Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sıfır Aracımın Çamurluğunda Boya Çıktı!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hayirli olsun Ufuk.. gule gule kullan.. Bu arada "teker egri" muhabbetni anlamamazliktan geldigini farketmedigimi sanma :) o teker duzeltilecek. Bir tepsi baklavayla mi olur nasil olur onu bilemeyiz artik...Sucukla çok iyi düzelir. :) Ufuk bir pazar sucuk Sefası yapar foruma :)
  • Yanıt 136
  • Görüntüleme 20,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Yeni araç alındı zaten yazmadan önce konuyu okuyun, ve lütfen yazım kurallarina dikkat edin

• Kutluhan A.
    Kutluhan A.

Edebiyat dersinde olmayabiliriz ancak Türkçe önemli. Elimizden kayıp gitmesine izin verirsek ileride elimizde; sadece Türkçe değil hiçbir şey kalmaz .

• Yaptiklari nitelikli dolandiricilik. Gemiden inerken falan olacak is degil bu.  Eger arac faturalanmadan once hasar gorurse Otosan bu araclari ihale ile bayiilere satiyor. Yani normal surecle satilm

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gençler teker de düzeltilir,ıslatırız da.Siz mekanı ve zamanı  söyleyin sadece.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun,güle güle kullanın...

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederiz. Bir de üzerine alınması gerekenler alınsa tam olur. Evet nedense böyle kaçamaklar konuları görmezlikten gelmeler amanda aman :)
Yanıtlama zamanı:

Sen kucukken sucuk kazanına dusmussun, o yuzden sana sucuk yok :)

Yok ya Alperen diye bir çocuk vardı. Tüm sucukları yedi. Bana kalmamıştı, hiç yiyememiştim ben sucuktan. Ondan böyle boynu bükük kaldım :(

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

üçne beşine bakma boyalı aracı satmaya kalksan zaten zarar edersin yeni araç veriyorlarsa al zaten senin araçın liste fiyatı bellidir hatda alabildiğin kadar yüksek paketlisini al sesini çıkarma benim fikrim bu sen bilirsin kardeşim

hayırlı olsun bunu kontüröl et bari hahaha

Yanıtlama zamanı:

üçne beşine bakma boyalı aracı satmaya kalksan zaten zarar edersin yeni araç veriyorlarsa al zaten senin araçın liste fiyatı bellidir hatda alabildiğin kadar yüksek paketlisini al sesini çıkarma benim fikrim bu sen bilirsin kardeşim

hayırlı olsun bunu kontüröl et bari hahaha

Yeni araç alındı zaten yazmadan önce konuyu okuyun, ve lütfen yazım kurallarina dikkat edin

Yanıtlama zamanı:

bendede aynı renk trend x var hayırlı olsun .edebiyat dersinde deyilizkardeş ben hayırlı olsun diyom sen ders vermeye çalışıyon meram anlatmak önemli

Yanıtlama zamanı:

bendede aynı renk trend x var hayırlı olsun .edebiyat dersinde deyilizkardeş ben hayırlı olsun diyom sen ders vermeye çalışıyon meram anlatmak önemli

Değiliz* olacak

Yanıtlama zamanı:

Edebiyat dersinde olmayabiliriz ancak Türkçe önemli. Elimizden kayıp gitmesine izin verirsek ileride elimizde; sadece Türkçe değil hiçbir şey kalmaz .

Kutluhan A. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.