Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Android Dünyasına Yeni Bir Yıldız Düştü: Htc One

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Galaxy S4 ile ilgili bir özellik haberi daha sızdırıldı: Gözle kaydırma (eye scrolling) mümkün olacakmış mış mış...

iPhonemania yetmedi bir de Galaxymania çıktı başımıza, ne pazarlamacı adamlar yahu...

• Yanıt 108
  • Görüntüleme 15k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kurtulma isteği ne kadar artarsa ömür o kadar uzar. Üstüne titre bence...

• Biraz fotoğrafa meraklı biri olarak hTc One'ın yeni sensöründen umutlu olduğumu ve önemli bir yenilik olduğunu yazmıştım. Ancak iPhone 5 ile karşılaştırmalı çekimleri izleyince ciddi bir hayal kırıkl

Yanıtlama zamanı:

2013-03-05_08-55-48_zps208daf66.png

Htc One daha cikmadi iyiki ayni anda cikiyor gibi olacaklar ikisi arasinda karar vermem gerekecek :)

Yanıtlama zamanı:

Galaxy S4 ile ilgili bir özellik haberi daha sızdırıldı: Gözle kaydırma (eye scrolling) mümkün olacakmış mış mış...

Mevcutta ekrana baktığını anlayarak ekranı kapatmama özelliği var zaten. Bu da gelir yakında.  

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

patenti aldılar zaten; s4 de gözle kaydırma standart =) ( spoiler değil tamamen atmasyon )

apple da güneş enerjisi ile şarj patenti almış; masa üstünde dururken şarj olan akıllı telefon da ne güzel olur he?

bir de; apple, telefonun belirli noktalarında dokunmatik algılama gibi bir patent aldı sanırım; bir yerlerine dokunarak meşgule düşürme vs yapılabilecekmiş...

Ama en çok beklediğim(!) teknolojik zımbırtı, şu google gözlük; herkes gözünde kristal ekranla dolaşacak  :kıhkıh:  

Bu gözlüğe elbiseden kişi tanıma eklemeye çalışıyorlarmış; fashionable bir şekilde sosyalleşeceğiz yani...

Yanıtlama zamanı:

Google artık reklamları gözümüze sokacak :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

E büyük gün Samsung severler, için gece S4 lansmanı var....

Bu arada reklam savaşları kızışmış: NY Times Square, alttaki reklam panosunda S4 reklamı, üstteki elektronik panoda ise LG Optimus G

gsmarena_001.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir zamanlar bilgisayar peşinde koşardık. Pentium2 celeron pentium4 vs vs. Artık o işler yavaşladı. Şimdi telefonlar 6 ayda bir update alıyor.

Üstelik telefonlar çok işlevli.

Ben mesela fotoğraf dersi de veriyorum, amkineleri takip ederdim, şimdi telefonları talip ediyorum ve en ilgi çeken söyleşimin konusu: Mobil "Telefon Fotoğrafçılığı - Fotoğrafçılık yön mü değiştiriyor?

Yanıtlama zamanı:

Bir zamanlar bilgisayar peşinde koşardık. Pentium2 celeron pentium4 vs vs. Artık o işler yavaşladı. Şimdi telefonlar 6 ayda bir update alıyor.

Üstelik telefonlar çok işlevli.

Ben mesela fotoğraf dersi de veriyorum, amkineleri takip ederdim, şimdi telefonları talip ediyorum ve en ilgi çeken söyleşimin konusu: Mobil "Telefon Fotoğrafçılığı - Fotoğrafçılık yön mü değiştiriyor?

İnsanlar basitleşiyor.

Bence Fotoğrafçılık değişmez

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İnsanlar basitleşiyor.

Katılmıyorum.

İnsanlar basitleşmiyor, fakat teknoloji bağımlı olmaya başlıyor.

Fotoğrafçılık değişir de demiyorum zaten, öncelikler, beğeniler, hedefler değişiyor.

Dinlemen lazım beni...  :)

Yanıtlama zamanı:

İnsanlar basitleşiyor.

Katılmıyorum.

İnsanlar basitleşmiyor, fakat teknoloji bağımlı olmaya başlıyor.

Fotoğrafçılık değişir de demiyorum zaten, öncelikler, beğeniler, hedefler değişiyor.

Dinlemen lazım beni... :)

Bende değiştirir dediniz demedim :D:P

• 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bir aksilik olmazsa bugun geliyor benimki :) varsa istek herhangi bir soru cevaplayabilirim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.