Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl Yazar comment_153131 Galaxy S4 ile ilgili bir özellik haberi daha sızdırıldı: Gözle kaydırma (eye scrolling) mümkün olacakmış mış mış... iPhonemania yetmedi bir de Galaxymania çıktı başımıza, ne pazarlamacı adamlar yahu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153145 Htc One daha cikmadi iyiki ayni anda cikiyor gibi olacaklar ikisi arasinda karar vermem gerekecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153148 Galaxy S4 ile ilgili bir özellik haberi daha sızdırıldı: Gözle kaydırma (eye scrolling) mümkün olacakmış mış mış... Mevcutta ekrana baktığını anlayarak ekranı kapatmama özelliği var zaten. Bu da gelir yakında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154657 patenti aldılar zaten; s4 de gözle kaydırma standart =) ( spoiler değil tamamen atmasyon ) apple da güneş enerjisi ile şarj patenti almış; masa üstünde dururken şarj olan akıllı telefon da ne güzel olur he? bir de; apple, telefonun belirli noktalarında dokunmatik algılama gibi bir patent aldı sanırım; bir yerlerine dokunarak meşgule düşürme vs yapılabilecekmiş... Ama en çok beklediğim(!) teknolojik zımbırtı, şu google gözlük; herkes gözünde kristal ekranla dolaşacak Bu gözlüğe elbiseden kişi tanıma eklemeye çalışıyorlarmış; fashionable bir şekilde sosyalleşeceğiz yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154661 Google artık reklamları gözümüze sokacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl Yazar comment_154665 E büyük gün Samsung severler, için gece S4 lansmanı var.... Bu arada reklam savaşları kızışmış: NY Times Square, alttaki reklam panosunda S4 reklamı, üstteki elektronik panoda ise LG Optimus G Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154681 Bir zamanlar bilgisayar peşinde koşardık. Pentium2 celeron pentium4 vs vs. Artık o işler yavaşladı. Şimdi telefonlar 6 ayda bir update alıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl Yazar comment_154683 Bir zamanlar bilgisayar peşinde koşardık. Pentium2 celeron pentium4 vs vs. Artık o işler yavaşladı. Şimdi telefonlar 6 ayda bir update alıyor. Üstelik telefonlar çok işlevli. Ben mesela fotoğraf dersi de veriyorum, amkineleri takip ederdim, şimdi telefonları talip ediyorum ve en ilgi çeken söyleşimin konusu: Mobil "Telefon Fotoğrafçılığı - Fotoğrafçılık yön mü değiştiriyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154684 Bir zamanlar bilgisayar peşinde koşardık. Pentium2 celeron pentium4 vs vs. Artık o işler yavaşladı. Şimdi telefonlar 6 ayda bir update alıyor. Üstelik telefonlar çok işlevli. Ben mesela fotoğraf dersi de veriyorum, amkineleri takip ederdim, şimdi telefonları talip ediyorum ve en ilgi çeken söyleşimin konusu: Mobil "Telefon Fotoğrafçılığı - Fotoğrafçılık yön mü değiştiriyor? İnsanlar basitleşiyor. Bence Fotoğrafçılık değişmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl Yazar comment_154685 İnsanlar basitleşiyor. Bence Fotoğrafçılık değişmez Katılmıyorum. İnsanlar basitleşmiyor, fakat teknoloji bağımlı olmaya başlıyor. Fotoğrafçılık değişir de demiyorum zaten, öncelikler, beğeniler, hedefler değişiyor. Dinlemen lazım beni... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154686 İnsanlar basitleşiyor. Bence Fotoğrafçılık değişmez Katılmıyorum. İnsanlar basitleşmiyor, fakat teknoloji bağımlı olmaya başlıyor. Fotoğrafçılık değişir de demiyorum zaten, öncelikler, beğeniler, hedefler değişiyor. Dinlemen lazım beni... Bende değiştirir dediniz demedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154687 Fotoğrafçılık başlığımız var mı bizim? Bir de gördüğüm çoğu fotoğrafta dijital dokunuşlar var. Hatta çoğu fotoğraf dijital oyunlarla oluşturuluyor. Saf doğal fotoğraf çok az. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201313 yıl comment_163944 Bir aksilik olmazsa bugun geliyor benimki varsa istek herhangi bir soru cevaplayabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201313 yıl Yazar comment_163946 Bir aksilik olmazsa bugun geliyor benimki varsa istek herhangi bir soru cevaplayabilirim Biz sormadan sen anlat, sevincini de paylaşmış oluruz... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın