Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Amortisörlü Kaput

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Bu popüler bir ileti.

Aşağıdaki, konuyu açtığımda benim yaptığım uygulama. @Osman Türkol çok daha iyisini yaptı.

Uzun zamandır istiyordum ancak orjinalliği bozmadan yapmak istiyordum. Çinlilerin ebayında bir kit buldum (http://www.mistertao.com/taobao-products/taobao-item-19264879959.html) ancak 32 dolarlık ürün için 40 dolar kargo çıkarttılar :)

Bende aynısını burda yapayım dedim :)

Orjinallik açısından sadece çamurluk vidasını sökmek gerekiyor, oda diğer vidalar ellenmemiş olduğu için sorun olmaz diye düşündüm. Aynısını yaptırmıştım en son üstteki bağlantı noktasını değiştirmeye karar verdim, böyle daha iyi oldu gibi :)

Maliyet 50-60TL

Demir ayakları tornacılarda yaptırabilirsiniz. Ankara için Şaşmazda Emek Tornada Serkan var selamımı söylerseniz yardımcı olur

Amortisörler 50-55cm 150N tanesi 20TL yine Ankara için Şaşmazda Yedekçi var zaten bu amortisörlerin imalatçısı deneyerek en uygununu bulduk :)

Buyrun fotolar.

IMAG0698_zps294a54ca.jpg

IMAG0697_zps59288304.jpg

IMAG0696_zpsa699a1b9.jpg

• Yanıt 159
  • Görüntüleme 34,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Arkadaşlar bugün Ozan kardeşimle birlikte ön kaput amortisörü için bir satıcıyla görüşces bir aksilik çıkmazsa.Yapılan uygulamayla ilgili birkaç takıldığımız nokta dışında çok güzel ve kullanışlı bir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ben de dün güzelce boyadım. Siyah yerine kaporta rengi yaptım. Bugün akşam sanırım monte ederim.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Anında açılıyor mu, bilmeyen birisi normal bir kaput gibi birden kaldırmaya çalışacaktır illaki

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun Ozan :) cam suyu koymak dışında pek açmadığım için gereksiz bence :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok iyi olmuş ama ben olsam o vidaları elletmezdim galiba. 

Bir de aklıma geldi. Kaputtaki birleşimleri nasıl yaptınız?

oradaki delikler dikdörtgen, o boyutta bir demir kesip diş açtıktan sonra içine geçirip çevirip sıkınca tutuyor. Yazıyla biraz zor oldu anlatması ancak çok basit bir işlem :)

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı Olsun,Çok Başarılı :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

fordun böyle düşünmeyeceğini biliyorum ancak bizim düşüncemiz

ford bunu focusa yapsa maliyeti araç başına taş çatlasın 10-15tl olur, bunu yapıp arabanın fiyatını 50tl arttırsalar kimsenin ruhu bile duymaz...

bence yapılmamasının esas nedenini sabri yazmış. sonuçta bagaja(hb) koymayan marka yok...

Yanıtlama zamanı:

Ford'un yapamadığı birşey değil bunlar ama sonra niye pahalı deyip almazsınız :D Aman ford bu kadar pahalı olur mu dememek için detayları inmesini beklemek hayalcilik olur :yeah:

Hani bunu okuyan ve fiyatları bilmeyen biri de Focus ucuz sanacak.  

Beri taraftan kaput amortisörü bagaj kapağının aksine fayda/maliyet açısından önemsiz kabul edilebilecek bu yüzden önem kazanmayan bir unsur; kapı koruma öyle değil, herkesin kapı vuruğu kaporta hasarı ile ilgili olumsuz bir deneyimi vardır ve bu nedenle çekici görünecektir, pazarlama stratejisi olarak doğru bence de (bu arada çoğu kullanıcı çabuk bozulduğundan şikayetçi). 

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel bir uygulama yalnız profilleri spreyle beyaza boyasaydın hem ilerde paslanmasını engeller hem de daha güzel görünmesini sağlayabilirdin. :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.