Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158126 Hayirli olsun Ufuk.. gule gule kullan.. Bu arada "teker egri" muhabbetni anlamamazliktan geldigini farketmedigimi sanma o teker duzeltilecek. Bir tepsi baklavayla mi olur nasil olur onu bilemeyiz artik...Sucukla çok iyi düzelir. Ufuk bir pazar sucuk Sefası yapar foruma Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl Yazar comment_158133 Gençler teker de düzeltilir,ıslatırız da.Siz mekanı ve zamanı söyleyin sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158146 Gençler teker de düzeltilir,ıslatırız da.Siz mekanı ve zamanı söyleyin sadece. Teşekkür ederiz. Bir de üzerine alınması gerekenler alınsa tam olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158148 Teşekkür ederiz. Bir de üzerine alınması gerekenler alınsa tam olur. Evet nedense böyle kaçamaklar konuları görmezlikten gelmeler amanda aman Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158156 O değilde adamı forumdan soğuttuk yaw..:):):): Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158200 Sucukla çok iyi düzelir. Sen kucukken sucuk kazanına dusmussun, o yuzden sana sucuk yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158222 Sen kucukken sucuk kazanına dusmussun, o yuzden sana sucuk yok Yok ya Alperen diye bir çocuk vardı. Tüm sucukları yedi. Bana kalmamıştı, hiç yiyememiştim ben sucuktan. Ondan böyle boynu bükük kaldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158226 Yok ya Alperen diye bir çocuk vardı. Tüm sucukları yedi. Bana kalmamıştı, hiç yiyememiştim ben sucuktan. Ondan böyle boynu bükük kaldım Vah garibim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201313 yıl comment_160586 üçne beşine bakma boyalı aracı satmaya kalksan zaten zarar edersin yeni araç veriyorlarsa al zaten senin araçın liste fiyatı bellidir hatda alabildiğin kadar yüksek paketlisini al sesini çıkarma benim fikrim bu sen bilirsin kardeşim hayırlı olsun bunu kontüröl et bari hahaha Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201313 yıl comment_160599 üçne beşine bakma boyalı aracı satmaya kalksan zaten zarar edersin yeni araç veriyorlarsa al zaten senin araçın liste fiyatı bellidir hatda alabildiğin kadar yüksek paketlisini al sesini çıkarma benim fikrim bu sen bilirsin kardeşim hayırlı olsun bunu kontüröl et bari hahaha Yeni araç alındı zaten yazmadan önce konuyu okuyun, ve lütfen yazım kurallarina dikkat edin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160894 bendede aynı renk trend x var hayırlı olsun .edebiyat dersinde deyilizkardeş ben hayırlı olsun diyom sen ders vermeye çalışıyon meram anlatmak önemli Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160895 bendede aynı renk trend x var hayırlı olsun .edebiyat dersinde deyilizkardeş ben hayırlı olsun diyom sen ders vermeye çalışıyon meram anlatmak önemli Değiliz* olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160896 Edebiyat dersinde olmayabiliriz ancak Türkçe önemli. Elimizden kayıp gitmesine izin verirsek ileride elimizde; sadece Türkçe değil hiçbir şey kalmaz . Nisan 23, 201313 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın