Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Dikiz Aynası Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus 3 style 2011 haziranda almıştım onun dikiz aynası daha çok titriyordu şu an titanium var 2012 bu daha stabil titriyor :)  aslında güvenli sürüş için gerçekten tehlikeli bi durum

• Yanıt 60
  • Görüntüleme 15,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben mesaj gönderdim: "2011 model Titanium HB 1.6EB aracımın iç dikiz aynasının ayarı sıcağın etkisi ile gün içerisinde kendi kendine bozulmaktadır. Her gün en az bir veya iki kez düzeltme ihtiyacı do

• Bu daha once konusulmustu ve sicak + titreim kaynakli oldugu kanisina varilmisti. Hatta ayni konusmada ayna, muzik sirasinda cam titrestigi icin mi titriyor yoksa camdan bagimsiz kendi mi titresiyor t

• S.Velid Demir
    S.Velid Demir

+39° 58' 47.5314" KUZEY,  +32° 38' 28.626" DOĞU.  Tam olarak buralardayım abi .

Yanıtlama zamanı:

bu sorun bende de var arkadaşlar.

Geçen gün ayarladığım dikiz aynası yine arka camı değil arka koltukları göstermeye başladı.Şimdi burada başlığı görünce farkettim sorun olduğunu..Sonuçlar için takipteyim

Yanıtlama zamanı:

Valla sorun olmayan ayna var mı diye sorsak daha net cevap gelecekmiş sanki :D

Yanıtlama zamanı:

Aracımızda böyle bir durum olmadı ama sıcaklıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Mayıs ayında, çok sıcak bir günde  araç önden tam güneş alan bir yerde uzun süre kaldı. Navigasyonun aparatını sıcak silikonla yapıştırmıştım. Bu silikon eriyip göğüse damlayacak kadar ısınmış. Ama aynada bir ayar bozulması vs olmamıştı.

Üstelik aracı gün içinde eşimle birlikte dönüşümlü kullandığımızdan sürekli ayarı değişen yerlerden biri.

(Tit. 2012 Eyl üretimi)

Yanıtlama zamanı:

Şu an bende de bir sıkıntı yok ayna ile ilgili,sebeb sıcak ise benim araç güneş yüzü görmüyor kapalı garajda durdugu için varsada farketmedim şimdilik...

Yanıtlama zamanı:

Durumun sicaklikla ilgili oldugunu dusunuyorum. Cunku benim aracim normalde acik otoparkta gunes altinda duruyordu ve ayna ayari bozuluyordu. Bir haftadir arac kapali garajda serin bir ortamda ve ayna ayari bozulmadi. Gozleme devam edecegim tabi ki belli bir muddet daha bakalim ne olacak

Yanıtlama zamanı:

Aynı problem bende de var. Yalnız kışın olduğunu hiç hatırlamıyorum fakat şu sıra her gün araca bindiğimde ayar yapmak zorunda kalıyorum. Yani sıcaklıklar ilgili olması muhtemel sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Kayma sıcakla ilgili, en azından bendeki, sürüş sırasında hiç bozulma olmuyor, ama ne zamanki 40 derecede arabayı park edip bırakıyorum bütün gün, akşam geldiğimde ayna arka koltuğu gösteriyor oluyor.

Siz de bir düşünün bakalım kışın oluyor muydu?

Servis Otosan'a yazmayı planlamıştı ama ben önemseyip takip etmedim maalesef. 

Bu hafta uğrayacağım sorarım tekrar...

Cem Bey ben Otosan a  Mail attım ertesi gün dönüş yaptılar servise yönlendirelim dediler. Bende kendilerine anlattım servisi bunu inandırmak sürec meselesi ki inanıp değiştirdiler oda aynı olacak siz araştırma yapın inceleyin diye yazdım dedim kusura bakmayın servise başvurmadan bir şey yapamayız dediler.Adamlar bizim derdimizi anlayamıyorlar inceleyip çözüm geliştirsinler diyorum bu sorun herkesde var yenisinde de var ama onlar direkt benim arızamı giderme yoluna gidiyorlar profesyonellik zayıf bence yada ben yanlış düşünüyorum

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

fitil ve ayna için yaptığım müracaat aynı gün fitillerin değişim onayı ve değişimi ile gerçekleşmişti. bugün aracı sıfır aldığım zaman yaptırdığım boya korumanın 2. aşaması için arabayı sabah 10 da bıraktım, saat 3.30 da almaya gittiğimde aynanında değiştiğini söyledi fitilleri değiştiren usta.

kartal depo da ayna varmış, onay gelmiş dün, bugün taktılar. hızına yetişemedik ford un :)

oluyor diyorlar. mesela c-max gösterdi camı arızalanmış. parçası yokmuş. olan 1-2 günde geliyor dediler

saat 16 dan akşama kadar otoparktaydı, hava serinlemişti, sarkma yok. geçecek 1-2 hafta durumu netleştirecektir, bununla ilgili tekrar son bir mesaj atarım biraz denensin. müzik dinleme esnasındaki bass ın sebep olduğu titreme %80-90 azalmış. arka görüş net. neredeyse arkadaki araç içindeki şöförü seçtirmeyecek kadar çok sarsılıyordu eskiden. artık bu yok ve sarkmayacağını düşünüyorum. göreceğiz.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İlginç olan benim koltuk bekledikçe kendiliğinden yükseliyor :) mesela 10 gün arabaya binmedim tavana kadar yükselmiş nerdeyse :) böyle bir sorunu olan var mı? Her seferinde koltuğu indirmekten bıktım

Yanıtlama zamanı:

Valla sorun olmayan ayna var mı diye sorsak daha net cevap gelecekmiş sanki :D

bende sorun yok ayna sabit
Yanıtlama zamanı:

İlginç olan benim koltuk bekledikçe kendiliğinden yükseliyor :) mesela 10 gün arabaya binmedim tavana kadar yükselmiş nerdeyse :) böyle bir sorunu olan var mı? Her seferinde koltuğu indirmekten bıktım

X paket yok sanırım, pek mümkün değil sanki.

Yanıtlama zamanı:
İlginç olan benim koltuk bekledikçe kendiliğinden yükseliyor

Benimki de düşüyor, ya da bana öyle geliyor, ayda bir yükseltiyorum

Hoş o kadar ağırkıla düşmesi de anormal sayılmamalı

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

X paket yok sanırım, pek mümkün değil sanki.

Gerçekten yükseliyor nasıl olduğunu ben de anlayabilmiş değilim 2 gün binmeyim arabaya koltuğu indiren kolu 4-5 kere aşağı indirmem gerekiyor. Süre uzadıkça yükselme miktarı da artıyor. Sanırım araba da bana benzemeye başladı :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.