Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164728 S4 mu alsak naapsak FA34 serisi sorunsuzmuş.. Neresinde yazar bilmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164731 FA34 serisi sorunsuzmuş.. Neresinde yazar bilmem. Bu bilgi iyi oldu kutu uzerinde ararim FA34u Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201313 yıl comment_170557 Hafta sonu eşime alma düşüncesiyle biraz kurcaladım. Çok güzel cihaz yapmışlar. Pili note2 sonrası benim için biraz yetersiz olabilir. Birde 4.7 inç küçük geldi. En önemli sorun ilk parti cihazlarda çıkan kasa açıklığı ve ölü piksel meselesi. Son partilerde düzelmiş ama değişim bekleyen çok sanırım. Alacaklar için Fa3 ile başlayan seri sıkıntısızmış. Ardından gelen rakam uretim ayı ve Nisan Mayıs öneriliyor. Fa34 Nisan oluyor mesela. Beyaz olanı gördüğüm en güzel telefon tasarımı bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201313 yıl comment_170579 Hafta sonu eşime alma düşüncesiyle biraz kurcaladım. Çok güzel cihaz yapmışlar. Pili note2 sonrası benim için biraz yetersiz olabilir. Birde 4.7 inç küçük geldi. En önemli sorun ilk parti cihazlarda çıkan kasa açıklığı ve ölü piksel meselesi. Son partilerde düzelmiş ama değişim bekleyen çok sanırım. Alacaklar için Fa3 ile başlayan seri sıkıntısızmış. Ardından gelen rakam uretim ayı ve Nisan Mayıs öneriliyor. Fa34 Nisan oluyor mesela. Beyaz olanı gördüğüm en güzel telefon tasarımı bence. Butterfly S tam senlik Engin abi 5 inc fullhd 3200mah pil 1.9 ghz 2gb falan filan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın