Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177239 bu aracımla ilgili açtığım 3. sorun başlığı sanırım. dün arabayı yıkatırken arka kapı fitilinin en altta, karşılıklı birleştiği yerden bir taraftaki aşağı doğru sarkmıştı. baktım yerine takayım dedim. ne görsem. fitiller kapıya çift taraflı köpük bantlarla tutturulmuş. bugünde farkettim ki yolcu kapısının fitilide 2 yerden esnemiş. kilit mekanizmasının olduğu yerde, kapıda içe kıvrımlar var oradan ayrılma başlamış. madem sac a geçme değil yapıştırma montajı kullanıyorsun neden kaliteli yapıştırma bantı kullanmıyorsun?. ve bu bantlar zamanla herkesin aracında açılacaktır. köpük malzeme zamanla çürüyecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177241 forda yakıştıramadım bunu o kadar güzel araba yapıyorsun hep malzemeden çalıyorsun bune arkadaş ya focusun iç malzemesi neden bir yeni astra kadar kaliteli değil anlamış değilim..neyse 2014 makyajlı kasada belki düzeltmişlerdir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177243 forda yakıştıramadım bunu o kadar güzel araba yapıyorsun hep malzemeden çalıyorsun bune arkadaş ya focusun iç malzemesi neden bir yeni astra kadar kaliteli değil anlamış değilim..neyse 2014 makyajlı kasada belki düzeltmişlerdir.. Sadece Ford'a özgü bir durum değil bu. Birçok markada standartlar düşmüş durumda. Premium markalar da buna dahil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177245 ben bu nedenle aracı servise götürdüm ve fitiller garantiden değişti Servise gitmenizi öneririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177258 Bende de alt noktadan iki uçtan açılmıştı sizdeki gibi. Otokoç'a götürdüğümde üstündeki fitiller sökülecek, kaportadan yapışkan malzeme özel aletler ile kazınacak ve yenisi yapıştırılacak gibi bir çözüm buldular. 4 saat burda kalacak dedi bende razı gelmedim. Diğer yetkili servise götürdüm açılan noktalara japon yapıştırıcısı döktü ve yapıştırdı. Benim için çözüm hızlı çözüm önemliydi. Altta kalıyor aksa bile önemsiz yerde olduğu için razı geldim. Hâlâ daha sökülmedi o yapıştırmadan sonra. Diğer markalarda fitilin içinde tıpa gibi plastik bir malzeme ile tutturulıyor metale. O plastik tıpa gibi parça kırılmadıkça veya lastik yırtılmadıkça çıkmıyor. Focusta neden böyle yapıştırmışlar anlamadım. Garantiden hallediyorlar. Sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177261 Dün yeni kasa Auris gördüm, fitiller yere kadar sarkmıştı. Ama Ford'tan beklemezdim. Bir ara kontrol edeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177262 Dün yeni kasa Auris gördüm, fitiller yere kadar sarkmıştı. Ama Ford'tan beklemezdim. Bir ara kontrol edeyim. Hiç şaşırmadım. Bayideki Corolla'nında konsolundan ses geliyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177272 Hiç şaşırmadım. Bayideki Corolla'nında konsolundan ses geliyordu. O bir hata ve kusur değil standart donanımdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177276 O bir hata ve kusur değil standart donanımdır Birde saat koymuşlar o konsola. Neyin kafasındalar bunlar? O saatler ordan kalkalı çok oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177381 tşk ler yarın uğrayacağım.. İnşallah değiştirirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177401 Geçmiş olsun, demek ki karşılaşılabilecek süprizler arasına bunu da eklemek gerekecek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177446 bu aracımla ilgili açtığım 3. sorun başlığı sanırım. dün arabayı yıkatırken arka kapı fitilinin en altta, karşılıklı birleştiği yerden bir taraftaki aşağı doğru sarkmıştı. baktım yerine takayım dedim. ne görsem. fitiller kapıya çift taraflı köpük bantlarla tutturulmuş. bugünde farkettim ki yolcu kapısının fitilide 2 yerden esnemiş. kilit mekanizmasının olduğu yerde, kapıda içe kıvrımlar var oradan ayrılma başlamış. madem sac a geçme değil yapıştırma montajı kullanıyorsun neden kaliteli yapıştırma bantı kullanmıyorsun?. ve bu bantlar zamanla herkesin aracında açılacaktır. köpük malzeme zamanla çürüyecektir. Ayni sekildeydi yeni fitil geldi takildi aradan 2 ay geçti kapi hala sert cekmeden kapanmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177484 forda yakıştıramadım bunu o kadar güzel araba yapıyorsun hep malzemeden çalıyorsun bune arkadaş ya focusun iç malzemesi neden bir yeni astra kadar kaliteli değil anlamış değilim..neyse 2014 makyajlı kasada belki düzeltmişlerdir.. İşçilik derseniz tartisiriz konusuruz ama malzeme kalitesi olarak kesinlikle astradan iyi focus. Burada ayrimi iyi yapmak gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177487 bizimkiler şu an bayağı sarkık ... İlk arızadan servis yolu gözüktü ilk ve son olması dileğiyle Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın