Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fikir Olsun Farklı Tasarım Gündüz Farı Ve Bi Xenonlu Drl Li Far

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar forum yöneticilerine seslenelim bi liste yapsınlar kaç kişiyse isteyelim gelsin adamlarla görüştüm ne kadar talep o kadar indirim dediler kısaca                                                                                                                                                                                                           yönetin duy sesimizi

Bu 3. resimdeki farları nereden buluruz acaba? Fikri ya da bilgisi olan var mı?

adanada firma 1 ay sonra stokta toptan alalım diyor çoğu arkadaş yönetime yazdım bakalım bu sayfadan

• Yanıt 151
  • Görüntüleme 31,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri Özer
    Sabri Özer

600$ civari o paraya orjinal bi-xenon far alinabiliyor. Neden almak isteyesinizki ? Orjinal fardan daha mi guzel bunlar sizce ? Peugeotlara hondalara sonradam takilan siyah zeminli cakma farlar iste 2

• Levent Uluyurt
    Levent Uluyurt

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Gündüz farı (DRL) montajı daha doğrusu elektriksel bağlantı çeşitleri ile ilgili ben de birkaç şey yazayım. Modülsüz bağlantı: Aracın motor bölümünden veya araç içindeki elektrik kutusundan kontak el

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar forum yöneticilerine seslenelim bi liste yapsınlar kaç kişiyse isteyelim gelsin adamlarla görüştüm ne kadar talep o kadar indirim dediler kısaca                                                                                                                                                                                                           yönetin duy sesimizi

adanada firma 1 ay sonra stokta toptan alalım diyor çoğu arkadaş yönetime yazdım bakalım bu sayfadan

Parasında değilim de; orjinal olmaması rahatsız ediyor; servis, Bi-Xenon ( gündüz ledleri mevcut ) farlara 810+kdv diyor; pahalı ama orjinal hiç olmazsa... Eğer çok fiyat farkı yoksa, servisin taktığını tercih ederim...

Yanıtlama zamanı:

Parasında değilim de; orjinal olmaması rahatsız ediyor; servis, Bi-Xenon ( gündüz ledleri mevcut ) farlara 810+kdv diyor; pahalı ama orjinal hiç olmazsa... Eğer çok fiyat farkı yoksa, servisin taktığını tercih ederim...

serviste beyaz tabanlı lar var bence pek şık durmuyor yinede siz bilirsiniz bunlar siyah tabanlı

Yanıtlama zamanı:

serviste beyaz tabanlı lar var bence pek şık durmuyor yinede siz bilirsiniz bunlar siyah tabanlı

Evet, biliyorum; bunlar kadar güzel durmuyor... Fiyat belli olunca öğrenmek isterim tabi.

Yanıtlama zamanı:

O fiyata orjinal far olduguna eminmisiniz?

serviste beyaz tabanlı lar var bence pek şık durmuyor yinede siz bilirsiniz bunlar siyah tabanlı Orjinalinde siyah zeminlisi var. ST fari.
Yanıtlama zamanı:

sormakta fayda var.

Yanıtlama zamanı:

http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Excellent-Slip-surface-Vertical-Type-Daytime-Running-Light-For-Ford-Focus-2012-Ultra-bright/876535227.html

gece gece baktım 109 dolar uygunmudur acaba  belki  daha da aşağı çekebiliriz ne dersiniz

Yanıtlama zamanı:

n8j3w.jpg

Levent Uluyurt tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bence tamponlardaki sökmelisin; farların içindeki DRL ler zaten çok şık, alttakiler bozmuş.

Ayrıca sen bu kadar ışık yakıp yola çıkarsan karçıdan geleni kör edersin.

Yanıtlama zamanı:

n8jx9.jpg

Hepsi yakılmış hali, daha şükür bir ikaz almadım. Aldığım an sökerim... Tabii biraz dediğin gibi abartı oldu. Beğenenlerin sayısı da az değil....

Levent Uluyurt tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tabii biraz dediğin gibi abartı oldu. Beğenenlerin sayısı da az değil....
Kişisel zevkler çok tartışmaya açık olmaz, ben olsam mesela bir de ön camın üzerine boydan boya yapardım gibi soğuk bir espri ile gizli kalmış kamyoncu ruhumu ifşa edeyim...  

Panjurlardakiler güzel görünüyor, menşei?

Yanıtlama zamanı:

O fiyata orijinal far olduğuna emin misiniz?

Dolapdere Otokoç Servis'in verdiği fiyat; Bi-Xenon farlar ve led gündüz farları; onların yalancısıyım... KDV ile 955 TL oluyor; yine forumda 1100 TL gibi bir rakam görmüştüm bir yerlerde; o yüzden sorgulamadım...

Yanıtlama zamanı:

Kişisel zevkler çok tartışmaya açık olmaz, ben olsam mesela bir de ön camın üzerine boydan boya yapardım gibi soğuk bir espri ile gizli kalmış kamyoncu ruhumu ifşa edeyim...  

Panjurlardakiler güzel görünüyor, menşei?

Çin malı sanalpazar.com' dan alınma

Yanıtlama zamanı:

Dolapdere Otokoç Servis'in verdiği fiyat; Bi-Xenon farlar ve led gündüz farları; onların yalancısıyım... KDV ile 955 TL oluyor; yine forumda 1100 TL gibi bir rakam görmüştüm bir yerlerde; o yüzden sorgulamadım...

En son KDV ile tanesi 1500e geliyordu serviste. Orjinal fari o paraya taktirabiliyorsaniz hemen taktirin.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.