Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat A..

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat A.. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Bursa
  • Arabam:
    '11 Focus 1.6 HB-Comfort
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Murat A..'s Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar önceki gün Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüyle görüştüm ve kamuoyundaki bu bilgi kirliliğinin önüne geçmeye çalıştım. Sağolsun anlayışlı ve işinin hakkını veren bir memur kapsamlıca anlattı. Cam filmlerinin ne olursa olsun hiçbir zaman serbest bırakılmadığını ve numaralarının ya da değerlerinin ne olduğunun bir önemi olmadığını söyledi. Sadece önceki süreçte de yasak olan cam filmleri, denetleyen memurun yahut şube kararının geçerliliği kapsamında söktürülerek bölgesel ve zamansal bir önlem alınıyormuş. Ancak yeterli denetim mekanizmasının kurulamaması nedeniyle bu uygulamayı da yasak kapsamına almışlar ve cezai müeyyide ile kontrol altına alarak sonlandırılması yoluna gidilmiş. Bu hususta ben de ısrarcı olmayarak önceki sahibinin taktırdığı filmleri aracımdan sökmek için kolları sıvadım ve ilk olarak arkadaki küçük üçgen camdan başladım. Neyse ki korktuğum gibi olmadı filmlerin kalitesinden dolayı mı yoksa adiliğinden dolayı mı bilmiyorum fakat sanki az önce yapıştırılmışcasına iz bırakmadan çıktı. Bu cesaretle kapılar ve arka camı da toplamda yaklaşık 10 dakika gibi kısa bir sürede sökerek aracı yasal geçerliliğe kavuşturdum. Not: Benim aracımdaki filmlerin bu denli kolay çıkmasından cesaret alan abilerim ve kardeşlerim paralarının ceplerinde kalması için deneyebilirler. Fakat 6 ay önce film taktıran komşumla aynı anda işlemi yaparken onun aracındaki filmlerin oldukça zor söküldüğüne ve ek olarak camda yoğun bir yapışkan tabaka bıraktığına da değinmeden geçemeyeceğim. 2. Not: İlk aracım olması ve cam filmleriyle beraber kullanmaya başlamamdan dolayı gece sürüşlerine bu şekilde karanlık ve güvensiz alışmıştım. Zira bu akşam gerçekten daha önce nasıl kullanmışım dedirtecek kadar sağlıklı bir sürüş yaşadım. Tabi gündüz sürüşlerinde de cam filminin eksikliğini hissedeceğiz. Ama ortada bir yasak durumu var ve mecburen uygulayacağız. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler..
  2. Umarım bir fiyat belirleyebilmişsindir kafanda
  3. Tamamdır takipteyim
  4. Yalnızca jantları satmayı düşünmüyor musun ? Fiyat için bir karar verdin mi acaba
  5. İletişim Bilgileri İletişim Kanalları: (Forum ve mesaj yolu ile) Beklenen Karşılık Aralığı: (1000-2000 TL) Alınacak Ürün Hakkında 2011 model MK 2,5 aracım için 16" jant arıyorum. Belli bir model tercihim yok ancak kırık ve kaynak olmazsa kâfi. İlgilendiğiniz için teşekkürler
  6. Önceki jantlarınızı satmayı düşünür müsünüz acaba ?
  7. Murat A..

    Focus Mu Mondeo Mu ?

    Teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi en önemlisi içime sinmesi. Çok fazla seçenek sunulsa da hatta o parayı verip 11-12 yaşında araba alınır mı deseler de benim de aradığım en azından model yükseltene kadar sorunsuz kullanabileceğim bir araç olsun. Yoksa yakıtın çok bir önemi yok çünkü fazla kilometre yapacak bi düzenim yok. Ama beni ve benden daha pimpirikli olan babamı düşündüren şey öngörülemeyen bir masrafta Mondeo'nun çok can sıkacak gibi gelmesi. Çünkü bildiğimiz kadarıyla otomatik ve dizel olan 2. el bir araç hep yüksek tehlikeli olarak söyleniyor.
  8. Murat A..

    Focus Mu Mondeo Mu ?

    Doğrudur dediğiniz gibidir öyleyse. Ancak yine de ilk aracım olacağından detaylı bir bilgim yok ve sonradan pişman olmak istemiyorum bu yüzden sizlerin önerileri doğrultusunda kararımı kesinleştirmek istiyorum
  9. Murat A..

    Focus Mu Mondeo Mu ?

    Vallahi bilmiyorum bu işlerde daha yeniyim ama exper raporunda yazılı olan ölçüm buydu
  10. Murat A..

    Focus Mu Mondeo Mu ?

    Merhaba arkadaşlar inşallah bende yakın zamanda bir Ford kullanıcısı olacağım. Ancak aylardır araştırmamıza rağmen kafamı karıştıran bir çok insan ve olayla karşılaştım. Öncelikle 35-36 bin lira bütçem olduğunu ve kesinlikle otomatik bir araç satın almak istediğimi belirtmek istiyorum. Ancak bu fiyat çevresinde Focus I ve II'ler olduğu gibi 2006-2007 model Mondeo'lar da mevcut. İşte karışıklık tam da burada başlıyor. Geçtiğimiz günlerde bakmaya gittiğim bir Focus II'de ciddi bir çekiş ve performans sorunu vardı ve 1440 kg'lık bir kasaya 90hp motor yetersiz gibi geldi. Ancak Focus I'lerde bu oran nispeten daha tatminkar ve kullanan bir kaç arkadaşımın memnuniyeti de beni bu yöne itiyor. Ancak 2004-2005 model Focus almak yerine Mondeo alma fikri sizce nasıl ? Çoğu kişi fazla yakar yanaşma dese de bazıları da TDCi 2.0 sorunsuzdur yakıt konusunda üzmez diyor. Aynı zamanda da dizel araç 2. elde tehlikelidir diyen büyük bir kitle var ve kafam allak bullak. Lütfen bu konudaki görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız ? Teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.