Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl Yazar comment_173495 arkadaşlar arac değişimi taleb ettim.otosan değerlendime yapıp salı günü bilgilendireleceğimi söylediler.arac serviste duruyor.değişim olmazsa aracı geri almayı düşünmüyorum.bakalım hayırlısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173503 arkadaşlar arac değişimi taleb ettim.otosan değerlendime yapıp salı günü bilgilendireleceğimi söylediler.arac serviste duruyor.değişim olmazsa aracı geri almayı düşünmüyorum.bakalım hayırlısı yasal olarak böyle bir hakkınız yok, tabi belirli bir sürede servis arızayı gideremezse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173511 motor arıza lambası yanıyorda sorunu çözemiyorlarsa turbo nun kesildiği de aşikarsa, ya turbo, motor yada araç değişir. arkadaş ilk aldığında sorun yokta şimdi varsa anlıyordur sanırım turbonun çalışıp çalışmadığını.. ss la motor dururken klima çalışır, akü şarj seviyesi düşerse motor tekrar devreye alınıyor 1.0 motorla araç dolu ve klima açık tırmanırken illaki sıkıntı oluyor, yüksek devirde kullanmalısınız. Start&stop 30 derecenin üstünde çalışmaz diye birşey söz konusu değildir. Fakat motor arıza lambası yaktığından dolayı devre dışı bırakır. birçok markada bu yok ama focus 3 lerde var bu sıralar ss sadece akşamları hava serinleyince çalışıyor. Temmuz 12, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173521 Geçmiş olsun,talihsizlik olmuş hakikaten.Umarım en kısa sürede sorunu çözerler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl Yazar comment_173530 arkadaşlar av.la görüştüm.verdiği bilgiler beni rahatlattı.servisten aracı alıp kullanmamı söyledi.tabi arıza tutansğı ile birlikte.servis tutanak vermeye pek yanaşmadı ama zor bela aldm.turbonun hortumu çıkmış 3 günde çözdüler.100km kadar test ettim bi sorun çıkmadı ama ss hala çalışmıyor.umarım yeniden arıza tekrarlamaz.tüketici yasası ve emsal kararları inceledim oldukça iyi..yorumlarınız için tşk.iyi akşamlr Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173532 1lt EcoBoost canavar ya engineered by Türk! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173534 Turbo hep devrede zaten rampalarda turbo devreden çıkıyor diye bişey olamaz olmamalıydı. Sorunun çözüldüğünü sevindim Forever 1.0 ecoboost Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173535 sonunda çözülmüş geçmiş olsun keyifle binin artık.. Start&Stop sistemi de mutlaka arkadaşların dediği gibidir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173536 sonunda çözülmüş geçmiş olsun keyifle binin artık.. Start&Stop sistemi de mutlaka arkadaşların dediği gibidir... Öyle öyle tecrübe Yukarda zaten bilgiler mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173540 1.0 EB almış ve eline ulaşmasını bekleyen biri olarak sorununuzun çözülmesine sevindim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl Yazar comment_173543 ben sevdim beklentime cvp verdi bide arıza olmasaydı tadından yenmezdi..hayırlı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173548 arkadaşlar av.la görüştüm.verdiği bilgiler beni rahatlattı.servisten aracı alıp kullanmamı söyledi.tabi arıza tutansğı ile birlikte.servis tutanak vermeye pek yanaşmadı ama zor bela aldm.turbonun hortumu çıkmış 3 günde çözdüler.100km kadar test ettim bi sorun çıkmadı ama ss hala çalışmıyor.umarım yeniden arıza tekrarlamaz.tüketici yasası ve emsal kararları inceledim oldukça iyi..yorumlarınız için tşk.iyi akşamlr Turbonun hortumunun cikmis olmasi problem. Fakat turbo sikayeti ile gelen bir aracin arizasinin turbo borusu oldugunu 3 gunde anlamak daha buyuk problem. Servisi kutlamak gerekir. Sorununuzun cozuldugune sevindim. Ben forumda 1.0 i en cok sevenlerden birisiyim. Inanilmaz seviyorum. Ilerde otomatik vitesle kombine edilirse ve imkanlar dahilinde kesinlikle almak isterim. Umarim karsilasacaginiz tek sorun bu olur ve keyifle binersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173549 bu turbo hortumunun çıkmasıda basit bir olay zaten öyle büytülecek bir arıza değil ,aynı olay benim kuzenin de başına gelmişti araç kangoo idi yalnız. Aracı biraz sıkıştırmış ondan sonra aracın turbo hortumu çıkmış ,bunu da tamirden anlayan diğer kuzen hemen fark etmişti ve hemen sorunu çözmüştü.Servisin bu sorunu hemen bulamaması düşündürücü! Sttart -stop olayına gelecek olursak : Start-stop zaten her durumda çalışmıyor özelikle çok sıcak ve soğuk havalarda devreye girmiyor bazen de normal durumlarda bile devreye girmiyor ,sanırım motorun sıcaklık-soğukluk vb. durumlarına göre devreye giriyor .Aracınızın start-stop unda bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben . Temmuz 12, 201313 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173578 Menderes Bey sorunun basitçe hallolmasına sevindim. Ben de arkadaşlara katılmadan edemedim, bir çıkık hortum için üç gün bekleten servis ya aşırı yoğun, ya da aşırı deneyimsiz diye düşünülmeli, iki halde de ileriki ziyaretler için bir daha düşünülmeli. Start stopa gelince: Bu konu ile ilgili bir başlık daha var, orada yazmıştım, buraya da kopyalıyorum. 1. Akü voltajı düşünce ya da akü başı gevşemişse çalışmıyor 2. Klima devrede ise ve iç-dış ısı farkı fazla ise çalışmıyor (8 dereceden az olmalıydı sanırsa) 3. 0 derece altında ve 30 derece üstünde çalışmıyor 4. Motor soğuksa veya aşırı ısınmışsa çalışmıyor 5. Sistemi kontrol eden sensörlerden veri akışı kesilirse çalışmıyor, debriyaj fren bağlantıları bu grupta, mesela klima bağlantısı olan kablo soketinden ayrıldığında çalışmıyor 6. Arabayı yıkattığımda bir süre çalışmıyor, bazen bir gün kadar 7. Ve en önemlisi canı istemediği zaman çalışmıyor 1 ile başlayın araştırmaya... Bir de turbo devre dışı kalma tabiri yanlış yorumlanmış, gücü yetmiyor olarak anlaşılmalıydı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın