Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Sistemi kapatma düğmesi mevcut hemen vitesin önünde ona bastın mı araç stop etmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Cevaplar icin tesekkur ederim. Merak ettigim bir diger konuda Bluetooth ve sesli kontrol sistemi.. Radyonun ve klima nin sesli komutlar ile kontrol edilebildigi yaziyor. Ayrica telefon gorusmelerinin de bluetooth baglantisiyla aracin speaker larindan yapilabildigi soyleniyor. Zahmet olmazsa bir dahaki sefere bunlar icinde birer video ekleyebilir misin?? Sesli komutlari alan mikrofon nereye yerlestirilmis?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Rica ederim, Sorularınız için Bu konuya bakabilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Woooaaaawww... Gercekten harikaymis.. Bu sitede gercekten harika, cok faydali oluyorsun ... Ben biraz dusuneyim, aklima takilan yeni sorular muhakkak olacaktir.. Buraya yazarim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Woooaaaawww... Gercekten harikaymis.. Bu sitede gercekten harika, cok faydali oluyorsun ... Ben biraz dusuneyim, aklima takilan yeni sorular muhakkak olacaktir.. Buraya yazarim Herkesin emeği var burada Zaman zaman sırayla aktif oluyoruz işte İlgili konularda sorularınızı sorabilirsiniz tabiki Biz teşekkür ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Teşekkürler Yakup abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Aslında orada bebek arabası yerine seni dikecektik de Yanımda değildin Şanslısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Elinize sağlık arkadaşlar, çok faydalı ve güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Sizden bir ricam olabilir mi ? Ben en çok sesli komut sistemi Türkçe'de nasıl tepkiler veriyor onu merak ediyorum.Imkanı olan varsa bununla ilgili uzun bir video çekebilir mi ? Avrupa yada Amerika'da ki Focuslarda çok güzel ve hızlı çalışıyor ama Türkiye'dekini merak ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 sanırım alper arkadaşımızın böyle bir videosu vardı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 link verebilir misiniz ben bulamadım da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Video bu kardeşim Sesli Kontrol denemesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Namık uslu Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Arkadaşlar Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemini nasıl aktif ediyoruz .bi türlü bulamadım. araç stly plus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Arkadaşlar Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemini nasıl aktif ediyoruz .bi türlü bulamadım. araç stly plus Yol bilgisayarı menüsünde mevcut.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap