Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Akaryakıt Firmasını Kullanıyorsunuz.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Her markanın katkılı katkısız versiyonları var ikiside kullanılabilir. 

Eski tipin satışı yasak. bp kaçak iş yapmaz sanırım ama onda da eurodiesel yazması lazım. Ben olsam bp müşteri hizmetlerine sorardım. 

• Yanıt 226
  • Görüntüleme 51,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• LukOil Türkiye'de istasyon ağını kolay genişletebilmek için Akpet'i satın aldı ama ben ciddi bir ilerleme görmüyorum, LukOil evet dünya devi, istasyon konseptleri çok şık, iyi bir akaryakıt dağıtım şi

• Yalıt güvence sistemini fazla abartmaya gerek yok, kuruluşun sizi kendine bağlamak için başvurduğu bir göz boyama yöntemi. Herhangi bir akaryakıt markasını kullanabilirsiniz, satış fişini en az depoyu

• Aralıklı yazıyorum, tekrarlamakta yarar var: Bildiğim kadarı ile Lukoil dışında tüm yaygın markalar aynı rafineriden alıyor ve kendilerine göre bazı katkılarla yakıtlarını zenginleştiriyorlar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

Her markanın katkılı katkısız versiyonları var ikiside kullanılabilir. 

Eski tipin satışı yasak. bp kaçak iş yapmaz sanırım ama onda da eurodiesel yazması lazım. Ben olsam bp müşteri hizmetlerine sorardım. 

hemen arıyorum teşekkur ederim .

--9 dakika sonra eklendi--
5 dakika önce, uğur özsabır yazdı:

hemen arıyorum teşekkur ederim .

şimdi görüşmem sonlandı müsteri hizmetleri ile.

farklı bölgelere farklı katlılı ürümler ürettiklerinden bahsetti sizinki katkısız olan motorin oldugunu ve aralarında cok fark olmadıgını isterseniz daha sonraki seferlerde euro dizel e gecebilecegimi ve bir seferlikden bir sorun olmayacagından bahsettiler.

ama benim içim rahat etmedi bidaha indirimden almam euro dizel yazsın içim rahat olsun :)

bu arada 4.32 den veriliyor bahsettiğim katkısız bilginize.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar bir sorum olacaktı starpetten düzenli akaryakıt alan var mı
Baya uygun fiyatları önerirmisiniz

Yanıtlama zamanı:

Şahsen bilmediğimiz ya da zor durumda kalmadığımız sürece opet shell po bp gibi bilindik şirketler dışında almamayı tercih ederim

Yanıtlama zamanı:

Arabayı aldım alalı opet+otobilim kullanıyorum. Burda biyerde okumuştum. Yakıt sisteminde bir arıza olursa masrafları opet karşılıyormuş. Otobilim ve garanti işi olmasa shell den vazgeçmedim. Bundan önceki aracım benzinliydi ve shell den aldığım benzinle daha fazla yol yapıyordum. 

Yanıtlama zamanı:

Ben sürekli Shell'i tercih ediyorum. Çoğunlukla da aynı yerden almaya çalışıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Yaklaşık 45.000km'dir TP alıyorum. Bana sunduğu ve menzil e sessizlik diğerlerinden iyi geliyor

Yanıtlama zamanı:

Ankarada olanlar için iskitler shell derim şahsın değil shell in bayiisi deneyin diğer shell veya başka markalardan farkını görürsünüz ankarada bi kaç tane kendi yeri varmış unuttum pompacı söylemişti

Yanıtlama zamanı:

Ben bir süre opet kullandım akabinde istisnasiz 2 yıldır shell kullanıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Tercihim benzinde Shell, LPG'de ise Aygaz.

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Yasin Taşcı yazdı:

Ankarada olanlar için iskitler shell derim şahsın değil shell in bayiisi deneyin diğer shell veya başka markalardan farkını görürsünüz ankarada bi kaç tane kendi yeri varmış unuttum pompacı söylemişti

bilkentte shellin kendi istasyonu. ben bugune kadar aldığım yakıtlar arasında bir fark görmedim, Termo Pet dahil.

Yanıtlama zamanı:

BP ve Opet Zaman Zaman yakıt alımına epey puan para da veriyorlar,

Yanıtlama zamanı:
bilkentte shellin kendi istasyonu. ben bugune kadar aldığım yakıtlar arasında bir fark görmedim, Termo Pet dahil.

En ucuzuna devam o zaman:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.