. Yani örnek;
205/65/15 olan orjinal lastik ölçünüz kış lastiği değiştirirken muhakkak 195/65/15 olmalı. tavsiye konusundada benim nacizane fikrim lassa snoways ve michelin alpine serisi olacaktır. teşekkürler, 

Yanıtlama zamanı:

UG9 almayı düşünüyorum. Lastik hakkında görüşleriniz nelerdir?

Yanıtlama zamanı:

lastik taban ölçüsünü gel bir küçük boy al karda daha kolay tutunur

Bu forumda bunu defalarca yazdık zaten.

Fizik kanunlarını yeniden keşfetmeye gerek yok.

Beri taraftan şunu unutmamak lazım:

Kış lastiği karlı, buzlu havalarda normal lastiğe göre hangi marka model olursa olsun çok üstündür.

Ancak kar buz nadir görülen bölgelerde lastikler çoğunlukla normal asfalt koşullarında kullanılacak demektir ve burada kış lastiklerinin performansı fire vermeye başlar.

Böyle bölgelerde yaşayanlar normal yol koşulları performansına öncelik vermeli ve taban küçültmeyi bir öncelik olmaktan çıkarmalıdır. 

UG9 almayı düşünüyorum. Lastik hakkında görüşleriniz nelerdir?

Henüz çok yeni daha kış geçirip deneyimleyen yok.

Ancak UG8'lerin başarısı bunların da iyi olacağının dolaylı kanıtıdır.

Yanıtlama zamanı:

merhabalar,

Haftasonu 205 55 16 - 91H Lassa Snoways 3 (820 TL) kış lastiklerimi aldım. Snoways 3 lassanın en yeni kış lastiği. Daha önceki aracımda da snoways era kullanıyordum. 

Bana göre oldukça iyi bir lastik. Takmayı düşünüpte, kararsız kalan arkadaşlar var ise bence bu lastiği alabilirler.

Kaan Zaim tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar jant değiştirmeden 215/55/16 lastik yerine 205/55/16 takmak mümkünmüdür? Malum kış lastiği fiyatı bu ebatlarda yarı yarıya farkediyor. 

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar jant değiştirmeden 215/55/16 lastik yerine 205/55/16 takmak mümkünmüdür? Malum kış lastiği fiyatı bu ebatlarda yarı yarıya farkediyor. 

Takabilirsiniz :yeah:

Ben taktım bu yıl 2. senem ve gayette memnunum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.