Özgür Ş. Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2013 merhabalar aracıma taktırdığım cyclone marka navigasyon cihazının resimlerini paylaşmak istedim biraz geç oldu ama merak eden arkadaşlara yol göstermiş oluruz böylelikle. 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Önder Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 otomatik park asist kullanılamıyordu bu sorunda çözülmüş gibi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 resim eklemede biraz sorun oldu çözdükçe daha fazlası eklenecektir. evet ömer bey otomatik park çalışıyor herhangi bir sorun yok yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Hayırlı olsun.maliyeti ne kadar oldu.Bir de yetkili serviste mi taktırdınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Hayırlı olsun.maliyeti ne kadar oldu.Bir de yetkili serviste mi taktırdınız? teşekkürler semih bey izmirde cetaş ford yetkili servisinde taktırdım plakalığa takılan kamera dahil 1.400TL mal oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Ben iyi kazıklanmışım 1900 tl verdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Ben iyi kazıklanmışım 1900 tl verdim yok canım öyle demeyin yetkili serviste kampanya vardı biz iki arkadaş birden taktırdık ondan bu fiyata geldi yoksa diğer yetkili servisler bize sizinkine yakın fiyatlar vermişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Benim bahtsızlığımdandır eminim kazık yemeden bişey alamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Öncelikle Hayırlı olsun diyor ve sorulara başlıyorum 1-Otomatik park çalışıyor resimde anlaşılan sorun var mı? 2-Sesli komut sistemi çalışıyor mu? 3-Bluetooth çalışıyor mu bunun için ekstra mikrofon filan mı takıldı?(Resimdeki mikrofon gibi) 4-Klima ekranda görüntüleniyor mu fan ayarı v.s? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Öncelikle Hayırlı olsun diyor ve sorulara başlıyorum 1-Otomatik park çalışıyor resimde anlaşılan sorun var mı? 2-Sesli komut sistemi çalışıyor mu? 3-Bluetooth çalışıyor mu bunun için ekstra mikrofon filan mı takıldı?(Resimdeki mikrofon gibi) 4-Klima ekranda görüntüleniyor mu fan ayarı v.s? Teşekkürler süleyman bey, otomatik park çalışıyor eskisinden daha iyi hemde hiç bir sıkıntı yok yani benim aracım yeni style bu yüzden sesli komut yok bluetooth için resimde görülen mikrofon yerleştirildi. klima ekranda görüntülenemiyor maalesef manuel çünkü 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 hayırlı olsun. geri dönüş kamerası resimdeki gibi sabit mi yoksa hareketli mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 (düzenlendi) navigasyon nasıl?iyiye gidiyor gıbı bu sistemler...sadece geri görüş kamerası biraz eğreti durmus,bundan önce taktıran bı arkadasın paylasıtgı fotoda orjinal kamereya yakın bi durus yakalamıslardı,üçgen şekıllı yukarıya dayanan bı kamera vardı Temmuz 30, 2013 Özcan B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Hayırlı olsun Otomatik Park'ın çalışması iyi olmuş daha önce taktıranlarda çalışmıyordu. Benim aracımda sesli kontrol var eğer o da çalıyorsa taktırmak için pek bahanem kalmayacak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 taktırmak için pek bahanem kalmayacak Taktırmamak olmasın? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap