Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20178 yıl comment_443061 üstadlar, yakın tarihte paspas alan oldumu, önerileriniz rica ediyorum. Forumu okudum ve kullananları yorum ve linklerini de inceledim, linklerden ürüne bakmanın bir faydası yok, kullanıcı yorumu önemli. Tam oturan, klipsi zımbırtısı üzmeyen, kokmayan dayanıklı çiçekli böcekli olmayaınıdan tafsiye ve linklerinize şiddetle ihtiyacım var. Sevgi ve saygılarımla Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20178 yıl comment_443071 42 dakika önce, Roger Solagan yazdı: üstadlar, yakın tarihte paspas alan oldumu, önerileriniz rica ediyorum. Forumu okudum ve kullananları yorum ve linklerini de inceledim, linklerden ürüne bakmanın bir faydası yok, kullanıcı yorumu önemli. Tam oturan, klipsi zımbırtısı üzmeyen, kokmayan dayanıklı çiçekli böcekli olmayaınıdan tafsiye ve linklerinize şiddetle ihtiyacım var. Sevgi ve saygılarımla Şu dünyada paspasında orjinalini kullanacaksın yetkili servisden alabilirsiniz. Malum kış kapıda kauçuk almanızı tavsiye ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın