Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Cama Taş Geldi

Featured Replies

Solved by Ramazan V.

Yanıtlama zamanı:

Eğer ki tamiri mümkünse, rahatsız etmiyorsa camı değiştirmeyin camın işçiliği montajı önemli daha büyük sorunlar çıkabilir ileride.

Aynen katılıyorum... 

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 18,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Poliçede anlaşmalı cam servisi listesi vermiş Doraglass vs. birkaç servis yazmışlar cam değişimini onlar yapıyor. Dışarda serviste değişim yaparsanız sigortadan parayı talep ediyorsunuz ve hasarsızlık

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Çağlar ne alaka ? Tamamen Kaskona bağlı. Yazdığının aksini gördüm çoğu zaman.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Aynen katılıyorum... 

Yanıtlama zamanı:

tıpkısının aynısı benim başıma aralık ayında gelmişti. serçe parmağının tırnağı kadar bir çatlak var. 4 aydır büyüme veya küçülme yok. Oynatmadım nazarlık olarak duruyor :D camı değiştirmeye kalksam sağlam oturtamazlar falan maazallah...

Yanıtlama zamanı:

Çağlar ne alaka ?Tamamen Kaskona bağlı. Yazdığının aksini gördüm çoğu zaman.

siz yanlış biliyorsunuz kasko şirketine göre değişiyor orijinal cam veya başka cam takma olayı ...bazı kaskolarda hem orijinal cam takılıyor hemde hasarsızlığı bozmuyor mesela f kasko (allianz) böyle...bazı kaskolarda da orijinal olmayan cam takılıyor ya aradaki farkı vereceksiniz yada kaskoyu bozdurcaksınız ...sizin dediğiniz gibi her kaskoda durum böyle değil. 

bence de ne alaka Yakup ?

. Axa,ergo, ak sigorta, anadolu sigorta ile çalıştım. Hepsinde uygulama orjinal cam takılması halinde hasarsızlığın bozulduğu şeklinde idi. Muadil takılınca hasarsızlığı bozmuyordu. Firmaların markalara uyguladığı daha doğrusu özel teminatlı sigortaları bilmiyorum.
Yanıtlama zamanı:

. Axa,ergo, ak sigorta, anadolu sigorta ile çalıştım. Hepsinde uygulama orjinal cam takılması halinde hasarsızlığın bozulduğu şeklinde idi. Muadil takılınca hasarsızlığı bozmuyordu. Firmaların markalara uyguladığı daha doğrusu özel teminatlı sigortaları bilmiyorum.

sanırım axa da da orijinal cam karşılıyor olabilir .kaskoyu yapan arkadaş öyle demişti diye hatırlıyorum sanki...firmaya göre değişiyor orijinal cam olayı....ama ben camı kırılan arkadaşın yerinde olsam tamir ettiririm camı güneş sigortanın orijinal camı karşılayacağını sanmıyorum.zaten belli bile olmuyor tamir edilen cam .eğer aradan fazla zaman geçerse tamir olmadığını söylemişti camcı arkadaş..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Kubilay Yıldırımbayazıt,ilerleyeceğini biliyorum Kubilay Bey. Daha önce bir çok kez şahit oldum cm'lik çatlakların boydan boya ilerlediğini. O nedenle kısa zaman içinde yaptırmak istiyorum. Kaskoyu inceledim ama cam değişimi diyor orjinal mi muadil mi bahsedilmemiş. 8 defa 10 cm'a kadar çatlakların tamir hakkı gibi birşey yazıyor bir de. 

Yanıtlama zamanı:

@Kubilay Yıldırımbayazıt,ilerleyeceğini biliyorum Kubilay Bey. Daha önce bir çok kez şahit oldum cm'lik çatlakların boydan boya ilerlediğini. O nedenle kısa zaman içinde yaptırmak istiyorum. Kaskoyu inceledim ama cam değişimi diyor orjinal mi muadil mi bahsedilmemiş. 8 defa 10 cm'a kadar çatlakların tamir hakkı gibi birşey yazıyor bir de. 

Anlaşmalı cam servisinde vs gibi bir açıklama var mı?

hiç bir ek, kısıt vs yoksa direk servise gidip değiştirebilirsiniz. önceki mesajımdaki tavsiyemi yeniliyorum bu arada. yağmur sensörünün sapıtmasından, rüzgar sesine hatta su girmesine kadar sorunlar olası.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@, Ozan Abi Sigortanın anlaşmalı cam servisleri varmış onlarda değişim yapılıyormuş bugün servisi aradım konuştum. Bize gelirsen orjinal camı takarız parasını senden alırız sen sigortandan alırsın diyor. Sigorta da orjinal camı ödemiyor üstüne benden para istiyor orjinal cam için. AutoKing Balıkesir'İ aradım onlar Güneş Sigortayla anlaşmamız var mini onarım kapsamında tamiratını yaparız ama camı görmemiz lazım diyor. Yarın hiç servise gitmeden direk AutoKing'e aracı götürmeyi düşünüyorum. 

Ramazan V. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

@, Ozan Abi Sigortanın anlaşmalı cam servisleri varmış onlarda değişim yapılıyormuş bugün servisi aradım konuştum. Bize gelirsen orjinal camı takarız parasını senden alırız sen sigortandan alırsın diyor. Sigorta da orjinal camı ödemiyor üstüne benden para istiyor orjinal cam için. AutoKing Balıkesir'İ aradım onlar Güneş Sigortayla anlaşmamız var mini onarım kapsamında tamiratını yaparız ama camı görmemiz lazım diyor. Yarın hiç servise gitmeden direk AutoKing'e aracı götürmeyi düşünüyorum.

Su aşamada en mantiklisi. Autokingden sonraki duruma göre konuşuruz tekrar.

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun güneş sigortaya da bir daha selam dahi vermeyin bu durumda 

Yanıtlama zamanı:

Servis dogru soylemis. Ben sizin yerinizde olsam orjinal cami servise taktirir ondan sonra kaskoya basvurup faturanin odenmesini talep ederdim. Odemezlerse de tuketici mahkemesine basvururdum. Policenize bakin, eger illede anlasmali servise gideceksin diye bir madde falan yoksa (ki olamaz. blok muafiyeti kanunu diye birsey var) pasa pasa odeyecekler. Servise giderseniz de satistaki Fatih e selamimi soylerseniz memnun olurum. 

Yanıtlama zamanı:

Servis dogru soylemis. Ben sizin yerinizde olsam orjinal cami servise taktirir ondan sonra kaskoya basvurup faturanin odenmesini talep ederdim. Odemezlerse de tuketici mahkemesine basvururdum. Policenize bakin, eger illede anlasmali servise gideceksin diye bir madde falan yoksa (ki olamaz. blok muafiyeti kanunu diye birsey var) pasa pasa odeyecekler. Servise giderseniz de satistaki Fatih e selamimi soylerseniz memnun olurum.

Ödemesine öderde hasarsizlik gider :)

Yanıtlama zamanı:

O da policeye bakar.. Eger oyle bir madde yok ve cam hasarlari ilkinde karsilanir gibi falan bir ifade varsa gene gitmez.

Yanıtlama zamanı:

Bilmem.. Bakmak lazim iste.. Ben genelde policeyi kabul edip imzalamadan once tek tek okuyup itirazim olan seyleri tek tek duzelttirdigim icin bugune kadar hic sorun yasamadim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.