Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Dikiz Aynası Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Konunun açıldığığı cok olmuş ben kaçırmışım,ayna problemi ve koltuk problemi bende de var fakat adını koyamıyordum,bununla ilgili servise yarım ağız danıştım ama fazla üstelemedim fikir alışverişi olacak kadar diyebilirim.(takıntılı bir tip olarak değerlendirceklerini düşündüğüm için üstelemedim).Şimdi servise gittiğimde daha net bir şekilde çözüm isteyeceğim.

• Yanıt 60
  • Görüntüleme 15,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben mesaj gönderdim: "2011 model Titanium HB 1.6EB aracımın iç dikiz aynasının ayarı sıcağın etkisi ile gün içerisinde kendi kendine bozulmaktadır. Her gün en az bir veya iki kez düzeltme ihtiyacı do

• Bu daha once konusulmustu ve sicak + titreim kaynakli oldugu kanisina varilmisti. Hatta ayni konusmada ayna, muzik sirasinda cam titrestigi icin mi titriyor yoksa camdan bagimsiz kendi mi titresiyor t

• S.Velid Demir
    S.Velid Demir

+39° 58' 47.5314" KUZEY,  +32° 38' 28.626" DOĞU.  Tam olarak buralardayım abi .

Yanıtlama zamanı:

Sizin de koltuk kendiliğinden yükseliyor mu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

müjdee!!

değişen aynamda eskisine göre daha uzun sürede aşağı kendini salıyor. yeni aynanın daha az titrediğini yazmıştım müzikte. demekki müzik titretiyorsa aynada kaymaya meğilli. müzik dinlerken titriyor ama aynam kaymıyor diyen varsa, aracınızı başka kullanan var mı sürekli ayarıyla oynanıyor mu dikkat edin. eskiden bir günde ulaşılan kayma şimdilerde 2-3 günde oluşuyor. ama havalarda 35 den 30 lara düştü. bu da olabilir. 2014 focus alanlar gelir nasılsa foruma bizimkiler kaymıyor derlerse bir daha değişime müracaat ederiz.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugun dikiz aynasını değişimin gerçekleştiler.

Sorunum hafif bir boşluk ve zamanla aşağı eğilme ile kayıt açtım.

Sipariş verip bugün yenisi takıldı.

Eğilme sorununun devam edip etmediğini kullandıktan sonra tekrar yazarım.,

Yanıtlama zamanı:

Bugun dikiz aynasını değişimin gerçekleştiler.

Sorunum hafif bir boşluk ve zamanla aşağı eğilme ile kayıt açtım.

Sipariş verip bugün yenisi takıldı.

Eğilme sorununun devam edip etmediğini kullandıktan sonra tekrar yazarım.,

sonuçları beklyoruz Yılmaz Bey.Umarım sorun giderilmiştir

Yanıtlama zamanı:

sonuçları beklyoruz Yılmaz Bey.Umarım sorun giderilmiştir

Bugun 4. gün oldu.

Herhangi bir sıkıntı aşağı düşme yok.

Bilgilerinize.

Yanıtlama zamanı:

Bugun 4. gün oldu.

Herhangi bir sıkıntı aşağı düşme yok.

Bilgilerinize.

Bugünlerde bende de yok zaten, malum havalar serinledi, ve aynanın boynunu sıcak büküyor.

Yanıtlama zamanı:

Konuyu çok geç gördüm. Neyse bende de aynı problem mevcuttu servis iki defa aynayı değiştirdi ama nafile. Sıcaklarda aşağı düşme eğilimi eskisi kadar fazla oranda olmasa da yine can sıkacak kadar oluyor. Problemi kendilerine anlattım ama nafile. Değiştirmekle problemin hallolmadığını yeteri kadar anlatamadım. Korkarım ki (hep cümle içerisinde kullanmak istemişimdir :) ) aynayı böyle kullanmaya devam edeceğim.

Yanıtlama zamanı:

Konuyu çok geç gördüm. Neyse bende de aynı problem mevcuttu servis iki defa aynayı değiştirdi ama nafile. Sıcaklarda aşağı düşme eğilimi eskisi kadar fazla oranda olmasa da yine can sıkacak kadar oluyor. Problemi kendilerine anlattım ama nafile. Değiştirmekle problemin hallolmadığını yeteri kadar anlatamadım. Korkarım ki (hep cümle içerisinde kullanmak istemişimdir :) ) aynayı böyle kullanmaya devam edeceğim.

Velid nerelerdesin yahu....:):))

Yanıtlama zamanı:

Velid nerelerdesin yahu.... :):))

+39° 58' 47.5314" KUZEY,  +32° 38' 28.626" DOĞU.  Tam olarak buralardayım abi . :)

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ayna sorunu çözülen oldu mu? veya yeni focus lanan (son 6 ay mesela) arkadaşlarda bu problem var mı?

benim aynada değişeli epey oldu, sorun devam etti, bugünlerde artık hafif boşlukta oluşmaya başladı.. sadece ayna değişimi sorunu çözmüyor sanırım,

yağmur sensörüne bağlı kol da değişmeli. acaba o kol bağımsız mı komple sensörle set mi? bilen var mı?

Yanıtlama zamanı:

ayna sorunu çözülen oldu mu? veya yeni focus lanan (son 6 ay mesela) arkadaşlarda bu problem var mı?

benim aynada değişeli epey oldu, sorun devam etti, bugünlerde artık hafif boşlukta oluşmaya başladı.. sadece ayna değişimi sorunu çözmüyor sanırım,

yağmur sensörüne bağlı kol da değişmeli. acaba o kol bağımsız mı komple sensörle set mi? bilen var mı?

Mehmet abi 7 ay kadar oldu alalı ama hiç kaymadı diyebilirim. Hatta 10 gün önce uzun yol yaptım ayna sesi baya açtığımda titriyor ama hiç kayma yapmadı.
Yanıtlama zamanı:

Bu kayma işi daha çok araç yüksek ısıda güneş altında oluyor diye konuşulduğunu hatırlıyorum....

Yanıtlama zamanı:

Konuyu yeni gördüm. Benim 2009 focus'da çok yaşadığım bir sorundu bu. C-max'da  daha az belirgin, belki de araç eskidikçe fazlalaşıyor. Ya da henüz yeterince sıcakta kalmadı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.