Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus 3 Titan. 180 Ps Lpg

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese selam. Aracım 2011 ford focus 3 titan. 180 ps. Lpg taktırmak istiyorum bu konuda zavoli ile görüştüm fakat takılmadığını brc ile görüşmem de ise takılabildiğini yalnız bulunduğum şehirde (eskişehir)daha önce bu araca hiç takılmadığını da sorarak öğrendim. forumda bu araca sahip yada gören bilen aracıma lpg taktırabilir miyim. teşekkürler. 

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 7,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Canım bu arabaya binipte suyuna banmamak olur mu hiç..:): Şaka bir tarafa yakıt tüketimi tamamen kullanıcıya doğru orantılı...

• Nihat Abukan
    Nihat Abukan

120'den sonrası 15-20 lt mi tüketiyor? Sürekli değil ama canım istediğinde basıyorum bugüne kadar hiç bir şekilde dediğiniz değerleri görmüşlüğüm yok.Sanki anlık tüketim değerlerinden bahsediyorsunuz.

• semih yılmaz
    semih yılmaz

Ben haftasonu uzun yolda kayseri konya arasında 110-120 km hızlarda kullandım ve klima sürekli açıktı 5.9 lt/100 km yaktı. O anki benzin fiyatına göre de km de 30 kuruş yaktı. Dizel olan babamın focus

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle hoş geldiniz.

Size tek önerim kastamonu fen iş otogaz Rıza ustaya ulaşmanız. Tsi lara uyguluyordu sıkıntısız. Bi görüşün isterseniz...

Yanıtlama zamanı:

landirenzo nun ecoboost motorlara uygulama başlattığını duymuştum, araştırın isterseniz, 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar cevaplar için tşk. ederim. ama böyle bi yakıt tüketimi yok. arabanın satiyim desem oda nadir alan olur herhalde..artık araştırmaktan başka carem yok bekliycez..

Yanıtlama zamanı:

180 ps'de zaten fazla yakmasını biraz beklemeniz gerekirdi alırken . fakat bizim 125likten çok da fazla yaktığını sanmıyorum. bence sürüş stilini birazcık daha yumuşak tutarsanız aşağılara çekebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

tüketim ne kadar?

klasik motor gibi 3000 devirde vites atar 2200 devirlerde sürerseniz çok yakar..

değiştirme için 2200, sürüş için 1600 deviri deneyin :)

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

180 ps'de zaten fazla yakmasını biraz beklemeniz gerekirdi alırken . fakat bizim 125likten çok da fazla yaktığını sanmıyorum. bence sürüş stilini birazcık daha yumuşak tutarsanız aşağılara çekebilirsiniz.

180'lik Ecoboost motor 125'lik atmosferiklerden az yakar. Şu an aracımın YB verilerine göre tamamı şehir içi 38 km hız ortalaması ile 7.8 gösteriyor. Ecoboost, dizel ile atmosferik benzinlinin ortasında bir yerde tüketim sağlıyor. Şehir dışında ise 100-130 km hız aralığında bir seyirle İstanbul-Van arasında 1725 km.yol yaptım,100 lt tüketimim oldu..

Yanıtlama zamanı:
180'lik Ecoboost motor 125'lik atmosferiklerden az yakar. Şu an aracımın YB verilerine göre tamamı şehir içi 38 km hız ortalaması ile 7.8 gösteriyor. Ecoboost, dizel ile atmosferik benzinlinin ortasında bir yerde tüketim sağlıyor. Şehir dışında ise 100-130 km hız aralığında bir seyirle İstanbul-Van arasında 1725 km.yol yaptım,100 lt tüketimim oldu..
Şimdi pedala basmak var basmak var o yüzden 10-11 litre de yakana nasıl denemek lazım
Yanıtlama zamanı:

Aslında güzel fikir ama buna tüm motorları dahil etmek lazım. Dizel, atmosferik benzinli, 1.0 ile 1.6 EB dip gaz denemeleri....

Nihat Abukan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aslında güzel fikir ama buna tüm motorları dahil etmek lazım. Dizel, atmosferik benzinli, 1.0 ile 1.6 EB dip gaz denemeleri....

Yakıt tüketiminden bahsederken elde edilen performansa da oranlamak lazım.

Ekonomik sürüş özelliklerinde 1.6 EB'un atmosferiğe göre aynı veya daha az yakması söz konusu iken performanslı kullanımda EB kesinlikle daha fazla yakma potansiyeline sahip, ama gücün de %50 fazla olduğunu unutmamak lazım. 

Benzer performanslı 1.0EB ise atmosferiğe göre her şartta daha az yakıyor. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.