Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 En son KDV ile tanesi 1500e geliyordu serviste. Orjinal fari o paraya taktirabiliyorsaniz hemen taktirin. O zaman tanesi 955 TL olabilir; bir daha arayıp, soracağım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Fena durmasada orjinal drl leri golgelemis sanki. Bu arada plakaya bayildim. Focus un laneti geliyor gibi. Orjinal drl ler benim cok gosuma gidiyor. Hatta bazen babamla arabalari degisiyoruz o arkamdan geliyor ben onden seyrediyorum. Keyif veriyor bana o goruntu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Resmen Vw farı.. Bunu takarsak Vw cilerin diline düşeriz. Aynen abi. Yeni kasa Jetta'nın aynısı ama güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 3 resimdekine bende bayıldım. gerçekten çok hoş görünümü var. sanırım led değil. neon tüp gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Farları yakınca ledlerin hiç yanmamasını istiyorum, sadece normalde oldugu gibi gündüz farı olarak yansın ve arka lambalarda yansın istiyorum. Bunu servise gidince soracağım. Basit bişeydir umarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Farları yakınca ledlerin hiç yanmamasını istiyorum, sadece normalde oldugu gibi gündüz farı olarak yansın ve arka lambalarda yansın istiyorum. Bunu servise gidince soracağım. Basit bişeydir umarım mesajı tam olarak anlamadım ancak, farları yakınca ledlerin hiç yanmaması servisin yapacağı birşey değil. fara giren park kablosunu kesmeniz lazım bunun için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 mesajı tam olarak anlamadım ancak, farları yakınca ledlerin hiç yanmaması servisin yapacağı birşey değil. fara giren park kablosunu kesmeniz lazım bunun için. Niye yapamasın servis bir yan keskiye bakar... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sinan ince Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 arkadaşlar konunun en başındaki üç fotoğraftan 1. ürünü satın aldım fakat daha elime ulaşmadı. bu ürünün montajı hakkında bilgisi olan varmı acaba? yeni bir tesisat mı çektirmek gerek yoksa araç üzerinde tesisatı hazırmı dır? yardımcı olarsanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 arkadaşlar konunun en başındaki üç fotoğraftan 1. ürünü satın aldım fakat daha elime ulaşmadı. bu ürünün montajı hakkında bilgisi olan varmı acaba? yeni bir tesisat mı çektirmek gerek yoksa araç üzerinde tesisatı hazırmı dır? yardımcı olarsanız sevinirim Satın aldığınız yer daha iyi bilir bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 arkadaşlar konunun en başındaki üç fotoğraftan 1. ürünü satın aldım fakat daha elime ulaşmadı. bu ürünün montajı hakkında bilgisi olan varmı acaba? yeni bir tesisat mı çektirmek gerek yoksa araç üzerinde tesisatı hazırmı dır? yardımcı olarsanız sevinirim gündüz farından bahsediyosunuz anladığım kadarıyla. nereden aldınız acaba ve sorun olmazsa fiyatı nedir merak ettim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 gündüz farından bahsediyosunuz anladığım kadarıyla. nereden aldınız acaba ve sorun olmazsa fiyatı nedir merak ettim? http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=Drl+ford+focus+2012&initiative_id=SB_20130718191309 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=Drl+ford+focus+2012&initiative_id=SB_20130718191309 fiyatı nedeniyle gümrüğe takılmazmı bunlar? 70 euro üstü takılıyo gümrüğe diye duymuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sinan ince Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 gündüz farından bahsediyosunuz anladığım kadarıyla. nereden aldınız acaba ve sorun olmazsa fiyatı nedir merak ettim? 76 dolara mal oldu... daha elime bu gün ulaştı. gümrüğe falan takılma sorunu olmadı. ama 75 euro üstü alışverişlerin takılması muhtemelmiş. yollayan Çinli dostum kargo paketi üzerine 30 dolar yazmış böylece gümrüğe takılma sorunu ortadan kalkmış fiyat durumunu almış olduğunuz kişi ile görüşüp paket üzerine daha düşük bedelli gösterebilirsiniz sorun olmuyormuş çin den yapılan alışverişlerde. ürün gayet güzel piano black renk... görünüş olarak tatmin edici inşallah montaj işlemi tamamlandıktan sonrada sorun çıkarmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sinan ince Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 arkadaşlar gündüz farlarım elime ulaştı, montajını yaptık ve çok şık oldu, yakın zamanda fotoları paylaşacağım, fakat şöyle bir sıkıntım var, montajı yapan usta günüz kitini direk park lambalarından aldı ve park lambaları yandığı zaman devreye giriyor ve akşam saatlerinde de aynı şiddet te yanma ya devam ediyor, yani yanma şiddetinden % 75 gibi bir düşüş olmuyor ve bu durum beni rahatsız etti. ürünü monte eden usta gelen gündüz farında böyle bir özellik olmadığın söyledi, kutu içerisindeki montaj kabloları üzerinde küçük bir kutu vardı bu ne işe yarar diye sordum, sistemi korumak amaçlı dedi usta. gündüz farlarıma bu özelliği nasıl ekleyebilirim acaba ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Klavuz veya o kutunun görselini falan ekleyin bize. Birde biz görelim buradan bişey demek için elektrikçi falan olmak lazım Talip bey ilgilenebilir belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap