Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201312 yıl comment_178617 İyi Geceler Focus 3 Style Plus arasım var aracımda kaç adet hava yastığı var bilmiyorum 6 mı 8 mi? Donanım listesinde sürücü,yolcu ön ve yan hava yastıkları birde plus paketten perde hava yastıkları yazıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201312 yıl comment_178621 İyi Geceler Focus 3 Style Plus arasım var aracımda kaç adet hava yastığı var bilmiyorum 6 mı 8 mi? Donanım listesinde sürücü,yolcu ön ve yan hava yastıkları birde plus paketten perde hava yastıkları yazıyor. Aklınızı karıştıran şey şu yan PERDE havayastıkları YEKPARE açıldığı için ford tek sayıyor ön arka olayını. Bazı firmalar buna 8 diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201312 yıl Yazar comment_178623 Perde Hava yastıkları 2 tane mi oluyor?Ön ve Arka için bir tane mi? bazı forumlarda 2 tane yazıyor o yüzden 6 mı 8 mi diye sordum cem bey gerekli aciklamayi matematiksel olarak yazmis toplayamadigimizi dusunmus galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201312 yıl comment_178624 Anladığım kadarıyla yastık patlama noktası olarak 6 açılan yastık sayısı 8 ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201312 yıl comment_178632 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Genel Bilgiler" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Perde Hava yastıkları 2 tane mi oluyor?Ön ve Arka için bir tane mi? bazı forumlarda 2 tane yazıyor o yüzden 6 mı 8 mi diye sordum cem bey gerekli aciklamayi matematiksel olarak yazmis toplayamadigimizi dusunmus galiba Ee yazdımya işte Anladığım kadarıyla yastık patlama noktası olarak 6 açılan yastık sayısı 8 ? Hayır yine 6 sadece ön arka aynı yerden yekpare çıkıyor. Yani 6 doğru. Bazı firmalar bunları ayrı ayrı patlatır 8 der halbuki aynıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201312 yıl comment_178640 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Genel Bilgiler" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Ee yazdımya işte Hayır yine 6 sadece ön arka aynı yerden yekpare çıkıyor. Yani 6 doğru. Bazı firmalar bunları ayrı ayrı patlatır 8 der halbuki aynıdır. Ayrı ayrı patlatır derken? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201312 yıl comment_178641 titanyum donanımda da mı 6 tane hava yastığı var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201312 yıl comment_178642 titanyum donanımda da mı 6 tane hava yastığı var? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın