Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Android Dünyasına Yeni Bir Yıldız Düştü: Htc One

Featured Replies

• Yanıt 108
  • Görüntüleme 15,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kurtulma isteği ne kadar artarsa ömür o kadar uzar. Üstüne titre bence...

• Biraz fotoğrafa meraklı biri olarak hTc One'ın yeni sensöründen umutlu olduğumu ve önemli bir yenilik olduğunu yazmıştım. Ancak iPhone 5 ile karşılaştırmalı çekimleri izleyince ciddi bir hayal kırıkl

Yanıtlama zamanı:

FA34 serisi sorunsuzmuş.. Neresinde yazar bilmem.

Bu bilgi iyi oldu kutu uzerinde ararim FA34u :)
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hafta sonu eşime alma düşüncesiyle biraz kurcaladım. Çok güzel cihaz yapmışlar. Pili note2 sonrası benim için biraz yetersiz olabilir. Birde 4.7 inç küçük geldi. En önemli sorun ilk parti cihazlarda çıkan kasa açıklığı ve ölü piksel meselesi. Son partilerde düzelmiş ama değişim bekleyen çok sanırım. Alacaklar için Fa3 ile başlayan seri sıkıntısızmış. Ardından gelen rakam uretim ayı ve Nisan Mayıs öneriliyor. Fa34 Nisan oluyor mesela. Beyaz olanı gördüğüm en güzel telefon tasarımı bence.

Yanıtlama zamanı:

Hafta sonu eşime alma düşüncesiyle biraz kurcaladım. Çok güzel cihaz yapmışlar. Pili note2 sonrası benim için biraz yetersiz olabilir. Birde 4.7 inç küçük geldi. En önemli sorun ilk parti cihazlarda çıkan kasa açıklığı ve ölü piksel meselesi. Son partilerde düzelmiş ama değişim bekleyen çok sanırım. Alacaklar için Fa3 ile başlayan seri sıkıntısızmış. Ardından gelen rakam uretim ayı ve Nisan Mayıs öneriliyor. Fa34 Nisan oluyor mesela. Beyaz olanı gördüğüm en güzel telefon tasarımı bence.

Butterfly S tam senlik Engin abi :) 5 inc fullhd 3200mah pil 1.9 ghz 2gb falan filan :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.