Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Bakım Süreleri, Kapsamı ve İşçilik (Bakım Paylaşımı Değil)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Tablo hala aynı, 135K 4/9 yıl. (Tüm focuslar)

Kızacan ama valla anlamıyorum. 4 mü 9 mu. [emoji23][emoji23][emoji23]
  • Yanıt 204
  • Görüntüleme 75,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sivi kati atik bedeli? Vay arkadas nerden saplayacagini sasirmislar. O yaglari satiyor servisler birde. Geriye kalan hizmetlerde acep ne eklesekte kabartsak diyerek yapmislar. Cok aci.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Çıkarılmış ifadesi yanlış, indirilmiş olacaktı. Çünkü ETIS'e göre hala 10 yıl. İzleyenler bilir, bu 4 yılın sehven, yani yanlışlıkla yazıldığını, sonra bi aklıevvelin bunu 4/9 yıl olarak düz

• @Alperen G., yakıt filtresi 30.000'de değişebilir, ama benzinlilerde zorunlu değil, bende değiştirmediler mesela. Bazı servisler bunu standart bakıma gelir getirici bir etkinlik olarak eklemiş olabili

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Hangisini yersen demek için mi yazdılar onu yoksa (sözde) eskiler için mi onu ben de bilemiyorum. 

İlk sayfadaki pdf de yazıyor bu arada 135k yada 4 yıl. O geçerli değilse bence kaldır onu. Kafa karıştırıyor yahu. Biz yaşlıyız basmıyor işte [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
  • 9 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bugün arabanın 75 bin bakımını yaptırdım 450 tl. bütün filtreler (mazot filtresi de dahil) ve castrol yag koydular.

• Yakup Ç. A., başlığı Yeni Focus Bakım Süreleri, Kapsamı ve İşçilik (Bakım Paylaşımı Değil) olarak değiştirdi
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar 2014 model ford focus 3 1.6 dizel aracım var suan 87500 km de triger setinin değişmesi gerekirmiş yada ne zaman değişmesi gerekiyor. Bir kaç servis 4 yıl veya 125000 km diyor hangisi önce dolarsa kafam karıştı değişmesi lazımmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 dakika önce, Gökhan Yeşil yazdı:

Merhaba arkadaşlar 2014 model ford focus 3 1.6 dizel aracım var suan 87500 km de triger setinin değişmesi gerekirmiş yada ne zaman değişmesi gerekiyor. Bir kaç servis 4 yıl veya 125000 km diyor hangisi önce dolarsa kafam karıştı değişmesi lazımmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 

Bu konudan resmî bilgi ve bizlerin yorumlarına bakabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Gökhan Yeşil yazdı:

Bu konuyu defalarca forumda anlatmaya çalıştım, ama bir türlü netleşemiyor.

Triger 9 yıl ya da 135.000 km'de değişir, hangisi öncesi gelirse.

Bu resmi Otosan açıklamasıdır ve güncel bakım rehberinde de bu şekilde belirtilmiştir.

İndirip kendiniz de bakabilirsiniz. Tıkla

Umarım ikna olursunuz...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar 2014 model 1.6 benzinli focus sahibiyim. Aracım 42.000 km de triger değişim yılı  4 yilmis diye duydum. Gerçekten değiştirmem gerekli midir. Saygılarımla...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Serdar Duman yazdı:

Merhaba arkadaşlar 2014 model 1.6 benzinli focus sahibiyim. Aracım 42.000 km de triger değişim yılı  4 yilmis diye duydum. Gerçekten değiştirmem gerekli midir. Saygılarımla...

Arama yaparak cevaplara anında ulaşabilirsiniz. İlgili konuya aktardım mesajınızı. 

Yanıtlama zamanı:

Millet dalga mı geçiyor anlamıyorum. Konuda yazılan en son msj 9 yıl/135.000 km yazıyor. Ondan sonraki yazılan msj aracım 42000 km de triger değişeyimmi? Vallahi sizde iyi sabır var. 

Yanıtlama zamanı:

O zaman 9 yıl 

--1 dakika sonra eklendi--

Ben yetkili servisleri oto koç ile gorustugumde bana 4 yıl dediler onun için buraya yazdım. Bı tutarsızlık var sonuçta

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
22 dakika önce, Serdar Duman yazdı:

O zaman 9 yıl 

--1 dakika sonra eklendi--

Ben yetkili servisleri oto koç ile gorustugumde bana 4 yıl dediler onun için buraya yazdım. Bı tutarsızlık var sonuçta

Önceden 4'tü, daha sonra değişti ancak kapsam konusunda resmi yazı bilen var mı bilmiyorum. İlk mesajdaki pdf'lere bakarsanız eğer önce 4 sonra 4/9 olduğu göreceksiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.