Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20179 yıl comment_417095 Her markanın katkılı katkısız versiyonları var ikiside kullanılabilir. Eski tipin satışı yasak. bp kaçak iş yapmaz sanırım ama onda da eurodiesel yazması lazım. Ben olsam bp müşteri hizmetlerine sorardım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20179 yıl comment_417097 7 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Her markanın katkılı katkısız versiyonları var ikiside kullanılabilir. Eski tipin satışı yasak. bp kaçak iş yapmaz sanırım ama onda da eurodiesel yazması lazım. Ben olsam bp müşteri hizmetlerine sorardım. hemen arıyorum teşekkur ederim . --9 dakika sonra eklendi-- 5 dakika önce, uğur özsabır yazdı: hemen arıyorum teşekkur ederim . şimdi görüşmem sonlandı müsteri hizmetleri ile. farklı bölgelere farklı katlılı ürümler ürettiklerinden bahsetti sizinki katkısız olan motorin oldugunu ve aralarında cok fark olmadıgını isterseniz daha sonraki seferlerde euro dizel e gecebilecegimi ve bir seferlikden bir sorun olmayacagından bahsettiler. ama benim içim rahat etmedi bidaha indirimden almam euro dizel yazsın içim rahat olsun bu arada 4.32 den veriliyor bahsettiğim katkısız bilginize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423749 Merhabalar bir sorum olacaktı starpetten düzenli akaryakıt alan var mıBaya uygun fiyatları önerirmisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423786 Şahsen bilmediğimiz ya da zor durumda kalmadığımız sürece opet shell po bp gibi bilindik şirketler dışında almamayı tercih ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423801 Arabayı aldım alalı opet+otobilim kullanıyorum. Burda biyerde okumuştum. Yakıt sisteminde bir arıza olursa masrafları opet karşılıyormuş. Otobilim ve garanti işi olmasa shell den vazgeçmedim. Bundan önceki aracım benzinliydi ve shell den aldığım benzinle daha fazla yol yapıyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423802 Ben sürekli Shell'i tercih ediyorum. Çoğunlukla da aynı yerden almaya çalışıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423815 Yaklaşık 45.000km'dir TP alıyorum. Bana sunduğu ve menzil e sessizlik diğerlerinden iyi geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423923 Ankarada olanlar için iskitler shell derim şahsın değil shell in bayiisi deneyin diğer shell veya başka markalardan farkını görürsünüz ankarada bi kaç tane kendi yeri varmış unuttum pompacı söylemişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423968 Starpet ile ilgili düşünce bilgi varsa deneyimlerinizi öğrenebilirmiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423969 Ben bir süre opet kullandım akabinde istisnasiz 2 yıldır shell kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423976 Tercihim benzinde Shell, LPG'de ise Aygaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423982 7 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Ankarada olanlar için iskitler shell derim şahsın değil shell in bayiisi deneyin diğer shell veya başka markalardan farkını görürsünüz ankarada bi kaç tane kendi yeri varmış unuttum pompacı söylemişti bilkentte shellin kendi istasyonu. ben bugune kadar aldığım yakıtlar arasında bir fark görmedim, Termo Pet dahil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423983 Akılı kelden, yakıtı shell'den demişler ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20179 yıl comment_423995 BP ve Opet Zaman Zaman yakıt alımına epey puan para da veriyorlar, Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20179 yıl comment_424040 bilkentte shellin kendi istasyonu. ben bugune kadar aldığım yakıtlar arasında bir fark görmedim, Termo Pet dahil. En ucuzuna devam o zaman:) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın