Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201313 yıl Yazar Solution comment_155458 Poliçede anlaşmalı cam servisi listesi vermiş Doraglass vs. birkaç servis yazmışlar cam değişimini onlar yapıyor. Dışarda serviste değişim yaparsanız sigortadan parayı talep ediyorsunuz ve hasarsızlık gidiyor. Bugün öğrendiğim bunlar. Autoking'de cam tamiratı yaptırdım. Tamirat demiyelim de çatlağın büyümemesi için önlem diyelim. Dikkatli bakıldığında 1 cmlik kılcal bir iz kalmış çünkü. Camın tamiratı mümkün olmasaymış Autoking değişim de yapıyormuş anlaşması varmış onu da ordaki adam dedi. 1 cm lik çatlak içinde camı değiştirmeye değmez riskli işlem dedi. Neyse biraz karışık anlattım ama kusura bakmayın bugün çok yoruldum başka işlerim de vardı. Mertol abi Ford'a da uğrayamadım kusura bakma selamını bir dahakini gidişimde iletirim inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201313 yıl comment_155463 @Ramazan V., AutoKing süper sistem kurmuşlar Mart 19, 201313 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201313 yıl Yazar comment_160572 Autoking'in tamir ettiği çatlak büyümüş. Haftasonu servise gittim cam değişecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201313 yıl comment_160679 Autoking'in tamir ettiği çatlak büyümüş. Haftasonu servise gittim cam değişecek. Ücretsiz değim yapacaklar değil mi Ramazan.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201313 yıl Yazar comment_160754 servisin benim kaskomla anlaşması olmadığı için ben parayı vericem. sigorta benim hesabıma yatıracak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl Yazar comment_162129 Arkadaşlar dün cam değişimi için aracı servise bıraktım bugün teslim alıcam. Teslim alrken nelere dikkat etsem iyi olur ? Mesela ön cam rezistansının çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162153 Arkadaşlar dün cam değişimi için aracı servise bıraktım bugün teslim alıcam. Teslim alrken nelere dikkat etsem iyi olur ? Mesela ön cam rezistansının çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim. Tuşa basın ısınıyorsa çalışıyordur ama tel tel hepsine bakmak lazım. Buhar yapın zorla Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162182 Tuşa basın ısınıyorsa çalışıyordur ama tel tel hepsine bakmak lazım. Buhar yapın zorla Hoh hoh diyorsun yani.... Baska care yok ama. Cami islatmak buhar olusumunu kolaylastirabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl Yazar comment_162191 Hoh moh yaptım ama cam gelmeden buharlaşıyor zaten Hava dışarda 28 derece ben gelesiye kadar servis arabaya iç dış temizlik yapmış kurulanıyordu Akşam tekrar denerim olmazsa Bu arada ön camla derdi olan varsa bedeli 1.496 TL Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168624 Hoh moh yaptım ama cam gelmeden buharlaşıyor zaten Hava dışarda 28 derece ben gelesiye kadar servis arabaya iç dış temizlik yapmış kurulanıyordu Akşam tekrar denerim olmazsa Bu arada ön camla derdi olan varsa bedeli 1.496 TL Bu sabah sınava giderken ön camda hasar oluştuğunu fark ettim. Kaputta ve sileceklerin orada bir kaç tane taş vardı. Birileri cama taş atmış. Birileri taş atmış diyorum çünkü aracı parkettiğim yer itibariyle yoldan bir aracın taş fırlatması (ki üç tane taş vardı) pek mümkün değil. Büyük olanın çapı 1 - 1,5 cm civarında olan iç içe iki dairesel çatlak var, etrafında da değişik yönlere doğru uzanan bir kaç tane daha küçük çatlak var. Size bir kaç sorum olacak. 1 - Benim kaskom da Güneş Sigorta, değişim sonrası kasko ile ilgili işlemlerde sıkıntı yaşadınız mı? 2 - Takılan yeni cam orjinal mi? Bir mesajınızda orjinal olunca hasarsızlığın delineceğini belirtmişsiniz. son durum nedir acaba? en önemlisi 3 - Cam değişimi sonrasında cam veya sensörlerle alakalı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168625 bende bozulmadan olucanı biliyorum önce sigortacınıza sorun derim bu konuyada bakarmısını Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168627 bende bozulmadan olucanı biliyorum Diğer yorumlara dikkat ederseniz kasko şirketine göre değiştiği söylenmiş. Değişim yaptıran arkadaşımızla aynı şirketten kasko yaptırdığımız için detaylı bilgi verebilir sanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl Yazar comment_168648 Bu sabah sınava giderken ön camda hasar oluştuğunu fark ettim. Kaputta ve sileceklerin orada bir kaç tane taş vardı. Birileri cama taş atmış. Birileri taş atmış diyorum çünkü aracı parkettiğim yer itibariyle yoldan bir aracın taş fırlatması (ki üç tane taş vardı) pek mümkün değil. Büyük olanın çapı 1 - 1,5 cm civarında olan iç içe iki dairesel çatlak var, etrafında da değişik yönlere doğru uzanan bir kaç tane daha küçük çatlak var. Size bir kaç sorum olacak. 1 - Benim kaskom da Güneş Sigorta, değişim sonrası kasko ile ilgili işlemlerde sıkıntı yaşadınız mı? 2 - Takılan yeni cam orjinal mi? Bir mesajınızda orjinal olunca hasarsızlığın delineceğini belirtmişsiniz. son durum nedir acaba? en önemlisi 3 - Cam değişimi sonrasında cam veya sensörlerle alakalı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Cam serviste orjinaliyle değişti. Kaskoyla ilgili sıkıntı yaşamadım. Ben servise parayı verdim. Kasko poliçemin ruhsatın ehliyetin falan fotokopisini bıraktım. 1hafta sonra para hesabıma yattı sigorta tarafından. Takılan cam orjinal. Sensörlerde falan hiçbir sıkıntım olmadı şu ana kadar. Tabi bunları yaptırmadan önce sigortacım genel merkezi aradı ve sordu hasarsızlığın bozulmayacağını teyit etti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201313 yıl comment_168679 Cam serviste orjinaliyle değişti. Kaskoyla ilgili sıkıntı yaşamadım. Ben servise parayı verdim. Kasko poliçemin ruhsatın ehliyetin falan fotokopisini bıraktım. 1hafta sonra para hesabıma yattı sigorta tarafından. Takılan cam orjinal. Sensörlerde falan hiçbir sıkıntım olmadı şu ana kadar. Tabi bunları yaptırmadan önce sigortacım genel merkezi aradı ve sordu hasarsızlığın bozulmayacağını teyit etti. Teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın